Liefdesjaarhoroscoop Tweelingen 2024

Liefdesjaarhoroscoop 2024 Sterrenbeeld Tweelingen

Liefdesjaarhoroscoop Tweelingen 2023

Liefdesjaarhoroscoop dierenriemteken Tweelingen 2024

De eerste week van dit jaar zal voor jou ongewoon en amusant zijn. Het kan dus een heel goed begin worden van dit jaar. Een begin om een nieuwe liefde te vinden of juist om compleet uit je dak te gaan met diegene die je al lief hebt.

Na deze tijd komt er een tijd van rust en bezinning. Er kunnen in de liefde wat kleine probleempjes ontstaan wat zich vooral op het emotionele vlak kan voordoen. Je kunt niet zo goed je eigen onderbuikgevoelens vertolken maar ook niet zo goed die van je geliefde aanvoelen. Het is van belang om niet te rationeel en te gemakkelijk hiermee om te gaan. Het kost wat meer woorden en aandacht om de ander en jezelf te begrijpen. Als vrijgezel kun je in deze periode iemand tegenkomen waarvan je de signalen misschien niet goed oppakt. Dat kan zijn omdat je niet ziet dat die ander je leuk vindt of omdat je de verkeerde persoon aantrekt. Ook hier geldt dat het belangrijk is te onderzoeken wat je voelt. Geef daar aandacht aan!

Vanaf 20 februari tot eind juli breekt er een periode voor je aan waarin het schommelt tussen fijn en geweldig. Het wordt een tijd waarin je voor jezelf veel duidelijkheid kunt krijgen over wat je in de liefde wilt. Daarbij komt dat het veel gemakkelijker is om in goed contact te zijn met je geliefden. Het hoogtepunt is de maand mei. Het is dan voor jou ideaal om je liefdesleven nieuwe impulsen te geven. Je hebt de energie en de blijdschap om je geliefde, en als je single bent je toekomstige geliefde, blij en gelukkig te maken. Simpelweg omdat je lekker in je vel zit. Gebruik deze periode goed, zet in deze tijd de lijnen uit zoals jij graag jouw liefdesleven voor je ziet. Maar realiseer je ook dat het nu gemakkelijker lijkt, waarmee je niet vergeten moet met momenten ook serieus te zijn. Het contact met geliefden is goed en aan de toekomst werken, zal je nu gemakkelijker afgaan. Ook zou je samen een grote reis kunnen maken, kunnen besluiten kinderen te willen of anderszins keuzes willen maken die je liefdesleven kunnen verdiepen. Natuurlijk hoeft dit niet per se in deze grootse zaken te liggen. Het geeft alleen aan dat er veel mogelijkheden voor jou open liggen.

De maanden augustus, en september, zijn qua liefdesleven rustige maanden en vooral een tijd om te genieten van wat je hebt. Een tijd om wat achterover te leunen en te bezien wat er op je pad komt of gekomen is. Een tijd om te zien of de dingen kloppen zoals je ze gewild had. Een tijd om je over te geven aan genot, plezier en gewoonweg gezellige activiteiten.

Mochten er in je liefdesleven nog zaken zijn die nog niet naar je zin zijn dan krijg je vanaf 5 november tot het eind van het jaar de kans om deze toch nog op de rit te krijgen. Sommigen zullen tot de slotsom komen dat niet alles gelukt is, sommigen lukt het wel. Het is een tijd om conclusies te trekken over je liefdesverwachtingen van dit jaar.

 Relatie

Aangezien dit jaar voor de Tweeling op het liefdesvlak veel goeds brengt, is het geschikt om in de relatiesfeer heel helder te krijgen waar je staat met de ander. Het geeft je de mogelijkheid om te zien of je in de `goede` of `foute` relatie zit.

 Affectie

Je bent normaal wat rationeel ingesteld maar een groot gedeelte van dit jaar heb je meer dan anders geborgenheid nodig. Je bent veelal zacht en gevoelig in de liefde. Het delen van je gevoelens en verlangens op een diep niveau is meer dan anders belangrijk.</p>

Seksualiteit

Als jij in een goede relatie zit, zal de seksualiteit in dit jaar geheel tot zijn recht komen. Je staat open en je hebt veel te geven. De hunkering naar het opgaan in elkaar is groot. De hunkering naar seks is dit jaar groot en deze kan jou tot gekte drijven als je in een verkeerde relatie zit.

Slotsom

Het belooft een mooi jaar te worden. En als er geen vervelende dingen gebeuren kun je je liefdesleven naar nieuwe hoogtes brengen, maar ook een relatie die niet klopt beëindigen zodat jijzelf een beter leven krijgt

Copyricht liefdesjaarhoroscoop: W. Kunst


Op zoek naar een leuk cadeau geef dan eens een mooie uitbreide horoscoop reading:
Uitgebreide horoscopen:

geboortehoroscoop, beroepshoroscoop, liefdeshoroscoop, relatie horoscoop uitgebreid

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Liefdesjaarhoroscoop 2021 tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaaren

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

@ W.Kunst
Liefdeshoroscoop 2021, astrokunst horoscopen astrologie tarot entertainment conten en veel informatie

Scroll naar boven