Tarot jaarhoroscoop 2022 Kreeft gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2022 voor het sterrenbeeld Kreeft

Nu is de tarot jaarhoroscoop Kreeft geen 1,30 meer maar gratis!

Tarot jaarhoroscoop 2022 kreeft

In deze tarotjaarhoroscoop 2022 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2022 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Kreeft, je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt waar jouw sterrenbeeld voor staat.

Een Kreeft is iemand met een verzorgend karakter, die veel waarde hecht aan huiselijkheid. Hij is romantisch en gevoelig ingesteld en hij verwent graag de mensen die tot zijn intimi behoren. Dit verzorgen en verwennen is een zeer belangrijke manier voor hem om zelfvertrouwen te verkrijgen en te behouden. Omdat hij op deze manier gevoelsmatig laat blijken hoe belangrijk de anderen voor hem zijn. Deze gerichtheid op de ander maakt dat de Kreeft zelf minder toegankelijk is voor anderen. Je zou kunnen zeggen dat een Kreeft geneigd is om gedrag te beïnvloeden als een straat waar alleen éénrichtingsverkeer rijdt.
De Kreeft staat in de dierenriem bekend als de Moeder en het teken Steenbok als de vader. Omdat een Kreeft, die goed in zijn vel zit, zoveel warme (moederlijke) gevoelens heeft, is hij in staat om de pijnen en het verdriet van anderen mee te dragen. Maar het belangrijkste voor een Kreeft is toch dat hij op een gegeven moment een eigen gezin en een eigen huis heeft. Daar zal hij zich uiteindelijk het meest geborgen voelen en veiligheid ervaren. Als aan deze belangrijke voorwaarden in zijn leven wordt voldaan, kan hij zijn hele hebben en houden in de strijd gooien bij eventuele vijandigheden van buitenaf.

Tarot jaarhoroscoop 2022

Inleiding
De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2022 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2022 het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld. De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.
Tarot jaarhoroscoop kreeft 2022 gratis

Hoofdkaart = De Dood
transformatie

Algemeen
De kaart ‘De Dood’ staat voor het einde van een bepaald thema. Er wordt iets afgerond waardoor het kan verdwijnen. De kaart staat voor afscheid nemen en dit kan fysiek, geestelijk of emotioneel zijn. De meeste tijd gaat deze kaart over iets waar je nu emotioneel en/of met je verstand mee bezig bent. Het is tijd om oude gewoontes of gedachtes los te laten, de ketens vanuit het verleden te verbreken en je zelf hierdoor te transformeren tot een vrijer mens. Een mens dat meer de baas wordt over zijn eigen emoties en gedachtegangen. Het is daarom niet zo´n enge kaart als dat het lijkt omdat wat eens werkte, nu niet meer werkt. Je wilt het gewoon anders nu.
De verandering is spannend omdat je het oude achter je laat. Dit komt omdat je aan het begin staat van een nieuwe manier van omgaan met je gevoelens. Deze innerlijke verandering, die bevrijdend werken kan, zou ook kunnen betekenen dat je zover bent dat je banden kunt verbreken die niet goed voor jou zijn. Banden waarin jij niet gezien wordt. Banden waarin jij te lijdzaam bent. Door door de angst heen te breken van de opvattingen die mensen over jou hebben, kun je je eigen pad gaan vinden.
De dood is als het blad aan de boom, het blad valt, wordt verteerd en transformeert in nieuw leven. Dit kan natuurlijk op sommige gebieden pijn doen maar deze ervaringen zullen je op den duur helpen om meer inzicht te ontwikkelen en niet voor dingen te kiezen die je uiteindelijk leed brengen. Het kan gepaard gaan met onbehaaglijke ervaringen maar het kan ook heel bevrijdend zijn. De Dood staat voor transformatie en verandering.

Werk

De kaart ‘De Dood’ betekent in jouw werk dat je aan het einde van een project bent gekomen. Maar het betekent ook dat je werk routine is geworden en dat er geen uitdaging in zit omdat je of door jezelf of door je omgeving geen groei meer beleeft. Je zit in je comfortzone maar het levert geen nieuwe ervaringen meer op en je wordt er niet blij van. Het is tijd om een stap verder te gaan en je nek uit te steken, te kiezen voor de dingen waar je heimelijk naar verlangt in je maatschappelijk leven.

Liefde
De kaart ‘De Dood’ staat in de liefde voor heimelijke verlangens maar ook voor het feit dat je liefdesbanden een beetje stilstaan. In de relatiesfeer is er routine ingeslopen en de spanning is eraf. Durf te tonen waar je heimelijk naar verlangt. Durf jezelf te zijn. Het kan zijn dat een/de relatie hierdoor eindigt. Wat dat eigenlijk zegt, is dat je binnen die relatie nooit jezelf hebt kunnen zijn. Soms wijst deze kaart op geheimen of pijnen van de partner. Ook hiervoor geldt dat er gewerkt moet worden aan openheid.

De gevoelskaart = Zwaarden 4
De kaart Zwaarden Vier staat in de gevoelswereld symbool voor stilstaan en het je naar binnen keren. Soms betekent het ook dat je met een bepaald plan of gevoel zelf sneller zou willen dan je omgeving maar merkt dat je tegengehouden wordt. Ga niet knokken maar leg je erbij neer dat je even pas op de plaats moet maken.
Je kunt de tijd gebruiken om wat te mediteren en contact te krijgen met je dieper liggende emoties om zodoende een juiste weg te vinden naar de harten van anderen. Dit zal je helpen om weer op één lijn te komen zodat je met die anderen er weer tegenaan kunt.
Als je ongeduldig bent en geen rekening houdt met de grenzen van jezelf en anderen kunnen er onnodig spanningen optreden waar je op den duur niets aan hebt. De kaart zegt `Accepteer en wees wat geduldiger` waardoor je emotioneel heel blijft en sterker wordt.

De gedachtenkaart = Koning van Zwaarden
De kaart ‘Koning van Zwaarden’ geeft aan dat je je ideeën goed op een rijtje kunt zetten en tot uitdrukking weet te brengen. Je weet je gedachten en dat wat je wilt met kracht te verwoorden. Er gaat een zelfverzekerdheid van jou uit bij de ideeën die je nu vertolkt.
Mocht je ergens een presentatie houden, gaan solliciteren, of iets anders gaan doen waarbij het belangrijk is dat je jezelf goed neerzet, dan zal je dit nu zeker lukken. Je hebt het voordeel dat je in die situaties je gedachten en zenuwen onder controle hebt en je zeker zult voelen. Dit is te meer doorat je je nu minder druk maakt over wat de anderen van jou denken omdat het geloof in jezelf volop aanwezig is.

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl.  We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

 


Wil  je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.
Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Tarot jaarhoroscoop 2022 Kreeft gratis!

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van de Tarot jaarhoroscoop 2022 Kreeft
geboortehoroscoop tekst @ W.Kunst
Tarot jaarhoroscoop 2022 Kreeft gratis!

Scroll naar top