Tarot jaarhoroscoop Tweelingen 2023 gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2023 voor het sterrenbeeld Tweeelingen

Nu is de tarot jaarhoroscoop tweelingen geen 1,30 meer maar gratis!!

Tarot jaarhoroscoop 2023 tweelingen gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

In deze tarot jaarhoroscoop 2023 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2023 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Tweelingen, je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt dat jij van nature iemand bent die in eerste instantie een groot aanpassingsvermogen bezit. Je kunt door je veelzijdigheid op vele gebieden getalenteerd overkomen. In aanleg ben je kwiek, intelligent, geestig en logisch denkend. Soms kun je last hebben van nervositeit. Dit komt door je sterk ontwikkelde nieuwsgierigheid die ervoor kan zorgen dat je te veel tegelijkertijd wilt doen waardoor je moeite hebt om je op één ding te concentreren. Je bent waarschijnlijk levendig van aard en je praat graag en veel en daarom af en toe ook wat oppervlakkig. Want jouw drijfveer om alles te willen weten, maakt jou vluchtig zowel op het persoonlijke vlak als op het maatschappelijke vlak. Dit is zo`n beetje de valkuil voor iedere Tweeling.

Inleiding
De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2023 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2023 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld.  De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

De hoofdkaart
Je hebt als hoofdkaart een Zwaarden-kaart. De kaarten van Zwaarden zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment.  De kaarten geven weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Zij geven weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaarten gaan dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

Algemeen

Tarot jaarhoroscoop 2023 tweelingen gratis over liefde, geld, relatie en levens gelukDe kaart Zwaarden Vijf geeft vaak aan dat je dit jaar met nare gevoelens over iemand zit, maar je bent geneigd om vooral naar negatieve oplossingen te kijken. De wrok en de pijn die je voelen zult, kunnen ervoor zorgen dat je wat gemeen en achterbaks kunt gaan reageren op iemand die jou lastig valt en/of jou in ieder geval nare gevoelens kan geven. Je kunt in deze tijd daarom wat wraakzuchtig zijn maar op een verkeerde manier eerherstel zoeken. Waarschijnlijk is je pijn en het verdriet heel plausibel maar de oplossingen die in dit jaar door jou heen kunnen gaan zijn dat waarschijnlijk niet. Pot je woede en ergernissen niet op maar zoek hulp en praat het van je af. Laat de boosheid en/of verdriet je niet de baas worden in deze periode van je leven.

Werk

In de werksfeer staat de kaart Zwaarden Vijf symbool voor een jaar waarin je je niet gezien kan voelen op je werk. Je kunt het gevoel hebben dat je openlijk of heimelijk tegengewerkt wordt. Je kunt het idee krijgen dat ze jouw kwaliteiten niet zien en dat jij onrechtvaardig behandeld wordt in dit nieuwe jaar. Probeer in ieder geval jezelf niet te verlagen tot achterbakse ideeën en gevoelens. Het is in 2023 belangrijk om je eigenwaarde te beschermen en te doen wat je werkelijk kunt. Distantieer je van mensen die problemen veroorzaken. Zorg dat je in ieder geval zelf blijft proberen om zuiver, open en eerlijk te zijn. Anders kijk je alleen maar om met wrok zoals de jongen op het plaatje doet.

Relatie

In de liefdessfeer staat de kaart Zwaarden Vijf symbool voor een jaar waarbij in de liefde door onbegrip en gebrek aan tijd voor elkaar, spanningen kunnen ontstaan. Je kunt je ergeren, of nog erger haatgevoelens ontwikkelen. Als je jezelf afsluit in 2023 en niet meer praat zullen de nare gevoelens in jou alleen maar groter worden en het is van belang dat je je niet laat vullen met wrok want daar word je alleen maar ongelukkig van. Zorg dat je je hart kunt luchten en is dat niet met degene die je lief hebt, zoek dan steun bij je vrienden. Vraag je tevens af of het zich loont om in een relatie te blijven als je daarin ongelukkig wordt.

De gevoelskaart

De gedachtekaart Tarot Jaarhoroscoop Tweelingen 2023De kaart Staven Zeven staat symbool voor de aankondiging dat jouw gedachten en handelen onder vuur kunnen komen te staan. De kaart geeft aan dat je wordt aangevallen. De tegenwerking die je misschien zult voelen in 2023, kan als lastig ervaren worden. Maar als je weet waar voor je staat en bereid bent om voor jezelf op te komen dan is dit een jaar waarin je meer zelfvertrouwen op kan bouwen. Ook al heb je misschien niet 100% gelijk in alles waar je voor wilt opkomen, je laat wel zien dat je je mannetje kunt staan. En als je als mens nog beter uit de verf wilt komen dan kun je zonder gezichtsverlies accepteren dat anderen soms ook gelijk hebben. En dat gegeven zal jou dit jaar alleen maar sterker en slimmer maken.

De gedachtekaart

Tarot jaarhoroscoop 2023 tweelingen gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk De kaart Staven Twee staat symbool voor het moment dat je keuzes moet gaan maken. Je bent in 2023 nog aan het nadenken en bekijken waar je naartoe wilt in bepaalde gebieden in je leven. Je hebt geen haast en dit kan maken dat je op anderen wat onverschillig over komt. Het is goed om, ondanks de wens of dwang om sneller te weten wat je wilt, de tijd te nemen. Je weet en begrijpt dat als je een keuze maakt je de andere mogelijkheden min of meer af of uit moet sluiten. Er is soms niets mis mee om goed na te denken en je echt op innerlijk niveau af te vragen wat echt bij jou past.

© Willem Kunst, erkend astroloog

Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!


Wil je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

tarot jaarhoroscoop 2023 tweelingen

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bokalen
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van Tarot jaarhoroscoop 2023 Tweelingen

tarot jaarhoroscoop 2023 tweelingen, geboortehoroscoop Kinderhoroscoop Astrologie horoscopen tarot

Scroll naar boven