Liefdesjaarhoroscoop Tweelingen 20222

Liefdesjaarhoroscoop Tweelingen gratis!

Liefdesjaarhoroscoop Tweelingen 2022

Algemeen

Het eerste gedeelte van dit jaar kun je op liefdesgebied in enkele te emotionele kwesties terecht komen waarbij jij je niet echt prettig voelt. Je kunt je te persoonlijk geclaimd voelen. Maar toch zal je wat met deze gevoelens moeten doen, want de weerstand die je nu voelt of ondervindt is een optelsom van hoe het de laatste jaren is gegaan. Emoties zijn niet de sterkste kant van een Tweelingen en worden vaak secundair, in tweede instantie, beleefd. De kunst is dit jaar dat je in de liefde beter leert voelen wat je werkelijk voor iemand voelt. Het denken is in zekere zin meer ondergeschikt en als je een soul partner zoekt dan is dit een uitstekend jaar om naar je onderbuik gevoelens te luisteren. Die wijzen jou de richting van waar je in de liefde naar op zoek bent. Als de liefde die je voor iemand voelt iets waard is, durf er dan voor te knokken zonder jezelf te verliezen in allerlei gedachtes die niet relevant zijn.

Relatie

In de relatiesfeer probeer je dit jaar vooral op het geestelijk vlak goed op de ander afgestemd te zijn. Je hebt duidelijk behoefte aan goede gespreken waarin je elkaar aanspreekt op ieders beste kant. Je weet nu heel goed hoe je met woorden je geliefde kunt laten weten wat je voor hem of haar voelt. Mocht je je geliefde om de hand willen vragen of een relatie willen starten, dan weet je nu beslist de juiste toon te gebruiken om over te brengen wat je voor die ander voelt. Ook hiervoor geldt dat je vanuit je onderbuik de diepe gevoelens moet verwoorden die je beleeft in het contact met de ander. Wees niet te nuchter en rationeel maar maak contact met passie en vanuit betrokkenheid.

Affectie

Als je je gevoelens echt kunt uiten, dan ben je dit jaar absoluut gericht op die ander en zal je veel kunnen geven. Je geniet er echter zelf ook van wanneer deze persoon onderkent wat jij aan hem te bieden hebt. Jij bent juist nu in staat om goed te weten wat die ander fijn en belangrijk vindt. Het zal je daarom ook niet veel moeite kosten om een sfeer te creëren waarin jullie liefde tot uitdrukking gebracht kan worden.

Seksualiteit

Het gaat jou in dit jaar in eerste instantie niet om de seksuele daad maar om het goede gevoel van werkelijke intimiteit die je samen beleeft. En als de sfeer goed is en jullie begrijpen elkaar gevoelsmatig, dan kan dit beklonken worden met een zachte romantische daad die vooral in alle tederheid uitgevoerd zal worden. Jouw liefde voor de ander komt het best tot zijn recht als je je betrokkenheid en kwetsbaarheid kan tonen. Dan kun je je zonder remmingen en gedachtes over geven aan elk gewenst seksspel.

Slotsom jaarhoroscoop tweelingen 2022

Voor jou is het een jaar waarin je jouw natuurlijke kracht van het denken en abstract kijken naar zaken in overeenstemming weet te brengen met wat je voelt. Onthoud dat jouw denken altijd sneller is dan wat je diep van binnen beleeft. Niet de eerste impuls van wat je voelt is je ware beleving, het is alleen een reactie. Voor voelen heb je tijd nodig.


Op zoek naar een leuk cadeau geef dan eens een mooie uitbreide horoscoop reading
Uitgebreide horoscopen:

geboortehoroscoop, beroepshoroscoop, liefdeshoroscoop, relatie horoscoop uitgebreid

Scroll naar top