Madonna Horoscoop

Horoscoop Madonna

Horoscoop Madonna, Louise Veronica Ciccone Bay City, Michigan 16 augustus 1958, is een echte leeuwin zij staat graag in de schijnwerpers en kan zichzelf op die manier totaal verliezen door de aandacht die zij krijgt.
Ze houdt ervan om te provoceren en is hierin eigenlijk opzoek naar zichzelf. Ze is iemand die niet zo gemakkelijk over zichzelf praat, vandaar dat zij dit op een beeldende manier uit. In de liefde is ze warm maar ook onzeker.
De ander moet eigenlijk continue haar blijven veroveren zodat ze zeker weet dat diegene voor haar kiest.
Daarbij is zij in staat om vriendschap te verwarren met liefde waardoor zij waarschijnlijk regelmatig in haar leven seks heeft bedreven met mensen die niet echt haar geliefden waren naar eerder gelijkgestemden.
Madonna is van aard en een enorme doorzetter. In vrijwel alles wat zij doet, zit de drang om te bewijzen dat ze naar perfectie streeft.
Ze voelt haar omgeving snel aan en kan daar direct op reageren. Wanneer haar iets niet zint dan zijn haar woorden zo scherp als messen.
Haar talent om te performen komt mogelijk voort uit een zekere verwaarlozing door haar ouders. Zij had niet het gevoel dat deze haar duidelijk zagen. Maar dat is nu dus duidelijk wel gelukt.
Voor haar geldt dat deze periode een tijd is waarin zij zich verder wil ontwikkelen in haar werk. Dit kan wel eens een breuk inhouden met de dingen die zij vroeger deed.

Horoscoop Madonna Madonna is geboren op 16 augustus 1958. Ze is een Leeuw, wat betekent dat ze een geboren leider is. Ze is ook zelfverzekerd, creatief en ambitieus. Leeuwen zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en ze zijn niet bang om risico's te nemen. Carrière Madonna is een van de meest succesvolle zangeressen aller tijden.Madonna is geboren op 16 augustus 1958. Ze is een LeeuwHoroscoop Madonna

Extravagante zangeres

 

Madonna is geboren op 16 augustus 1958. Ze is een Leeuw, wat betekent dat ze een geboren leider is. Ze is ook zelfverzekerd, creatief en ambitieus. Leeuwen zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en ze zijn niet bang om risico’s te nemen.

Carrière

Madonna is een van de meest succesvolle zangeressen aller tijden. Ze heeft meer dan 300 miljoen platen verkocht en ze heeft talloze awards gewonnen, waaronder 7 Grammy Awards. Madonna is ook een succesvolle actrice en regisseur.

In het jaar 2023 zal Madonna haar carrière blijven voortzetten. Ze zal een nieuw album uitbrengen en ze zal gaan toeren. Ze zal ook betrokken zijn bij een aantal nieuwe projecten, waaronder een film en een tv-serie.

Relaties

Madonna is een onafhankelijke vrouw en ze is niet bang om alleen te zijn. Ze is echter ook een romantisch persoon en ze is altijd op zoek naar liefde. Madonna heeft een aantal spraakmakende relaties gehad, maar ze is nog nooit getrouwd geweest.

In het jaar 2004 zal Madonna haar liefdesleven niet verwaarlozen. Ze zal een nieuwe liefde vinden die haar leven op zijn kop zet. Het zal een intense en gepassioneerde relatie zijn.

Gezondheid

Madonna is een gezonde persoon, maar ze moet oppassen dat ze niet te veel stress krijgt. Ze moet ook genoeg rust nemen en gezond eten.

Algemeen

Het jaar 2024 wordt een jaar van succes en geluk voor Madonna. Ze zal haar carrière voortzetten en ze zal een nieuwe liefde vinden. Madonna zal ook nieuwe mensen ontmoeten die haar leven verrijken.

Conclusie

Madonna heeft een veelbelovend jaar voor de boeg. Ze zal succes hebben in haar carrière, haar liefdesleven zal opbloeien en ze zal nieuwe mensen ontmoeten die haar leven verrijken.

</
© Willem Kunst


Naast de uitgebreide horoscopen vindt je ook de rubriek bijzondere horoscopen:

Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben lees het in je levensles horoscoop.
Hondenhoroscoop
Wat is het basis karakter van jouw hond?
Aspecten en hun betekenis

Ook vindt je hier tarotleggingen

Astrokunst verzorgt gratis de  tarot jaarhoroscoop
Alsook: Tarotlegging: Harmonie en Geluk (kosten €5.-) Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging (kosten €5.-) Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Op Astrokunst vindt je ook veel informatie bv. over de tarot

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Aspecten en hun betekenis, astrologie elementen, tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

Planetdance is een gratis astrologie programa

by Jean Cremers

http://www.jcremers.com/


@ W.Kunst
Beroepshoroscoop online

Scroll naar boven