Liefdesjaarhoroscoop Vissen 2022

Liefdesjaarhoroscoop Vissen

Liefdesjaarhoroscoop Vissen 2022

Algemeen

Voor jou is Vissen het begin van het jaar een periode van bezinning. Je kunt wat terug kijken op het verleden van jezelf in de liefde. Je ziet wat gaat en ook wat niet goed gaat waardoor je je doelen in de liefdessfeer opnieuw kunt stellen. Je wilt meer onderscheid aanbrengen tussen jou en de ander. Je voelt de behoefte om meer dan anders gezien te worden. Je dwingt daarmee erkenning af. Voor jou is het niet meer vanzelfsprekend dat je altijd maar klaar staat voor de ander. Daarentegen bezit je nu een groot zelfvertrouwen en het vermogen om veel meer vanuit je eigen kracht te handelen. Je kunt nu belangrijke beslissingen nemen ten aanzien van wat je verwacht van de ander en hoe je eigenlijk behandeld wilt worden in de liefde. Je start dit jaar waarschijnlijk wat vanuit de achtergrond maar jouw verlangen om meer gezien te worden zal jouw driften en emoties meer in het daglicht gaan zetten.

Relatie
In de relatiesfeer ben je dit jaar extra attent. Je wilt dat de ander zich met hart en ziel aan jou geeft. Maar de ander doet dit pas als jij je verlangens en angsten durft te tonen. Anders weet deze ook niet wat jouw diepe verlangens zijn. Smelt en laat de ander toe. Hoe zachter jij wordt in de liefdessfeer hoe meer je krijgt waar je naar verlangt. Als Vissen heb je `t vermogen om de woorden net iets mooier en romantischer uit te spreken. Met deze beeldende taal ben je nu in staat om de ander geheel in te palmen. Een mooie tijd om verliefd te worden of bezig te zijn met het betoveren van degene die je waarlijk lief hebt of wilt hebben.

Affectie
Je kunt je, als je de ander vertrouwt, totaal geven in de liefde. Jouw zachte zwoele uitstraling vraagt om een beantwoording. Je wilt je liefje één op één verzwelgen en doorgronden om de kern van deze geliefde geheel te begrijpen.
Het liefst ben je de hele dag in de buurt van die ander. Maar je bent niet alleen lief voor jouw geliefde maar ook voor één ieder waar je respect voor hebt. Daarbij kun je nu zelfs genegenheid opbrengen voor mensen waar je anders weinig mee hebt.

Seksualiteit
In de seksualiteit wil je je geheel kunnen geven. Je wilt steeds opnieuw kunnen sterven in de armen van wie je lief hebt. Jouw seksualiteit zal zeer intens zijn als je iemand waarlijk lief hebt. Door deze enorme kwetsbaarheid moet er een groot vertrouwen zijn tussen jou en degene van wie je houdt. De kriebels gaan door jouw lichaam en je wilt die ander kunnen voelen in je armen. Dit kan een jaar worden waarin jouw seksualiteit een ontwikkeling doormaakt. Een ontwikkeling die ervoor zorgt dat je beter in staat bent om je persoonlijk te geven zonder het genot van de ander uit het oog te verliezen.

Slotsom liefdesjaarhoroscoop Vissen 2022
Dit wordt een jaar voor jou waarin het belangrijk is dat je je kunt tonen zoals je werkelijk bent, zonder poespas. De ware liefde heeft dit ook niet nodig. De goede, de zwakke, de onzekere kanten van jouw eigen bestaan moeten omarmd worden door jouw geliefde zodat jij je liefde rijkelijk kunt laten stromen.


Op zoek naar een leuk cadeau geef dan eens een mooie uitbreide horoscoop reading
Uitgebreide horoscopen:

geboortehoroscoop, beroepshoroscoop, liefdeshoroscoop, relatie horoscoop uitgebreid

Scroll naar top