Liefdesjaarhoroscoop Waterman 2024

Liefdesjaarhoroscoop sterrenbeeld Waterman 2024

Liefdesjaarhoroscoop Waterman 2024 geheel gratis

Liefdesjaarhoroscoop dierenriemteken Waterman 2024

Voor jou is zijn de eerste twee  weken een aangenaam begin van het jaar. Voor de vrijgezelle Waterman geldt dat je uitstraling top is, je maakt gemakkelijker contact dus ga uit en profiteer ervan. Een ander punt is dat je een sterke drang kunt voelen om jezelf verder te willen ontwikkelen. Grijp de kansen die op je pad komen of creëer zelf de mogelijkheden hiertoe. Jouw geestdrift heeft behoefte aan mentale uitdagingen. Deze drang kan er ook voor zorgen dat je je wereld wilt vergroten, bijvoorbeeld door middel van reizen. Maar ook door in contact te komen met mensen met een andere sociale achtergrond.

Na deze vliegende start volgt er een wat rustigere periode. Eentje om wat meer naar binnen te gaan en om even serieus in het leven te staan. Wat ga je doen in je liefdesleven, heb je het goed of zijn er zaken die eigenlijk moeten veranderen? Het is een tijd van diepgang.

Als Waterman neem je de dingen op het emotionele vlak soms niet zo nauw omdat er nu eenmaal, door jouw aangeboren rationele inslag, altijd wel iets is wat jouw aandacht trekt. Dit haalt jou er soms van weg om ook de nodige emotionele diepgang in jezelf en de ander te vinden. Het is een tijd om in de liefde wat meer in je emoties te duiken om zo je tevredenheid of ontevredenheid te voelen. Het maakt je bewust van waar je staat in je liefdesleven en helpt je te weten wat je moet gaan doen.

Als je weet hoe en waar je naartoe wilt qua liefde dan breekt er vanaf 17 februari tot 24 juli een tijd aan waarin het geluk voor het oprapen ligt. Niet dat je hier niets voor hoeft te doen, maar de planeet van de liefde straalt menigmaal zijn krachten gunstig over jou uit. Het is een tijd om je gezinsleven of je huiselijk leven mooier en aangenamer te maken. Wie weet wordt er wel een liefdesbaby gemaakt of geboren. Voor een single is dit een tijd waarin je regelmatig positieve aandacht kunt krijgen van een potentiële geliefde. Je kunt in deze periode iemand vinden die jou weet te raken en bereid is om te geven waar jij in een relatie naar verlangt.

Vanaf 24 juli komt er een rustigere tijd aan in de liefde. Het wordt een periode om te genieten van wat je hebt gevonden of gekregen. In de maand oktober laait het liefdesvuur weer op en kun je je liefdesleven verder verdiepen. Je kunt in deze periode voelen of je in het gunstige eerste halfjaar de juiste keuzes gemaakt hebt. Zo niet dan kun je met hulp van iemand die jou dierbaar is je leven weer op het goede spoor zetten.

Vanaf midden oktober bruis je van de energie. Je beschikt over een flinke dosis wilskracht. Mocht je nog moeilijke zaken op te lossen hebben waar je je tanden in moet zetten, doe dat dan in deze periode. Wat de liefde betreft kan er een spannende periode aanbreken, één van een nieuw begin of van een lastige crisis.

Relatie

2024 is het jaar waarin jij langdurig in staat bent om of de juiste geliefde te vinden of juist om met jouw geliefde de diepte in te gaan. Je kunt in dit jaar meer dan anders jouw emoties blootgeven. Je bent meermaals in staat om je op het gevoelsvlak één te voelen met degene die je lief hebt waardoor het contact mooier en dieper wordt.

Affectie

Het kunnen samensmelten op het gevoelsvlak maakt dat de intimiteit mooier en veelzeggender wordt. Je zult soms gaan merken dat je geen woorden meer nodig hebt om je begrijpelijk te maken en dat je de ander ook kunt verstaan zonder overal over te moeten praten. Als deze intimiteit echt gaat ontbreken in de relatie kan je je afvragen hoe diep je verbonden bent met die ander.

Seksualiteit

Het belooft een jaar van verdieping te worden waarin het samensmelten tot één tot grote hoogtes van genot kan leiden. Hoe meer gevoel en kwetsbaarheid er is hoe intenser je jouw seksualiteit kunt beleven. Als je een goede liefdespartner hebt belooft dit een mooi jaar te worden op dit gebied.

Slotsom

Het is een prima jaar voor jou in de liefde. Een jaar waarin je je diepe verlangens kunt voelen. Maar ook een jaar waarin je kunt gaan voelen dat je in een relatie zit die jou eigenlijk niet die diepgang brengt waar jij naar hunkert. Je kunt je dan bevrijden uit een relatie die alleen sleur en onvrijheid brengt en opnieuw gaan voor wat jij belangrijk vindt.

Copyricht liefdesjaarhoroscoop: W. Kunst


Op zoek naar een leuk cadeau geef dan eens een mooie uitbreide horoscoop reading:
Uitgebreide horoscopen:

liefdesjaarhoroscoop-waterman-2024-gratis, geboortehoroscoop, beroepshoroscoop, liefdeshoroscoop, relatie horoscoop uitgebreid

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Liefdesjaarhoroscoop 2024 en tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaaren

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

@ W.Kunst
Liefdeshoroscoop 2024, astrokunst horoscopen astrologie tarot entertainment conten en veel informatie

Scroll naar boven