Tarot jaarhoroscoop Tweelingen 2022 gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2022 voor het sterrenbeeld Tweeelingen

Nu is de tarot jaarhoroscoop tweelingen geen 1,30 meer maar gratis!!

Tarot jaarhoroscoop 2022 tweelingen

In deze tarot jaarhoroscoop 2022 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2022 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Tweeling, je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt waar jouw sterrenbeeld voor staat.

Een Tweelingenteken is rusteloos van aard en het liefst met twee of meerdere zaken tegelijk bezig. Het is hierdoor dat hij soms een wat verwarde indruk maken kan. Zijn veranderlijkheid, omslachtigheid en van tijd tot tijd zijn besluitenloosheid, maakt het voor hem zelf soms lastig om van zaken te genieten. Bij wijze van spreken kan de situatie zich voordoen dat een Tweelingen een lekker ijsje eet en ervan geniet en hij een ander ziet met een ander soort lekker ijsje. Zijn nieuwsgierigheid daarnaar zorgt ervoor dat hij minder geniet van wat hij heeft, omdat zijn verlangen al naar die nieuwe smaak van dat andere ijsje uitgaat. Als een Tweelingen deze drang naar steeds vernieuwen en anders willen overwint, kan hij een doel vinden waarin deze energie gekanaliseerd wordt.

Een Tweelingenteken is iemand met een groot aanpassingsvermogen. Het is hierdoor dat een Tweelingen door zijn veelzijdigheid op vele gebieden getalenteerd over kan komen. In aanleg is een Tweelingen kwiek, intelligent, geestig en logisch denkend. Soms kan hij last hebben van nervositeit. Ee  Tweelingenteken wordt niet snel conservatief in zijn handelen omdat hij graag steeds op de hoogte blijft van alle nieuwe feiten, bijvoorbeeld in de mode, muziek,  politiek, sociaal media, noem maar op.

De Tarot jaarhoroscoop 2022
Inleiding
De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2022 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2022 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. De derde kaart staat voor de gedachtewereld.
De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.
Tarot jaarhoroscoop 2022 Tweelingen gratis!
Hoofdkaart = De Keizer
Algemeen
De Kaart ‘De Keizer’ staat voor dat we de baas over ons eigen leven willen zijn. Je hebt behoefte om realistisch in het leven te staan. Je vindt het belangrijk om je emoties de Baas te zijn zodat je kunt doen wat je wilt. Je wordt hier door gedisciplineerder waardoor je je eigen capaciteiten beter kunt benutten. De kaart geeft je nu de kracht om dat wat je moet doen  te kunnen doen met een goed verantwoordelijkheidsgevoel en discipline. Je behoefte aan stabiliteit zorgt ervoor dat je nu aards en nuchter op je omgeving kan overkomen. Een goede tijd om afspraken te maken en jezelf neer te zetten. Let wel op dat je niet te bazig tegen je omgeving doet en aan  jezelf en anderen te hoge eisen oplegt. Je kunt de dingen nu te goed willen doen waardoor de gloed van samenwerken verdwijnen en het meer ogen gaat als domineeschap.

Werk
De Kaart ‘De Keizer’ staat ervoor dat je op dit gebied je wilt laten gelden. Je bewijsdrang kan groot zijn in deze periode. Je hebt behoefte aan duidelijke patronen en afspraken. Je wilt, als je je zo voelt, alles perfect doen en dat verwacht je ook van de mensen om je heen. Doordat je de lat voor jezelf en de anderen te hoog legt kan dat zelfs betekenen dat de dingen die goed gedaan zijn overnieuw moeten worden gedaan. Met een 8 of 9 neem jij nu even geen genoegen wat niet altijd even handig is. Je kunt hierdoor onnodig tijd verliezen.  Wat een ander belangrijk aspect is, is dat deze kaart aangeeft dat je nogal bazig over kan komen en jij van jouw wil een wet maakt. Wees hier voorzichtig mee.

Liefde
In je liefdesleven staat da kaart ‘De Keizer’ voor jouw behoefte om zeker te zijn in jouw liefdesleven. Je wilt/eist van de anderen op dat je op hen kan vertrouwen.  Je wilt je ervan vergewissen dat jouw relatie betrouwbaar en bestendig is tegen de verleidelijkheden van de buitenwereld. Maar ook als je geen relatie wilt of hebt, voel je nu meer de behoefte aan zekerheid dan dat jij je in een klein of groot avontuur wilt storten.

Het is goed dat je de baas over je eigen leven wilt zijn en behoefte hebt aan zekerheid, maar deze behoeftes mogen de grenzen van de anderen rondom jou niet overschrijden. Je wordt dan te dominant wat maakt dat je alleen jezelf kunt vertrouwen.  Liefde eis je niet, vertrouwen eis je ook niet, die verdien je door jouw grenzen duidelijk te maken en die van de ander te accepteren. Iedereen is de koning van zijn eigen leven.

De gevoelskaart = Koning van Zwaarden
De kaart ‘Koning van Zwaarden’ geeft aan dat je je gevoelens goed op een rijtje kunt zetten en tot uitdrukking weet te brengen. Je kunt je verlangens en dat wat je wilt en voelt scherp onder woorden brengen. Er gaat een  zelfverzekerdheid van jou uit bij de ideeën die je nu vertolkt. Mocht je ergens een presentatie moeten houden, gaan solliciteren, of iets anders moeten doen waarbij het belangrijk is dat je jezelf goed neerzet, dan zal je dit nu zeker lukken. Je hebt het voordeel dat je je in die situaties emotioneel zeker kunt voelen. Te meer doordat je je nu minder druk maakt over wat de anderen ervan vinden. Dit komt doordat het geloof in jouw eigen kunnen op dit gebied aanwezig is.

De gedachtenkaart = De Gehangene

De kaart van ‘De Gehangene’ staat er symbool voor dat het tijd is om te gaan mediteren stil te staan bij dat wat voor jou belangrijk is in het hier en nu. Dit is de manier om actief stil te staan. Als je je niet naar binnen richt en onderzoekt wat voor jou belangrijk is, dan kom je in een andere stilstand terecht. Eén waarin je niet weet wat te doen en waar je geen oplossingen vindt maar, zwart wit gezegd, je doelloos beweegt op dezelfde plek. Soms kom je op een punt in je leven waarin je je even terug moet trekken uit het actieve leven en je moet heroriënteren op wat voor jou zelf belangrijke waarden en normen zijn.

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

 

 


Wil je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

tarot jaarhoroscoop 2022 tweelingen

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bokalen
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van Tarot jaarhoroscoop 2022 Tweelingen

tarot jaarhoroscoop 2022 tweelingen, geboortehoroscoop Kinderhoroscoop Astrologie horoscopen tarot

Scroll naar top