Liefdesjaarhoroscoop Vissen 2023

Liefdesjaarhoroscoop 2023 Sterrenbeeld Vissen

Liefdesjaarhoroscoop Vissen 2023 geheel gratis

Liefdesjaarhoroscoop dierenriemteken Vissen 2023

Vissen
2023 begint voor jou niet uitbundig maar eerder wat ingetogen. Je kunt wat onhandig zijn in je handelen waardoor je soms net anders overkomt dan de bedoeling is. Zorg dat je niet te solistisch handelt in deze eerste dagen van het jaar. Laat de mensen die jou lief hebben begrijpen waar jij mee bezig bent. Dat zal helpen dat jouw nieuwe jaar goed van start kan gaan en er geen onnodige conflictjes zijn.

Vanaf 28 januari start er een fijne tijd. Een tijd dat de anderen jou gemakkelijker aanvoelen en waarin het gemakkelijker wordt om met elkaar dingen samen te doen of te bespreken. Het is een tijd om gezellig op pad te gaan, lief te hebben en de warmte van het bed op te zoeken. Voor singles is dit een periode waarin het gemakkelijker is om afspraakjes te maken, waarbij je in vlottere ontmoetingen terecht kunt komen die luchtiger zijn en waarin je wat meer op een speelse manier de ander leert kennen.

De planeet van de liefde haalt haar glans van jou af na de derde week van februari tot en met 16 maart. Het is een periode waarin je gaat voelen wat je voor jezelf veranderd en ondernomen hebt. Het zijn waarschijnlijk kleine prikkels of ergernissen die je er op wijzen dat er nog werk aan de winkel is op het liefdesvlak.

Vanaf dan gaan de liefdesgolven liggen en is het nagenieten van de mooie ervaringen die je voor elkaar kon krijgen. Vanaf die 7 mei tot 6 juni wordt het een tijd om fijne en gezellige dingen te doen met hen die je lief hebt. Het is een tijd waarin je het gemakkelijk kunt hebben in de liefde en waarin de ander gewillig is om jou tegemoet te komen. Hierna kan het wat minder worden en kunnen er wat kleine onweersbuien volgen in het landschap van de liefde. Maar deze kunnen gemakkelijk verder trekken worden als je liefdesleven stabiel is.

De zomer is een tijd om te genieten en er het mooiste van te maken. Er komen geen stormen meer aan. Je vaart rustig voort in het bootje waarin je al zit.

Vanaf 5 december kom jij in een bijzondere situatie terecht. In deze tijd gaat de liefdesplaneet weer gunstig staan voor jouw dierenriemteken staan. Dit is een periode waarin je veel van je verlangens in werking kunt zetten en dichter bij jezelf kunt komen. Het is een tijd waarin je aan jezelf en de ander die liefde kan geven waar je zacht en gelukkig van wordt. Het kan hierdoor een mooi einde van dit jaar 2023 worden.

Copyricht liefdesjaarhoroscoop: W. Kunst


Op zoek naar een leuk cadeau geef dan eens een mooie uitbreide horoscoop reading:
Uitgebreide horoscopen:

Liefdesjaarhoroscoop Vissen 2023 gratis, geboortehoroscoop, beroepshoroscoop, liefdeshoroscoop, relatie horoscoop uitgebreid

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Liefdesjaarhoroscoop 2021 tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaaren

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

@ W.Kunst
Liefdeshoroscoop 2021, astrokunst horoscopen astrologie tarot entertainment conten en veel informatie

Scroll naar boven