Liefdesjaarhoroscoop Weegschaal 2024

Liefdesjaarhoroscoop sterrenbeeld Weegschaal 2024

Liefdesjaarhoroscoop Weegschaal 2024

Liefdesjaarhoroscoop dierenriemteken Weegschaal 2024

Het jaar begint lekker voor jou. Je zit goed in je vel en je hebt er zin in. Als je met een geliefde bent dan verlang je ernaar, mits de relatie goed is, om hem/haar te verwennen. Als single ben je uitstekend in staat om jouw signalen naar hen te seinen die jij aantrekkelijk en interessant vindt. Dit blijft de eerste dagen van het jaar zo voor jou. Hierna komt er een wat rustige maand. Er kunnen soms wat misverstandjes zijn maar er hoeven geen echt vervelende dingen te gebeuren.

Vanaf 24 februari breekt er een periode voor jou aan waarin je moet leren om je positie van jou en de ander duidelijk te krijgen. Het gaat er waarschijnlijk vooral om of je je kunt laten gelden op een manier waarmee je duidelijk aan kunt geven wat jouw grenzen en verlangens zijn. Je bent van nature iemand die het fijn vindt om zich te richten op de ander en het de ander naar de zin te maken. Vaak komen jouw behoeftes dan op de tweede plaats. Maar daar komt nu enigszins verandering in en er wordt veel meer aan jou gevraagd wat jij wilt, wat jouw mening is en hoe je sommige dingen wilt bereiken. Het eerste halfjaar kan dus een tijd worden waarin je meer dan anders geconfronteerd wordt met dat jij, om gezien en begrepen te worden, meer van jezelf moet tonen. Het kan zijn dat er wat meer misverstanden en conflicten komen in jouw liefdesleven ongeacht of je vrijgezel bent of niet. Jouw behoefte aan harmonie en balans in het contact, kan behoorlijk verstoord raken. In deze tijd word je getest of er werkelijke harmonie is of voornamelijk lieve vrede tussen jou en de ander.

Voor jou is het belangrijk om boven de dagelijkse realiteit uit te stijgen en een levensvisie op te bouwen die jou houvast geeft op het filosofisch, realistisch en relativerend vlak. Hoezeer je je ook aangetrokken, versmolten en verliefd voelt, het blijft voor jou belangrijk om jouw eigen identiteit te ervaren in dit eerste halfjaar. Dan breng je je liefde op een niveau waarin jij je gelukkiger en vrijer kunt voelen. En ook de ander kan hetzelfde ervaren omdat hij voelt dat jouw stemmingen niet geheel van hem of haar afhankelijk zijn. Als single is het niet anders. Het is een tijd waarin je geestelijk kunt groeien door weerstand.

Vanaf 29 augustus breekt de tijd aan waarin je kunt gaan oogsten want de planeet van de liefde staat dan in jouw dierenriemteken.

Relatie

Het kan een spannend jaar worden voor jou in de relatiesfeer. Het kan een jaar zijn waarin je door vallen en opstaan in iets heel moois terecht komt. Zoals een relatie waarin jij je gezien voelt en geheel jezelf kunt blijven. Maar het kan ook een jaar worden waarin het jou niet lukt om jouw eigen vrijheid te voelen en te vinden. Sta jezelf niet in de weg om vrij te zijn en zodoende je gelijkwaardig te voelen aan wie je lief hebt.

Affectie

Voor jou is het heel belangrijk dat jouw geliefde zacht is en jou steunt om op te komen voor jouw ideeën en grenzen. Het is fijn als je je zieleroerselen kunt delen zonder dat de ander gaat zeggen wat je moet doen. Het gaat er juist om dat je zelf gaat vinden hoe je jouw dingen wilt gaan doen.

Seksualiteit

Voor jouw seksualiteit is het belangrijk dat er vertrouwen is en dat je jezelf open kunt stellen zonder je kwetsbaar te voelen. Hierdoor ontstaat er meer gelijkwaardigheid waarin je veel meer aan kunt geven wat jij fijn en belangrijk vindt in het beminnen en bemind worden.

Slotsom

Ondanks dat het als een gevecht kan lijken waar je in het eerste gedeelte van dit jaar in terecht kan zijn gekomen, kan dit toch een heel mooi liefdesjaar worden omdat je meer dan hiervoor weet waar jij voor staat en daardoor meer kan geven

@Liefdesjaarhoroscoop tekst w.Kunst


Op Astrokunst vindt je ook ook mooie persoonlijke horoscopen.
Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een kinderhoroscoop, geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, relatiehoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie

Liefdesjaarhoroscoop sterrenbeeld Weegschaal 2024

 


Naast de uitgebreide horoscopen vindt je ook de rubriek bijzondere horoscopen:

Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben lees het in je levensles horoscoop.
Hondenhoroscoop
Wat is het basis karakter van jouw hond?
Aspecten en hun betekenis

Ook vindt je hier tarotleggingen

Astrokunst verzorgt gratis de  tarot jaarhoroscoop
Alsook: Tarotlegging: Harmonie en Geluk (kosten €5.-) Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging (kosten €5.-) Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Op Astrokunst vindt je ook veel informatie bv. over de tarot

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Liefdesjaarhoroscoop sterrenbeeld Weegschaal 2024

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

 

@ W.Kunst
Liefdeshoroscoop 2021, astrokunst horoscopen astrologie tarot entertainment conten en veel informatie

Scroll naar boven