Saturnus in Waterman terug naar het midden

Saturnus in Waterman Saturnus in Waterman

Nu we uit de tijd komen dat de planeten Pluto en Saturnus in het teken Steenbok conjunct stonden en werkelijk alle crisissen en extremen naar boven kwamen, (zie artikel Saturnus conjunct Pluto 2020, breekt de tijd aan van Saturnus. Saturnus, de planeet van grenzen en afspraken creëren, gaat in het teken Waterman staan. De symbolische betekenis hiervan is: Alle mensen worden broeders en zusters en we gaan beseffen dat we de hoeders van de aarde zijn.

We leven al geruime tijd in de sfeer dat mensen met uitersten de meningen en richting van maatschappij vormen. Dit leidt tot splitsingen tussen de mensen onderling. Ook dit is het gevolg van Pluto conjunct Saturnus in Steenbok. Alle richtingen en het gedachtengoed van mensen komen naar boven. Alles wat eerst niet gezegd kon worden, toen goede smaak nog de leidraad was, kan nu wel.
Doordat de flanken van extreme meningen de toon voeren zie je dat er splitsingen ontstaan, zelfs in het gematigde middenveld.

Saturnus gaat 17 december in Waterman lopen. De roep naar saamhorigheid zal dan gaan toenemen. Mensen zullen zich langzamerhand weer verenigen. Het Waterman teken is namelijk het teken van gelijkwaardigheid en in verscheidenheid gelijkwaardig.
Het wordt dan tijd dat de gematigde mens zich verantwoordelijk (saturnus) gaat voelen om te zorgen dat we weer meer in het midden gaan staan. Een midden waarin we rekening houden met elkaar en elkander sociaal durven aanspreken op respectvol gedrag.

Waterman is het teken van de mens die zijn goedheid uitgiet over de aarde. Hiermee begint dan ook het begin van ons werkelijk bewustzijn van wat wij met onze moeder aarde doen.
Het wordt een tijd van vernieuwingen op sociaal en emotioneel vlak. Maar ook een tijd waarin wij oog hebben voor hoe we onze economie hebben opgebouwd.

Na 11 jaar VVD – een partij die vooral oog heeft voor bedrijven en winst maken – zien we welke zware wissels dit op onze kleine landje heeft getrokken. Er is structureel te weinig gedaan aan het behoud van onze natuur. Bedrijven konden hier floreren zonder enige afdracht en medebetaling aan het behoud hiervan.

Nu dringt het langzaam door dat ook de VVD verantwoordelijk is voor hoe het met ons land gaat op dit vlak. Het liberalisme heeft tenslotte ook grenzen, het is er teveel op gericht geweest dat iedereen rijk kon worden. Wat natuurlijk een fabel is. Het streven naar rijkdom en meer en meer bezit, leidt tot de vervuiling van onze aarde .

Het  liberalisme van de VVD zal moeten veranderen in een andere vorm. Want we zijn er allemaal verantwoordelijk voor dat iedereen het goed heeft. Niet zoals nu, dat 1 miljoen mensen in Nederland in armoede leeft.  Of dat van de rijkste Nederlandse huishoudens 1% 1/3 van het private vermogen bezit. Dat betekent dat zij over ruim 500 miljard beschikken, terwijl de 99% anderen Nederlanders het met nog geen 1100 miljard moet doen (20200701 ’rijkste 1 procent in Nederland heeft een derde van het vermogen/joop.bnnvara.nl)

Mijn oproep aan de VVD is neem de kleur aan van je hart. Zorg dat iedereen het goed krijgt en maak van ons land hierdoor wederom het land dat het beste functioneert als de meerderheid elkaar in het midden kan vinden.

Saturnus in Waterman

Naast de informatie over Saturnus in Waterman vindt je ook de rubriek bijzondere horoscopen:
Bijzondere horoscopen voor 1,30€
Speciaal voor vrouwen de Vrouw horoscoop
Wat is jouw vrouwenpower en hoe ga je daar het beste mee om!
Love horoscoop
Hoe sta je in de liefde, wat vind je aantrekkelijk en wat zijn je tools?
Erotiek horoscoop
Wat vind jij spannend en waar word jij opgewonden van?
Flirt horoscoop
Hoe reageer jij op hem/haar en visa versa. Wat vind je leuk aan die nieuwe flirt en wat vind die ander leuk aan jou?
De relatietest
Wat maakt dat je het samen fijn hebt en waar kun je aan werken om het fijn te houden?
Relatiehoroscoop
Als je wilt weten hoe jullie onderlinge relatie eruit ziet.
Beroepshoroscoop
Wat zijn je talenten, ambities en wat is je kracht op dit vlak.Trouwdag horoscoop
Wat zeg jullie trouwdatum over jullie huwelijk in de toekomst?
Libido horoscoop
Hoe zit je sex drive in elkaar waar word je opgewonden van en waar knap je op af?
Kinderhoroscoop klein
Een korte krachtige uitleg van een kinderhoroscoop.
Financiële horoscoop
Hoe ga je met je geld om. Wat zijn je blinde vlekken op dit gebied en waar ligt je slimheid op dit vlak.
Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben lees het in je levensles horoscoop.
Spiritualiteit-test
Ben je heel spiritueel, of meer nuchter van aard?
EmotieTest
Een test om te kijken of je heel gevoelig bent of wat minder of juist wat gereserveerder.
Hondenhoroscoop
Wat is het basis karakter van jouw hond?

Naast de informatie over Saturnus in Waterman vindt je ook de mooie persoonlijke readings.
Saturnus in Waterman Uitgebreide horoscopen bestellen

@ Willem Kunst

Saturnus in Waterman Astrokunst, astrologie content, horoscopen, tarot, astrologie, entertainment,

Scroll naar boven