Liefdesjaarhoroscoop Waterman 2022

Liefdesjaarhoroscoop sterrenbeeld Waterman 2022

 

Liefdesjaarhoroscoop Waterman 2022

Algemeen

Je kunt dit jaar wat gevoelig zijn voor jouw directe omgeving. Je voelt dat er geappelleerd wordt aan jouw verantwoordelijkheidsgevoel. Er is niets mis om iets voor anderen te betekenen zolang je dit maar niet uit een schuldgevoel doet. Geliefden spelen hierbij een belangrijke rol. Laat hen ook eens voor jou of met jou meedenken zodat je de dingen uiteindelijk niet alleen hoeft te doen. Voor de liefde is het dit jaar belangrijk dat je niet teveel vanuit je hoofd reageert maar meer vanuit je gevoel. Aangezien jouw denken vaker sneller gaat dan je gevoelsbeleving, is het voor jou belangrijk dat je niet je eerste impuls volgt bij hoe je denkt over iets, maar je tweede impuls bij hoe iets voor jou voelt. Je hebt in feite net iets meer tijd nodig om te reageren, accepteer dat.

Relatie

In de relatie zal je dit jaar meer gericht zijn op het gezamenlijk ondernemen van activiteiten. Je bruist op dit vlak van de energie en je wilt graag je tijd en energie richten op de relatiesfeer. Je bent naar je geliefde meer dan anders rechtdoorzee en je windt er soms geen doekjes om en je laat duidelijk zien wat je van de ander verwacht. Voor een single is dit een jaar om serieus op jacht te gaan. Je hebt zo`n sterk verlangen naar liefde dat je soms (te) snel seksueel geprikkeld kunt raken. Zorg dat het ten alle tijden voor de ander bekend is of het een `one night stand` is of een `blijvertje`. Je kunt met deze energie veel tot stand brengen omdat je zeer overtuigend overkomt in jouw contact naar anderen toe.

Affectie

Vanaf mei kun je naar diegene die je lief hebt zo vol van gevoelens zitten, dat je in staat bent om deze voortdurend het hof te maken. Als jouw hart door iemand gegrepen is dan kan deze rekenen op jouw onverdeelde aandacht. Je wilt graag de liefde met die ander delen maar elke vorm van affectie zal gelijk de honger naar seksualiteit kunnen triggeren. Zit je in een verkeerde relatie dan zal de energie omslaan in geïrriteerdheid en woede. Blijf niet in een relatie waar je op die manier gefrustreerd raakt en je jouw energie niet op het mooie kunt richten.

Seksualiteit

Vanaf mei is ook jouw libido hoog. Je staat snel in vuur en vlam en je wilt je seksueel kunnen bewijzen. Je kunt soms onverzadigbaar lijken en als dit niet fysiek is dan speelt het zich af in je hoofd. Je bent puur gericht op lust en de ontlading van deze gevoelens. Vaak starten in deze tijd zeer spannende en vernieuwende relaties in iemands leven.

Slotsom

Jij kunt wat moeite hebben om te tonen waar jouw krachten liggen, je kunt mentaal wat gespannen zijn. Het kan lijken alsof alles wat je doet gewikt en gewogen wordt op liefdesgebied. Zolang jij weet waar de liefdesgrenzen en jouw liefdesverantwoordelijkheden liggen, heb je je mogelijkheden zelf in de hand. Maar als je slordig omgaat met de gevoelens van anderen en die van jezelf dan zal dit een lastig jaar worden omdat je je energie dan niet op het goede kan richten waardoor je meer destructief kunt worden.


Op zoek naar een leuk cadeau geef dan eens een mooie uitbreide horoscoop reading
Uitgebreide horoscopen:

geboortehoroscoop, beroepshoroscoop, liefdeshoroscoop, relatie horoscoop uitgebreid

Scroll naar top