Liefdesjaarhoroscoop Waterman 2023

Liefdesjaarhoroscoop sterrenbeeld Waterman 2023

Liefdesjaarhoroscoop Waterman 2023 geheel gratis

Liefdesjaarhoroscoop dierenriemteken Waterman 2023

Jouw liefdesjaar 2023 begint misschien wat stroef de eerste dagen. Je maakt weliswaar vlot contact maar om bij de ander de gevoelige snaar te raken daarvoor moet je meer dan anders je best doen. Het is een tijd waarin je wat teruggetrokken, in jezelf, kan zijn en daarom vind je het wat lastiger om te laten zien wat je in huis hebt op het liefdesvlak. Je zou nu juist iemand nodig kunnen hebben die jou omarmt en verwarmt. Voor de single is dit een periode waarin je natuurlijke charme wat op een laag pitje staat en jouw uitstraling wat minder is dan anders. Maar wie weet trek je hierdoor juist iemand aan die meer in jouw innerlijk leven geïnteresseerd is en minder voor de uitstraling gaat. De eerste drie weken van dit jaar zijn voor jou helaas niet direct een tijd om over naar huis te schrijven.

Gelukkig komt daar in de tweede week van januari al verandering in. Je zit dan prettiger in je vel en je kunt je gemakkelijker van je mooie kant laten zien. Hierdoor weet je meer aandacht te trekken en je liefdesleven in te kleuren zoals jij dat graag ziet. Het is een tijd om er op uit te gaan of om iemand te vinden in het uitgaansleven. Maar juist met je partner leuke en gezellige dingen doen is ook een goed idee. Het hoeft natuurlijk allemaal niet zo onschuldig te blijven want de planeet van de driften staat ook gunstig in deze tijd voor jou. Wie weet is het daardoor ook wel een tijd om je liefdesleven en de seksualiteit spannender te maken. Je staat open voor uitdagingen en je zult beslist minder preuts zijn dan anders. Voor de vrijgezel is dit een periode waarin niet alleen het lieflijke om je heen hangt maar ook de zwoele kleur van seks.

Het lieflijke neemt tijdelijk af tegen het einde vanaf 17 maart maar de driften blijven nog even om je heen dartelen. De maanden juni tot en met september zijn niet echt geweldig dit jaar. Je zult het moeten doen met wat je de eerste maanden hebt opgebouwd. Het kan een tijd worden waarin er onenigheden ontstaan en het is van belang om echte gesprekken aan te gaan over wat goed gaat en wat niet. Voor singles ligt het gevaar op de loer dat ze voor de `verkeerde` man of vrouw kunnen vallen.

Vanaf de laatste twee weken november breekt er een tijd aan waarin er veel goeds op je liefdespad kan komen. Er heerst een bepaalde rust waarmee je gemakkelijk samen met je geliefde dingen kunt gaan bespreken of gewoonweg samen fijne dingen doet. Het is een tijd waarin je gemakkelijk contact legt met je omgeving en zodoende ook sneller nieuwe mensen kunt ontmoeten. Voor singles is dit een aangename tijd, de mogelijkheden in de liefde komen nu als een heerlijk warm briesje naar jou toe.

Van 5 december wordt het een tijd zonder pieken en dalen. Zit je in een fijne relatie dan kan je heerlijk genieten. Als de sfeer niet goed is, zal het blijven donderen tot het einde van het jaar. Vanaf dan, 31 december, staat de liefdesplaneet pas weer gunstig voor jouw dierenriemteken.

Copyricht liefdesjaarhoroscoop: W. Kunst


Op zoek naar een leuk cadeau geef dan eens een mooie uitbreide horoscoop reading:
Uitgebreide horoscopen:

geboortehoroscoop, beroepshoroscoop, liefdeshoroscoop, relatie horoscoop uitgebreid

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Liefdesjaarhoroscoop 2021 tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaaren

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

@ W.Kunst
Liefdeshoroscoop 2021, astrokunst horoscopen astrologie tarot entertainment conten en veel informatie

Scroll naar boven