Horoscoop van koningin Maxima:

Koningin Maxima is een aarde type:

Dan ben je iemand met een praktische en nuchtere instelling. Dit maakt dat je de behoefte hebt om met beide benen op de grond te blijven. Maar dit kan ook star maken omdat je te lang je zinnen ergens op kunt blijven zetten. Hierdoor zou je het soms moeilijk kunnen vinden om gevoelens en/of materiële zaken los te laten. Je bent iemand met een gevoel voor zakelijke dingen en een goed ontwikkeld inzicht ten aanzien van de manier waarop dingen praktisch in elkaar kunnen zitten. Alleen heb je waarschijnlijk soms weinig zelfvertrouwen in de dingen die je doet. Dit kan maken dat je het soms moeilijk vindt om ergens enthousiast voor te geraken en het vertrouwen te blijven houden dat je het inderdaad (aan) kunt. Je zal jezelf dan ook in de gaten moeten houden en er voor moeten zorgen dat je niet vervalt in zwaarmoedigheid waardoor je in een sleur kunt vervallen. Afwisseling en passie zijn zaken die jou op het actieve spoor houden.
Maxima is een Stier
Als je de zon in Stier hebt ben je iemand met een rustige en stabiele grondhouding. Je onveranderlijkheid is een belangrijk kenmerk. Je kunt wat conservatief zijn maar daarentegen ben je wel goedhartig en trouw. Je staat stevig en vast en je komt niet zo snel in beweging, maar als het nodig is dan kun je op hol slaan en alles vermorzelen. Gelukkig gebeurt dit bij de meeste Stieren niet zo vaak als ze maar in een rustige en harmonieuze omgeving kunnen wonen en/of werken. Als Stier houd je van mooie dingen. Antiek en kunst zijn bij jou in goede handen. Je kunt sterk ontwikkelde lust- en onlustgevoelens beleven. Dit kan zich uiten in (te) veel lekker eten en drinken en/of andere lust gevoelens.

Maxima heeft de Maan in Waterman.
Beatrix moeder van Willem Alexander is Waterman. De maan staat voor wat de man qua emoties bij zijn vrouw zoekt. Als je maan in Waterman hebt ben je iemand die verstandelijk met zijn gevoelens omgaat. Dit maakt dat je in eerste instantie vaak onafhankelijk overkomt. Je kunt dan op een onconventionele manier reageren. In groepsverband of op je werk kun je hiermee zorgen dat emoties gerelativeerd worden waardoor er een bepaalde gelijkheid is. In groepen en in je sociale leven komen je emoties vaak op zijn best uit. Maar in de privé sfeer kun je het soms moeilijk vinden om persoonlijk te reageren en kan het lijken alsof je hard bent en amper betrokken.Soms is het belangrijk om op die momenten te laten zien wat je er persoonlijk bij voelt en niet wat je erbij denkt. Je hebt de behoefte om onafhankelijk te zijn in de relatiesfeer. Je hebt ruimte nodig en als je die niet voelt, kun je de neiging hebben om te gaan provoceren en als dat niet helpt om de boel te verbreken.

© Willem Kunst

Lees ook de horoscopen van:

Koning Willem Alexander 


prinses Amalia prinses  Ariane prinses Alexia

Maxima

Scroll naar top