Onderschept teken

Onderschept teken hoe werkt dat?

Een planeet of een knoop die in een onderschept teken staat werkt in het bovenste huis zichtbaarder uit dan in het onderste huis. Het blijft in eerste instantie meer onbewust dan bewust. Het bovenste teken met of zonder inhoud word meer uitge­leefd  Zodat iemand met Mercurius boven ongewild veel zal praten zonder dit overi­gens zelf zo te voelen Terwijl een planeet beneden amper tot zijn recht zal komen en je kunt veronderstellen dat de inhoud van die planeet met meer moeite aan geleerd zal worden. Retrograde graden planeten geven hierin beneden een minimaal tonen van de planeet die er in staat. B.v. iemand met Saturnus beneden onderschept en Retrograde zal amper bewust zijn dat hij grenzen kan zetten of verantwoordelijkhe­den kan nemen in het huis waarin hij staat. Waarschijnlijk zal ook nog mee spelen of zo iemand die planeet in de oostelijke of westelijke hermetisme sfeer heeft staan. Hierdoor zou je kunnen veronderstellen dat een onderschept huis boven west ie­mand op dat vlak meer afgaat op anderen. Bijvoorbeeld iemand met onderschepte kreeft zal eerder geneigd zijn om zich af te stellen op de sfeer van anderen terwijl iemand met deze constellatie in het oosten eerder zelf de sfeer zal bepa­len. Dit maakt volgens mij dat een planeet in een onderschept huis, in aspect met een knoop onder aang­eeft het leren tonen en boven het onder controle krijgen van het overvloedig tonen. Waarbij nog gekeken moet worden naar oost of west valt het onderste huis in het westen dan zal hij waarschijnlijk meer open staan voor hulp van anderen. terwijl oost meer geneigd zal zijn om de dingen zelf te onder vinden.

onderschept huis hoe werkt dat?

 

 

Kreeft staat in een onderschept huis boven

 

Steenbok staat in een onderschept huis beneden

 

 

Onderschepte tekens zijn belangrijk!

Onderschepte tekens en planeten die daarin staan hebben een belangrijke plaats in iemand leven.
Vaak geeft het ook de afwezigheid van de ouders op die thema’s.


Hieronder vindt u allerlei horoscopen en uitleg wat nog meer te vinden is op deze site.


Op Astrokunst vindt je ook ook mooie persoonlijke horoscopen.
Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een kinderhoroscoop, geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, relatiehoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie

Sabine HagedorenBelgische beroemdheden

 


Naast de uitgebreide horoscopen vindt je ook de rubriek bijzondere horoscopen:

Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben lees het in je levensles horoscoop.
Hondenhoroscoop
Wat is het basis karakter van jouw hond?
Aspecten en hun betekenis

Ook vindt je hier tarotleggingen

Astrokunst verzorgt gratis de tarot jaarhoroscoop

Alsook: Tarotlegging: Harmonie en Geluk (kosten €5.-) Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging (kosten €5.-) Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Op Astrokunst vindt je ook veel informatie bv. over de tarot

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Aspecten en hun betekenis, astrologie elementen, tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. 

teksten@ W.Kunst

Planetdance is een gratis astrologie programa

by Jean Cremers

http://www.jcremers.com/

kinderhoroscoop, Astrokunst, astrologie content, horoscopen, tarot, astrologie, entertainment,

Scroll naar boven