Liefdesjaarhoroscoop Vissen 2024

Liefdesjaarhoroscoop 2024 Sterrenbeeld Vissen

Liefdesjaarhoroscoop Vissen 2023 geheel gratis

Liefdesjaarhoroscoop dierenriemteken Vissen 2024

Voor jou begint het jaar op liefdesgebied als stilte voor de storm. Je voelt je energiek en krachtig. Maar de liefde blijft nog even voorzichtig op de achtergrond tot 6 maart  aanbreekt en een heerlijke tijd voor de boeg staat waar je echt van moet gaan genieten. Zorg dat je in de aankomende periode ruimte en tijd vrijmaakt om met je geliefde leuke dingen te doen. En zorg als single dat je in deze tijd wat afspraakjes hebt omdat je nu gemakkelijker iemand tegenkomt die jouw hart kan veroveren. Voor jou Vis is de tijd tot en met 1 ei een periode waarin je liefdesleven een richting op kan gaan die dicht bij jou hoort. Je hebt de kracht en het liefdesgevoel om dicht bij jezelf te blijven waardoor je in staat bent om aan anderen veel duidelijker te maken wat voor jou belangrijk is in je liefdesleven. Veelal kun je het zo af en toe lastig vinden om te verwoorden wat jij wilt. Maar nu kun je veel beter je grenzen tonen waardoor het voor de ander veel duidelijker kan worden wat je nou echt wilt en wat jouw verlangens zijn. Wees duidelijk zodat je langdurig kunt profiteren van het verhelderen van wie jij bent.

Kortom er zal voor jou een periode aanbreken waarin je belangrijke beslissingen moet nemen in je liefdesleven en in vriendschappen. Probeer voor jezelf helder te krijgen waar jouw verantwoordelijkheden en grenzen liggen. Als je dit duidelijk hebt en in staat bent om de ander vertrouwen te geven, breekt er voor jou een mooie liefdevolle tijd aan.

Vanaf 1 mei verdwijnt langzamerhand deze kracht en moet je meer moeite doen om het in de liefdessfeer even fijn te hebben. Je kunt nu een poosje misschien wat onenigheden ervaren met degene die je lief hebt of als single wat minder vlot overkomen. Als het goed is, heb je genoeg zelfvertrouwen opgebouwd in de laatste maand om goed voor jezelf te blijven opkomen. Het stelt je in staat om ondanks dat er soms wat wrijving kan zijn open te blijven en duidelijk te blijven in wat jij voelt en wilt in jouw liefdesleven.

Vanaf 18 juni breekt er weer een fijne tijd aan waarin je merkt dat de anderen zich meer op jou instellen waardoor het gemakkelijker wordt om er een romantische tijd van te maken. Je voelt je lekkerder in je vel zitten en dat valt op. Ben je single ga er dan op uit en laat zien hoe leuk je bent. Je zult merken dat je al snel de aandacht van de ander kunt krijgen.

Deze fijne tijd duurt tot ongeveer 11 juli en het wordt dan een wat drukke periode, één van afspraakjes en veel moeten doen. De liefde staat dan even niet op de voorgrond. Het is een tijd om te zorgen dat je onder de mensen bent en het gewoonweg gezellig hebt.

Het fijne gevoel komt zo rond 24 oktober terug en het is een tijd dat je kunt gaan oogsten wat je geïnvesteerd hebt in de liefde. Als het goed is zijn mensen om je heen opmerkzaam naar je en kun je complimentjes krijgen over wat voor lief en aardig mens jij bent.

Relatie

Dit wordt een jaar waarin je jezelf meer tegen zult komen in de relatiesfeer en dat kan op twee manieren gebeuren. De ene manier is dat je jezelf laat zien en weet hoe je gevoelens te verwoorden. De andere manier is dat het je moeite kost om goed te vertolken wat zich in jou afspeelt waardoor je niet duidelijk over komt en de ander niet weet wat hij wil en wat niet. Dit is een belangrijk thema in dit jaar voor jou in de liefde. Dit thema maakt of het een fijn of zwaar jaar gaat worden.

Affectie

Jij wilt het in dit jaar vooral gezellig hebben, gewoon lekker kletsen met degene die jouw geliefde is. Hoe opener en gemakkelijker jij je hartstochtelijke  gevoelens kunt uiten, ongeacht of deze nu diep of oppervlakkig zijn, hoe meer je je gezien voelt. Je zult je meer geliefd voelen en ook meer liefde kunnen uiten. Het kunnen zeggen wat je voelt, zorgt er in dit jaar voor dat je je echt verbonden en veilig voelt in de armen van jouw geliefde.

Seksualiteit

Het kan een fijn jaar worden op dit gebied en je bent niet het hele jaar door degene die volgt en de ander aanvoelt. Je wilt meer zelf je stempel drukken op wat jij graag wilt doen. Je ervaart de drift om regelmatig de touwtjes in eigen handen te nemen om zo de leider te zijn in het spel van de lusten.

Slotsom

Eigenlijk kan dit een heel mooi jaar worden waarin je leert om veel duidelijker te worden over wat je wel en niet verwacht van een geliefde. Je kunt ook ontdekken wat je wel en niet meer wilt. Kortom, het is een jaar waarin je meer dan anders de touwtjes in eigen handen kunt nemen. En zeker voor een gevoelige Vis kan dit een ontzettend fijn gevoel zijn

Copyricht liefdesjaarhoroscoop: W. Kunst


Op zoek naar een leuk cadeau geef dan eens een mooie uitbreide horoscoop reading:
Uitgebreide horoscopen:

Liefdesjaarhoroscoop Vissen 2024 gratis, geboortehoroscoop, beroepshoroscoop, liefdeshoroscoop, relatie horoscoop uitgebreid

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Liefdesjaarhoroscoop 2024 en tarotjaarhoroscoop 2024

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaaren

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

@ W.Kunst
Liefdeshoroscoop 2024, astrokunst horoscopen astrologie tarot entertainment conten en veel informatie

Scroll naar boven