Liefdesjaarhoroscoop Weegschaal 2022

Liefdesjaarhoroscoop Weegschaal

Liefdesjaarhoroscoop Weegschaal 2022

Algemeen

De liefde lacht je niet direct toe in het begin van dit jaar. Het draait er in het eerste deel van dit jaar vooral om je bewust te worden van je behoeftes op de korte termijn en te kijken naar welk pad op de langere termijn goed voor jou is. Als je hierin een balans vindt hoeft je je in het laatste half jaar alleen maar open te stellen en kun je de vruchten van die tijd plukken. Je zult juist dan gegrepen worden door mensen met een andere culturele achtergrond. Het maken van nieuwe vrienden of zelfs het vinden van een nieuwe liefde met een geheel andere achtergrond als jij, is een reële optie. Het fijne is, als alles meezit, dat dit de eerste maanden zijn waarin je je echt onbekommerd en vrij zult voelen en zodoende je eigen oprechte en onafhankelijke keuzes kunt maken.

Relatie

In de relatiesfeer zal je dit jaar meer behoefte hebben om met je geliefde gezamenlijk dingen te gaan ondernemen. Dit kan op het sociale vlak zijn of sporten maar ook om samen een zaak te beginnen. Je hebt veel energie in dit jaar en een groot gedeelte van deze energie wil je kwijt kunnen in de relatiesfeer. Je hebt de behoefte dit jaar om opener en directer te zijn naar hen die je lief hebt. Je bent bereid om zelf te knokken voor een goede relatie maar je wilt ook dat de ander zich met honderd procent inzet voor de liefde. Voor een single Tweeling is dit een mooi jaar om op zoek te gaan naar iemand die net zoveel interesses heeft als jij. Je bent krachtig dit jaar waardoor de jager in jouw los zal komen; je durft het initiatief te nemen. Waardoor je jezelf dit jaar de kans geeft om diegene te vinden die je waarlijk leuk vindt.

Affectie

In dit jaar kun je meerdere periodes vol lopen met mooie warme gevoelens voor diegene die je lief hebt. Hierdoor ben je in staat om met jouw vriendelijke charme en gezellige uitstraling die ander keer op keer het hof te maken. Je weet precies wat je moet zeggen want een Tweeling die verliefd is weet precies met zijn woorden de ander te raken.

Seksualiteit

Tijdens de lente en de zomer is jouw verlangen om te beminnen groot. Door de liefdesgevoelens krijg je sneller dan anders de energie om de ander ook daadwerkelijk fysiek te laten genieten. Je weet dit jaar als je goed in je vel zit het vuur van de passie sneller te vinden waardoor het voor jou en je geliefde een mooi jaar kan worden.

Slotsom

In dit jaar wil je ook zelf actiever zijn en maak je werk van je relatie of je liefdesleven. Je wilt je meer laten gelden en je kunt daardoor wat meer op je eigen genoegens gericht zijn. Daarentegen ontmoet die ander in contact met jou iemand die in dit jaar meer fysiek ingesteld kan zijn. En aangezien de meeste mensen seksualiteit als prettig zullen ervaren, kan dit aangenaam uitpakken.


Op zoek naar een leuk cadeau geef dan eens een mooie uitbreide horoscoop reading
Uitgebreide horoscopen:

geboortehoroscoop, beroepshoroscoop, liefdeshoroscoop, relatie horoscoop uitgebreid  

Scroll naar top