Tarot jaarhoroscoop 2022 Leeuw gratis!!

De Tarot jaarhoroscoop 2022 voor het sterrenbeeld Leeuw

Nu is de tarot jaarhoroscoop Leeuw geen 1,30 meer maar gratis!

Tarot jaarhoroscoop 2022 Leeuw gratis!!

In deze tarotjaarhoroscoop 2022 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2022 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

De Tarot jaarhoroscoop 2022 voor het sterrenbeeld Leeuw

Beste Leeuw, je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt dat jij van nature iemand bent die sterk kan overkomen en intuïtief uit hoe je je voelt. In wezen ben je iemand met een dominant karakter en met een sterke zelfexpressie. Waarschijnlijk ben je iemand die erg van genieten houdt en in eerste instantie niet zo van (hard) werken. Feestjes, sport, dansen, erotiek, zingen, alle dingen die met uitleven te maken hebben, passen waarschijnlijk goed bij je. Je bent iemand die veel plezier kan halen uit allerlei vormen waar een spelelement inzit, dingen waarin je moet uitblinken. Waarschijnlijk vind je het hierdoor leuk om aan een of andere sport te doen. Je wilt graag uitblinken en in de schijnwerpers staan.
Dit kan ervoor zorgen dat je graag de baas wilt spelen en als je dat op de juiste manier doet ben je niet autoritair maar iemand die de anderen kan enthousiasmeren. Je bent iemand die veel levensvreugde uit  liefdesbetrekkingen kan halen. Erotiek en een harmonisch seksueel leven zijn belangrijke ingrediënten om een langdurige relatie te kunnen onderhouden. Je kunt veel geluk uit de opvoeding van kinderen halen omdat zij appelleren aan het spel element. Waarschijnlijk heb je af en toe de neiging een gokje te wagen. Waarschijnlijk ben je zelf toegeeflijk waardoor je moet oppassen voor genotzuchtige zaken. Je hebt wellicht interesse of een talent voor kunst.

Inleiding

De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2022 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2022 het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld. De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.
Tarot jaarhoroscoop Leeuw 2022 geheel gratis
De hoofdkaart =
De Gerechtigheid
Algemeen
De kaart ‘Gerechtigheid’ staat voor de behoefte aan oprechtheid en eerlijkheid. Je kunt nu in een situatie terechtkomen of gekomen zijn waarin het niet om het persoonlijke gaat (begrip voor iets te hebben) maar om de eerlijkheid en oprechtheid om je ergens over uit te spreken.
Het kan ook betekenen dat jij zelf niet eerlijk bent geweest en dat je nu geconfronteerd wordt met dat wat je niet wilde zeggen en/of tonen. De kaart vraagt om eerlijk ten opzichte van jezelf en anderen te zijn. Door oprecht te zijn creëer je een zuiver geweten. Rechtvaardigheid staat niet alleen voor straf of vernedering. Het staat voor onafhankelijke eerlijkheid die evenwichtig en fair is.

Werk
De kaart ‘Gerechtigheid’ verlangt naar duidelijkheden in je werkopdrachten. Wat moet je doen en wat niet? Je krijgt nu meer de behoefte om oprecht gewaardeerd te worden voor wat je doet. Het kan zijn dat je tegen een bepaalde oneerlijkheid aanloopt waar je nu niet om heen kan. Zorg dat je zelf ook eerlijk en zuiver gehandeld hebt zodat jouw roep om gerechtigheid niet alleen voor jezelf is. Als je oneerlijk bent geweest kun je nu door de mand vallen. Als je je oneerlijk behandeld heb gevoeld dan kun je dat nu aan de kaak stellen.

Liefde
In je liefdesleven staat de kaart ‘Gerechtigheid’ voor oprechte liefde, één waarin er geen geheimen zijn en gelijkwaardigheid aanwezig is. Als er harmonie is zullen er weinig conflicten zijn en heerst er een basis om goed met elkander om te gaan. Als één van de twee in jullie relatie of anderen die je liefhebt zich niet goed behandeld voelen door jou of jij door hen, dan zal dat nu zeker gaan opspelen. Het gaat erom ‘wie goed doet goed ontmoet’ en als de wisselwerking met de ander goed, eerlijk en oprecht is dan zal het een mooie tijd worden.

De gevoelskaart = Koning van Bokalen
De kaart ‘Koning van Bekers’ staat er symbool voor dat je je gevoelens nu goed kunt behoeden voor nare gedachten. Je bent hierdoor in staat om deze in harmonie te brengen. En als er eenmaal rust is, beschik je over de kracht om op essentiële zaken van jouw leven uit te komen.
Je kunt in deze periode meer inzicht krijgen in jouw motivaties en je gevoelsleven. Dat levert op dat je meer de baas over jouw emoties kunt worden, je krijgt de tijd om stil te zijn. Je hoeft je immers nu even niet af te vragen waarom je iets deed want dat heb je nu veel gemakkelijker  door. En dit creëert ruimte om je meer af te stemmen op de grotere zaken van het leven.

De gedachtenkaart = Zwaarden twee
De kaart ‘Zwaarden Twee’ geeft aan dat je door teveel na te denken  aan het twijfelen slaat. Je kunt sterk aarzelen om ergens een keuze voor te maken. Je weet nog niet waar je staat en welk pad je wilt gaan bewandelden.  Het is het één of het ander. Het kan zijn dat je teveel aan het denken/malen  bent en het daardoor lastig vindt om een keuze te maken die aansluit op je verwachtingen. Het wordt daarom tijd om ook je gevoel en intuïtie in te schakelen waardoor je tot een evenwichtigere besluit komt dat meer bij jou past. Je zult dan merken dat je dichter bij jezelf kunt blijven en die keuzes maken kan die in overeenstemming zijn met je hart en je verstand. Een belangrijk advies is om niet ad hoc een beslissing te nemen maar er de tijd voor te nemen!


© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!


Wil je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Tarot jaarhoroscoop 2022 Leeuw gratis

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van Tarot jaarhoroscoop 2022 Leeuw

Tarot jaarhoroscoop 2022 Leeuw gratis!

 

 

 

 

 

Scroll naar top