Tarot jaarhoroscoop 2023 Leeuw gratis!!

De Tarot jaarhoroscoop 2023 voor het sterrenbeeld Leeuw

Nu is de tarot jaarhoroscoop Leeuw geen 1,30 meer maar gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2023 voor het sterrenbeeld Leeuw

In deze tarotjaarhoroscoop 2023 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2023 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

De Tarot jaarhoroscoop 2023 voor het sterrenbeeld Leeuw

Beste Leeuw, je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt dat jij van nature iemand bent  die sterk kan overkomen en intuïtief uit hoe je je voelt. In wezen ben je iemand met een dominant karakter en met een sterke zelfexpressie. Waarschijnlijk ben je iemand die erg van genieten houdt en in eerste instantie niet zo van (hard) werken. Feestjes, sport, dansen, erotiek, zingen, alle dingen die met uitleven te maken hebben, passen waarschijnlijk goed bij je.

Je bent iemand die veel plezier kan halen uit allerlei vormen waar een spelelement inzit, dingen waarin je moet uitblinken. Waarschijnlijk vind je het hierdoor leuk om aan een of andere sport te doen. Je wilt graag uitblinken en in de schijnwerpers staan. Dit kan ervoor zorgen dat je graag de baas wilt spelen en als je dat op de juiste manier doet ben je niet autoritair maar iemand die de anderen kan enthousiasmeren. Je bent iemand die veel levensvreugde uit liefdesbetrekkingen kan halen. Erotiek en een harmonisch seksueel leven zijn belangrijke ingrediënten om een langdurige relatie te kunnen onderhouden. Je kunt veel geluk uit de opvoeding van kinderen halen omdat zij appelleren aan het spel element. Waarschijnlijk heb je af en toe de neiging een gokje te wagen. Waarschijnlijk ben je zelf toegeeflijk waardoor je moet oppassen voor genotzuchtige zaken. Je hebt wellicht interesse of een talent voor kunst.

Indeling

De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2023 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2023 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld.  De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

De hoofdkaart

Tarot jaarhoroscoop 2023 Leeuw gratis over liefde, geld, relatie en levens gelukJe hebt als hoofdkaart een Pentakel-kaart. De kaarten van Pentakels gaan over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest? De basis van deze kaarten gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

Algemeen

De Pentakels Acht kaart geeft het begin aan van een nieuwe periode. Je staat zo gezegd aan het begin van een nieuwe onderneming. De kennis en vaardigheden die je belangrijk vindt zijn nog niet helemaal uitgekristalliseerd. De grote lijnen heb je wel door en je weet waar je heen wilt met deze gedachten. Maar om het goed te doen moet je dit jaar nog de details afmaken/verfijnen. Je kunt het gevoel hebben dat waar je mee bezig was in het afgelopen jaar wel af is en dat je weet wat je moet doen. Vergeet echter het addertje onder het gras niet. Zorg dat je de losse eindjes ook werkelijk aan elkaar knoopt zodat je de voorwaarden schept om je gestelde doelen dit jaar te realiseren. Of je nu begint aan een nieuwe relatie, een studie of geestelijke fase, zorg dat je leerbaar bent zodat je je inzichten kunt verfijnen. Hierdoor kun je met de inspanning die je het afgelopen jaar volbracht hebt ook daadwerkelijk gaan oogsten.

Werk

De kaart Pentakels Acht staat in je werk voor een nieuwe tijd/jaar die eraan komt. Eentje waarin je al je investeringen qua kennis actief kan gebruiken om een stap verder te komen in het jaar 2023. Je hebt bij wijze van spreken het afgelopen jaar alle vaardigheden onder de knie gekregen en je gaat over van leerling tot meester. De kaart geeft aan dat je zelf de mogelijkheden geschapen hebt om hogerop te gaan. Je bent zo ver dat je gepromoveerd kunt worden. Als het goed is, breekt er nu in het nieuwe jaar een tijd aan waarin je je vruchten van studeren en hard werken kunt gaan inzetten.

Relatie
In de liefdessfeer geeft Pentakels Acht in het jaar 2023 weer dat je zo ver bent dat je een nieuwe relatie kunt beginnen of dat je je bestaande relatie verder uit kunt bouwen. Je weet nu beter waar je staat en wat je aan jezelf hebt. Je hebt, als het goed is, aan je zelf gewerkt waardoor je de weg heb geëffend om met iemand een gelijkwaardige relatie te starten. Een relatie die een goede degelijke bodem heeft en waar jij zelfverzekerd in kan stappen of blijven.

De gevoelskaart

Tarot jaarhoroscoop 2023 Leeuw gratis over liefde, geld, relatie en levens gelukDe kaart Zwaarden Zes is een zeer gevoelige kaart. Deze geeft aan dat het voor je emotionele welbevinden belangrijk is om je te ontdoen van een zware last of keten die je ongelukkig heeft gemaakt. Je moet het verleden of in ieder geval dat wat je ongelukkig maakte loslaten en naar de overkant varen. De vrouw wordt begeleid door de roeier. Symbolisch gezien is het goed om iemand te zoeken die je vertrouwt en die bereid is om je te helpen om een nieuwe richting in te slaan en van datgene waar het bij nodig is, afscheid te nemen. De nieuwe weg zal je langzamerhand bevrijden en het zal zorgen dat de lasten die je droeg verdwijnen.

De gedachtekaart

Tarot jaarhoroscoop 2023 Leeuw gratis over liefde, geld, relatie en levens gelukDe kaart Schildknaap Zwaarden staat symbool voor al de mogelijkheden die er in 2023 op jou afkomen. De kansen die er zullen zijn worden je niet perse op een dienblaadje aangeleverd. Ze kunnen ook in de vorm van opbouwende kritiek komen, maar jij kunt daar hoe dan ook veel voordeel uit halen. Echter als jouw ego jou de baas is zal je weinig kunnen hebben van anderen. Je zult dan de goede ideeën en raadgeving van hen met vuur en zwaard tegenhouden. De kaart geeft je, mits je de tijd neemt om goed te voelen waar je staat, de kans om meer inzichten te verkrijgen in de dingen die er om jou heen spelen.

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!


Wil je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Tarot jaarhoroscoop 2022 Leeuw gratis

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van Tarot jaarhoroscoop 2023 Leeuw

Tarot jaarhoroscoop 2022 Leeuw gratis!

 

 

 

 

 

Scroll naar boven