Tarot jaarhoroscoop 2023 Kreeft gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2023 voor het sterrenbeeld Kreeft

Nu is de tarot jaarhoroscoop Kreeft geen 1,30 meer maar gratis!

Tarot jaarhoroscoop 2023 kreeft

In deze tarotjaarhoroscoop 2023 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2023 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Kreeft, je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt dat jij van nature iemand bent die in eerste instantie primair gevoelsmatig in het leven staat. Je bent iemand met een verzorgend karakter die veel waarde hecht aan huiselijkheid. Je bent romantisch en gevoelig ingesteld en vertroetelt graag mensen die bij jouw privésfeer horen. Dit verzorgen en vertroetelen is een zeer belangrijke manier om zelfvertrouwen te verkrijgen en te behouden. Dit maakt dat je zelf niet zo toegankelijk bent omdat je geneigd bent om anderen steeds aandacht te geven en te reageren op de omgeving. Doordat je zoveel warme (moederlijke) gevoelens bezit, ben je in staat om de pijnen en het verdriet van anderen mee te dragen. Door jouw zorgzame karakter ben je geneigd om te redderend te zijn waardoor je de ander overspoelt met jouw gevoelens. Het sturen en in toom houden van jouw gevoelens is een belangrijke opdracht omdat je dan realistischer kunt kijken naar of dat wat jouw emotionele impulsen jou zeggen, wel reëel en nodig zijn.

Inleiding

De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2023 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2023 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld.  De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

De hoofdkaart

Tarot jaarhoroscoop 2023 kreeft gratis over liefde, geld, relatie en levens gelukJe hebt als hoofdkaart een Zwaarden-kaart. De kaarten van Zwaarden zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment.  De kaarten geven weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Zij geven weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaarten gaan dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

Algemeen

De kaart Zwaarden Zeven staat symbool voor de dingen die je in af gelopen jaren liever geheim wilde houden. Je dacht met een leugentje om bestwil of het simpelweg verborgen houden van waar je mee bezig bent/was, ermee weg te kunnen komen. De kaart wijst erop dat je jezelf in 2023 in gevaar brengt door niet open en eerlijk te zijn. Je probeert waarschijnlijk in een bepaalde situatie buiten schot te blijven en als het even kan hiermee jouw voordeel te doen. Alles wat je in het duister blijft doen zal toch zichtbaar worden in 2023. Misschien niet gelijk maar later in het jaar, waardoor je jezelf alsnog in de problemen kunt brengen. Vermijd geniepig gedrag. Laat je er niet toe verleiden om vals te zijn. Hoe groot ook de verleiding is op de momenten waarin die verleiding er is, blijf eerlijk. Zorg tevens dat je uit de buurt blijft van mensen met slechte ideeën want je bent in dit jaar vatbaar om in hun slechte gedrag mee te gaan.

Werk

In de werksfeer staat de kaart Zwaarden Zeven dit jaar er symbool voor dat jij of iemand anders een gemeen spelletje speelt en via trucjes probeert vooruit te komen in of voor elkaar te boksen wat hij wil. De kaart van list en bedrog is een gevaarlijke kaart op het werk. Zorg dat je dit jaar uit de ruziesfeer blijft, speel niet met vuur en doe op die momenten niet mee aan machtspelletjes. De kaart suggereert dat als jij je daarmee inlaat jij degene bent die de last ervan zal moeten dragen. Zorg dat je in dit jaar zuiver en transparant je werk doet. Hierdoor verzeker je je van het feit dat er nooit achterdocht in jouw richting komt of gezegd kan worden, `En wat deed jij toen`?

Relatie

In de liefdessfeer staat de kaart Zwaarden Zeven symbool voor het beeld dat er op de een of andere manier dingen gebeuren die stiekem zijn. Is er in dit jaar bedrog in het spel of is er een heimelijke liefde? Heb jij een aantal dingen gekocht wat eigenlijk niet kon of leugentjes verteld om eigen bestwil? Maar het kan ook betekenen dat je echt met bedrog bezig bent en/of je geliefde zwartmaakt. Hoe dan ook, al het stiekeme dat zich eventueel in dit jaar afspeelt, komt als een boemerang op den duur weer terug. Houd sterk rekening met het gezegde `Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel`. Kleine vergrijpen zullen je heus wel vergeven worden.

De gevoelskaart

Tarot jaarhoroscoop 2023 kreeft gratis over liefde, geld, relatie en levens gelukDe Bokalen Twee kaart staat voor harmonie op het gevoelsvlak. Deze kaart zegt dat het goed is om harmonie aan te brengen in je gevoelswereld. Niet alleen in jezelf maar ook met de mensen die belangrijk voor jou zijn. Je bent in 2023 gevoelsmatig in staat om mild te zijn naar jezelf en de anderen. De mensen op deze kaart bieden elkander hun beker aan. Zij geven hun emoties en kwetsbaarheden aan elkaar. Daardoor ontstaat er een echte band. Deze band op innerlijk niveau kan aangeven dat je openstaat voor een nieuwe liefde en de uitstraling daarvan zal zichtbaar zijn voor je omgeving. De kaart herbergt de belofte dat je harmonie in jezelf en anderen kunt vinden.

De gedachtekaart

Tarot jaarhoroscoop 2023 kreeft gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk De kaart Staven Acht staat dit jaar voor onverwachte nieuwe ideeën die jou een impuls kunnen geven om nieuwe wegen te gaan bewandelen. De kaart herbergt de kracht om de kansen die in 2023 op je pad komen op te pakken. Je staat open voor nieuwe zaken die jouw kijk op jouw leven en handelen kunnen veranderen. Hierdoor heb je de kracht en overtuiging om je leven aan te vullen met nieuwe mogelijkheden of zelfs nieuwe wegen in te slaan.

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl  We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

 


Wil  je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.
Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Tarot jaarhoroscoop 2023 kreeft gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van de Tarot jaarhoroscoop 2023 Kreeft
geboortehoroscoop tekst @ W.Kunst
Tarot jaarhoroscoop 2023 Kreeft gratis!

Scroll naar boven