Liefdesjaarhoroscoop Weegschaal 2023

Liefdesjaarhoroscoop sterrenbeeld Weegschaal 2023

Liefdesjaarhoroscoop Weegschaal 2023

Liefdesjaarhoroscoop dierenriemteken Weegschaal 2023

De maand januari begint niet echt aangenaam en het kan een tijd zijn waarin je wat op jezelf terug geworpen wordt. Dan is het fijn als je de laatste maand van het vorige jaar benut hebt om een buffer op te bouwen. Zorg dat je je niet afsluit en te weinig onderneemt. Neem uitnodigingen aan van de mensen die je aardig vindt en die jou uiteindelijk een goed gevoel kunnen geven. Een Weegschaal kan namelijk soms wat lui zijn en het `laat maar` principe hanteren. Maar daar word je niet blij van. Let er op dat je actief blijft in de liefdessfeer want ook de maand februari is er één waarin jij zelf de motor moet zijn van je liefdesleven. Deze maanden zijn wat grijs van kleur. Die kun jij van buiten niet veranderen maar van binnenuit kun jij de tuin van de lusten en schoonheid goed laten gedijen met diegene die jouw ware liefdestuin mag zien. De liefde speelt zich af in de binnenwereld zoals al het zaad ligt te wachten in de natuur totdat de eerste zonnestralen zich melden om zich weer te tonen in de fysieke wereld.

Jouw betere tijden komen rond 12 april tevoorschijn. Je kunt dan de leuke vlotte gezellige Weegschaal kant weer laten zien en je weet het leuk te maken met je geliefden. Je hart is groot genoeg om allen die je lief hebt te verwennen. Je bent immers een groepsmens en vindt het fijn om onder anderen te zijn. Maar vergeet in deze gezellige drukte niet om ook tijd te maken voor je geliefde en met hem/haar een paar keer saampjes er tussen uit te gaan. Deze aangename periode duurt tot 8 mei en dan is het een tijd waarin je goed op je zelf moet letten. Je kunt wat tegenwerking en onaangenaamheden op je pad ervaren. In het ergste geval kun je ruzie krijgen met iemand die dicht bij je staat. Jouw daden en acties liggen onder een vergrootglas en kunnen enigszins verkeerd begrepen worden. Wees je hier bewust van. Je kunt als Tweeling soms luchtig met zaken omgaan en in je drukte niet opmerken dat er om jou heen wat emotionele zaken opspelen bij diegene die jou lief heeft. Voor jouw geliefde kan het dan lijken alsof je geen rekening houdt met zijn/haar gevoelens. Hij/zij kan daardoor in het allerergste scenario op den duur knallen van woede. Kortom, blijf in deze periode oog houden voor je geliefde.

Jouw beste tijd dit jaar is van  6 juni tot 10 mei. De liefdesplaneet loopt dan zeer gunstig voor jouw eigen teken. Als single is het dan bij uitstek een tijd om te gaan daten. Veel Weegschalen weten hoe ze gezellige gesprekken kunt voeren en de ander kunnen onderhouden met hun kennis. In deze tijd kun je meer invloed hebben met jouw woorden omdat jouw stem wordt gekleurd door de liefde. Jouw klanken kunnen de trillingen hiervan overbrengen naar het hart van de ander en deze in vervoering brengen en laten verlangen naar jouw aanwezigheid.

De maand september en de eerste 11 dagen van oktober kunnen een tijd van hartstocht en actie zijn. Je krijgt meer dadendrang en je fysieke driften nemen toe. Het wordt een tijd om niet alleen te praten over de liefde maar ook om deze hartstochtelijk te beleven. Het is de tijd om er met je geliefde op uit te gaan. En als single op pad te gaan en vooral veel leuke dingen te gaan doen. Wie weet kom je tijdens je activiteiten iemand tegen die van dezelfde spannende en actieve zaken houdt als jij zelf. Vanaf 12 oktober is het aan te raden om wat te bekomen en het rustig aan te doen.

Vanaf 4 december wordt het een periode dat er rust en balans kan ontstaan in je liefdesleven. Je zult terug kijken op een roerig jaar en kunt de optelsom maken wat je goed vond gaan en wat niet. Het is een tijd waarin je je liefdesleven meer in balans kan brengen. Deze balans kun je dan innerlijk creëren maar ook in de relaties met hen die je lief hebt.

Liefdesjaarhoroscoop tekst @w.Kunst


Op Astrokunst vindt je ook ook mooie persoonlijke horoscopen.
Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een kinderhoroscoop, geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, relatiehoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie

Sabine HagedorenBelgische beroemdheden

 


Naast de uitgebreide horoscopen vindt je ook de rubriek bijzondere horoscopen:

Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben lees het in je levensles horoscoop.
Hondenhoroscoop
Wat is het basis karakter van jouw hond?
Aspecten en hun betekenis

Ook vindt je hier tarotleggingen

Astrokunst verzorgt gratis de  tarot jaarhoroscoop
Alsook: Tarotlegging: Harmonie en Geluk (kosten €5.-) Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging (kosten €5.-) Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Op Astrokunst vindt je ook veel informatie bv. over de tarot

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Aspecten en hun betekenis, astrologie elementen, tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

 

@ W.Kunst
Liefdeshoroscoop 2021, astrokunst horoscopen astrologie tarot entertainment conten en veel informatie

Scroll naar boven