Sarah Michelle Gellar horoscoop

Horoscoop Sarah Michelle Gellar

Sarah is een energieke vrouw en zij laat zich niet snel opzij zetten. Ze bezit een krachtige wil die ook tot uiting komt wanneer ze toont wat ze mooi vindt en wat niet. In de liefde is ze impulsief van aard, ze is iemand die op het eerste gezicht verliefd wordt. Die ander moet wel voor uitdagingen blijven zorgen want anders raakt ze snel verveeld. Emotioneel heeft ze een sterk inlevingsvermogen en is ze verzorgend ingesteld. In contact is ze rustig en sensueel. Ze is niet gemakkelijk van haar mening af te brengen.

Ze is iemand die niet zo’n zicht heeft op haar driften. Ze kan het ene moment bergen verzetten en het andere moment totaal inzakken. Het is voor haar belangrijk erop te letten dat ze geen burn-out krijgt Ze is sensitief van aard en als ze ergens door gegrepen is, is ze amper nog van dat pad af te houden.

Sarah is iemand die gemakkelijk kan leren en veel tegelijkertijd aankan. Haar gedrevenheid komt voort uit een soort faalangst, ze dwingt zichzelf om steeds beter te zijn. Sarah zit in een periode waarin ze de balans opmaakt van wat nou werkelijk belangrijk is voor haar en wat niet. Dit geldt zowel op het persoonlijke als op het maatschappelijke vlak.

Scroll naar boven