Horoscoop van koningin Maxima:

Koningin Maxima is een aarde type: Maxima koningin Horoscoop

Dan ben je iemand met een praktische en nuchtere instelling. Dit maakt dat je de behoefte hebt om met beide benen op de grond te blijven. Maar dit kan ook star maken omdat je te lang je zinnen ergens op kunt blijven zetten. Hierdoor zou je het soms moeilijk kunnen vinden om gevoelens en/of materiële zaken los te laten. Je bent iemand met een gevoel voor zakelijke dingen en een goed ontwikkeld inzicht ten aanzien van de manier waarop dingen praktisch in elkaar kunnen zitten. Alleen heb je waarschijnlijk soms weinig zelfvertrouwen in de dingen die je doet. Dit kan maken dat je het soms moeilijk vindt om ergens enthousiast voor te geraken en het vertrouwen te blijven houden dat je het inderdaad (aan) kunt. Je zal jezelf dan ook in de gaten moeten houden en er voor moeten zorgen dat je niet vervalt in zwaarmoedigheid waardoor je in een sleur kunt vervallen. Afwisseling en passie zijn zaken die jou op het actieve spoor houden.

Maxima is een Stier

Als je de zon in Stier  hebt ben je iemand met een rustige en stabiele grondhouding. Je onveranderlijkheid is een belangrijk kenmerk. Je kunt wat conservatief zijn maar daarentegen ben je wel goedhartig en trouw. Je staat stevig en vast en je komt niet zo snel in beweging, maar als het nodig is dan kun je op hol slaan en alles vermorzelen. Gelukkig gebeurt dit bij de meeste Stieren niet zo vaak als ze maar in een rustige en harmonieuze omgeving kunnen wonen en/of werken. Als Stier houd je van mooie dingen. Antiek en kunst zijn bij jou in goede handen. Je kunt sterk ontwikkelde lust- en onlustgevoelens beleven. Dit kan zich uiten in (te) veel lekker eten en drinken en/of andere lust gevoelens.

Maxima heeft de Maan in Waterman.
Beatrix moeder van Willem Alexander is Waterman op vallend is dat Maxima haar maan in Waterman heeft staan. De maan van Maxima staat voor wat de man (Willem Alexander) qua emoties bij zijn vrouw zoekt. Als je maan in Waterman hebt ben je iemand die verstandelijk met zijn gevoelens omgaat. Dit maakt dat je in eerste instantie vaak onafhankelijk overkomt. Je kunt dan op een onconventionele manier reageren. In groepsverband of op je werk kun je hiermee zorgen dat emoties gerelativeerd worden waardoor er een bepaalde gelijkheid is. In groepen en in je sociale leven komen je emoties vaak op zijn best uit. Maar in de privé sfeer kun je het soms moeilijk vinden om persoonlijk te reageren en kan het lijken alsof je hard bent en amper betrokken.Soms is het belangrijk om op die momenten te laten zien wat je er persoonlijk bij voelt en niet wat je erbij denkt. Je hebt de behoefte om onafhankelijk te zijn in de relatiesfeer. Je hebt ruimte nodig en als je die niet voelt, kun je de neiging hebben om te gaan provoceren en als dat niet helpt om de boel te verbreken. © Willem Kunst

Maxima koningin Horoscoop
Maxima koningin Horoscoop

 

 

 

 

 


Lees ook de horoscopen van: Koning Willem Alexander 


prinses Amalia prinses  Ariane prinses Alexia


Máxima Zorreguieta werd geboren als het oudste kind van Jorge Zorreguieta en Maria del Carmen Cerruti. De naam ‘Máxima’ komt van haar overgrootmoeder Máxima Bonorino 1874–1965); een dochter van Máxima González y de Islas en een verwante van generaal Justo José de Urquiza, president van Argentinië (1854–1860).

Máxima heeft twee broers: Martín en Juan. Haar jongere zus Inés pleegde in 2018 zelfmoord. Daarnaast heeft Máxima drie halfzusters uit een eerder huwelijk van haar vader: Dolores, María en Ángeles. Máxima groeide op in een bescheiden appartement in de straat Uriburu, in de wijk Barrio Norte in Buenos Aires. De familie bracht de zomervakanties door in Mar del Plata. Tijdens de wintersportvakanties verbleef het gezin in een eigen vakantiehuisje in Bariloche, een Argentijns vakantieoord. Van haar ouders mocht ze als kind niet televisiekijken.

Máxima doorliep de middelbare school het Northlands, een op Britse aristocratische tradities geënt opleidingsinstituut, gelegen in Olivos, een chique buitenwijk van Buenos Aires. Zij ging vervolgens economie studeren aan de Universidad Católica Argentina. Als studente werkte zij in 1989 en 1990 bij Mercado Abierto S.A., waar zij onderzoek verrichtte naar software voor de financiële markten. Van 1992 tot 1995 was zij werkzaam op de verkoopafdeling van Boston Securities S.A. in Buenos Aires. In dezelfde periode gaf zij Engelse les aan kinderen en volwassenen, en wiskundeles aan middelbare scholieren en eerstejaarsstudenten.
Carrière bij banken

Na haar studie economie ging zij in New York wonen. Van juli 1996 tot maart 1998 was zij vicepresident Latijns-Amerikaanse Institutionele Verkoop bij de bank HSBC James Capel Inc. Aansluitend was zij tot 1999 bij de bank Dresdner Kleinwort Benson vicepresident afdeling Opkomende Markten. Daarna vervulde zij tot augustus 2000 de functie van vicepresident Institutionele Verkoop bij de Deutsche Bank.
Verloving met Willem-Alexander

In april 1999 ontmoette zij kroonprins Willem-Alexander in de Spaanse stad Sevilla. Met hem bracht zij in augustus dat jaar een vijfdaagse vakantie door in Bariloche. Daar stelde zij hem voor aan haar ouders. In de Nederlandse pers verschenen daarna de eerste speculaties over een liefdesrelatie. Ruim een jaar later verhuisde Máxima naar Brussel, waar zij tot april 2001 bij het EU-kantoor van Deutsche Bank heeft gewerkt.

Al snel wisten de Nederlandse media te melden, dat tijdens de militaire junta in Argentinië Máxima’s vader staatssecretaris (en minister) van Landbouw (en Veeteelt) was geweest onder president Jorge Videla (1976-1981). De juntaperiode (april 1976 – maart 1983) staat bekend als de Vuile Oorlog, waarbij (vermeende) tegenstanders in gevangenissen geïnterneerd en vaak gemarteld werden. Naar schatting 9.000 tot 30.000 mensen zijn voorgoed verdwenen.

In Nederland kwamen protesten tegen een huwelijk met de dochter van een voormalige staatssecretaris van een junta, van wie vermoed werd dat hij ten minste op de hoogte was van de excessen. Een onderzoek, via een geheime opdracht van minister-president Wim Kok aan Michiel Baud, had als conclusie dat Zorreguieta op de hoogte moet zijn geweest van deze gedwongen verdwijningen, maar dat het “praktisch uit te sluiten is” dat Zorreguieta in de periode van zijn regeringsdeelname “persoonlijk betrokken is geweest bij de repressie of schending van de mensenrechten”. Willem-Alexander vertelde tijdens een interview dat hij wist dat zijn schoonvader van ten minste één gedwongen verdwijning op de hoogte was. Deze persoon was volgens Willem-Alexander teruggevonden. In het Nederlandse parlement leek zich een duidelijke meerderheid te vormen die haar vader wilde verbieden aanwezig te zijn op de in Nederland geplande huwelijksdag. De minister van staat en voormalige diplomaat Max van der Stoel wist Jorge Zorreguieta te overtuigen uit eigen beweging af te zien van het bijwonen van de plechtigheden. Uiteindelijk liet ook haar moeder verstek gaan.

Koningin Beatrix maakte op 30 maart 2001 de verloving bekend in een rechtstreekse televisie-uitzending. Direct na de bekendmaking las Máxima een verklaring voor, waarin zij afstand nam van het Videla-regime. Onder meer zei zij: “Ik verwerp sinds lang de Videla-dictatuur, de verdwijningen, de martelingen, de moorden en alle verschrikkelijke feiten uit die tijd. Dat heeft zeker grote littekens op onze maatschappij achtergelaten.” Voor haar vader verontschuldigde zij zich: “Over mijn vaders deelname aan die toenmalige regering wil ik in alle eerlijkheid zeggen dat ik spijt heb dat hij zijn best gedaan heeft voor de landbouw in een verkeerd regime”. Tegelijkertijd verdedigde zij hem: “Hij had de beste intenties en ik geloof in hem.”[5] In een later gehouden interview noemde Máxima de conclusie van Baud “zijn mening”.

De uitspraak van Máxima “Een beetje dom”

Op 7 maart 2001 verwees Willem-Alexander tijdens een persontmoeting in New York naar een ingezonden brief in de Argentijnse krant La Nación. Kort daarvoor was de publicatie van een boek over Videla aangekondigd. De schrijvers hadden in NRC Handelsblad aangegeven dat volgens hen de vader van Máxima een coördinerende rol had gespeeld bij het voorbereiden van de staatsgreep die het dictatoriale regime van Videla aan de macht zou brengen.[7] Het boek was gebaseerd op interviews. Willem-Alexander gaf aan dat de interviews nooit hadden plaatsgevonden en verwees naar de brief waarin dat zou staan. Hij suggereerde dat het schrijven afkomstig was uit een betrouwbare bron, hoewel hij tegelijkertijd aangaf niet te weten wie de brief geschreven had. Kort daarna bevestigde hij tegenover de tv-camera’s van de NOS dat hij achter zijn woorden stond.[8]

Het schrijven bleek afkomstig van Videla, waardoor in Nederland de betrouwbaarheid ontkend werd. Ook bleek Videla niet specifiek te ontkennen dat de vraaggesprekken hadden plaatsgevonden. Hij betwistte slechts dat zijn uitspraken correct waren weergegeven. Dat Videla de brief geschreven had, was duidelijk: zijn naam stond eronder.[9]

Tijdens een interview op de dag van de bekendmaking van zijn verloving met opnieuw de Nederlandse pers, vertelde Willem-Alexander dat zijn verwijzing naar de brief “stom” was geweest. Máxima, die naast hem zat en reeds een beetje Nederlands sprak, reageerde tot tweemaal toe met: “Je was een beetje dom”. Met die uitspraak stal ze de harten van het Nederlandse volk. Later bleek dat de uitspraak van tevoren door Máxima was ingestudeerd op advies van Wim Kuijken, indertijd de hoogste ambtenaar op het ministerie van Algemene Zaken.

Máxima – Bron wikipedia
Uitgebreide horoscopen bestellen

Astrologie horoscopen tarot

Scroll naar top