Tarot jaarhoroscoop 2024 Kreeft gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2024 voor het sterrenbeeld Kreeft

Nu is de tarot jaarhoroscoop Kreeft geen 1,90 meer maar gratis!

Tarot jaarhoroscoop 2023 Kreeft gratis!

In deze tarotjaarhoroscoop 2024 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2024 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Kreeft,
je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt dat jij van nature iemand bent die in eerste instantie primair gevoelsmatig in het leven staat. Je bent iemand met een verzorgend karakter die veel waarde hecht aan huiselijkheid. Je bent romantisch en gevoelig ingesteld en vertroetelt graag mensen die bij jouw privésfeer horen. Dit verzorgen en vertroetelen is een zeer belangrijke manier om zelfvertrouwen te verkrijgen en te behouden. Dit maakt dat je zelf niet zo toegankelijk bent omdat je geneigd bent om anderen steeds aandacht te geven en te reageren op de omgeving. Doordat je zoveel warme (moederlijke) gevoelens bezit, ben je in staat om de pijnen en het verdriet van anderen mee te dragen. Door jouw zorgzame karakter ben je geneigd om te redderend te zijn waardoor je de ander overspoelt met jouw gevoelens. Het sturen en in toom houden van jouw gevoelens is een belangrijke opdracht omdat je dan realistischer kunt kijken naar of dat wat jouw emotionele impulsen jou zeggen, wel reëel en nodig zijn.

Inleiding

De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2023 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2023 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld.  De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

De hoofdkaart is Het Oordeel

Je hebt dit jaar als hoofdkaart een kaart uit de Grote Arcana. De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven  van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal  is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

Algemeen

De kaart Het Oordeel geeft aan dat je bevrijd wordt uit vastgeroeste patronen of knellende banden waarin je verwikkeld bent geraakt. Je krijgt dit jaar de kans om op te staan en het inzicht te krijgen en benutten dat je zelf uit een situatie kunt stappen. Het verlost je van de ketens die je geestelijk, materieel of emotioneel vasthielden in de afgelopen jaren. Voor sommigen kan dit plaats vinden zonder dat het lijkt alsof ze moeite hebben moet doen om een oplossing voor knellende banden op te lossen. Het is alsof je ingesproken krijgt wat je moet gaan doen. Zoals je ziet op de kaart stappen de mensen uit de kisten/graven waarin ze vastzitten. Hun ziel zat gevangen in onwetendheid waardoor ze in de kist bleven zitten. De engel op de kaart geeft aan dat jij zelf in staat bent om eruit te stappen en dat jij de nieuwe realiteit met vrijheid tegemoet kan treden. Je bent wakker geworden.

Werk

In de werksfeer staat de kaart Het Oordeel voor een jaar waarin je te horen kunt krijgen hoe je functioneert. En als je goed gefunctioneerd hebt dan verloopt dit met opbouwende kritiek en de mogelijkheid om uit je routine te stappen om zo je ogen te openen en je verder te kunnen ontwikkelen dit jaar. Wie weet is er een betere functie of kun je binnen je functie je ontwikkelen zodat je je voorwerk kunt doen om te promoveren. Maar wanneer de engel Lucifer is dan kan deze een slecht bericht inhouden zoals een ontslag, een afwijzing op een sollicitatie of een conflict op je werk. De negatieve berichten kunnen ontstaan zijn doordat je je zelf niet voor 100 procent ingezet hebt in de afgelopen jaren. Maar ook door vette pech doordat er bijv. op de arbeidsmarkt honderd  geïnteresseerden zijn waaruit een werkgever kan kiezen.

Relatie

In je liefdesleven  geeft de kaart Het Oordeel aan dat je belevenissen en gevoelens nog intenser kunnen zijn. Dit kan waargemaakt worden door uit je comfortzone te stappen. Zoals je ziet staan de drie personen ieder in hun eigen kist. Het oordeel zou kunnen zijn dat je gezamenlijk de muren afbreekt en één kist maakt waardoor je elkander wel moet vertrouwen. De restricties verdwijnen en het gezamenlijke bootje waar je instapt, wordt dan het nieuwe verbond van blindelings vertrouwen en met een diepliggende liefdesband. De kaart laat je zien dat oppervlakkigheid je dit jaar niet helpt om uit je eigen kist te komen.

De gevoelskaart is Pentakels Negen

De kaart Pentakels Negen geeft weer dat er een bepaalde harmonie in jouw gevoelswereld komt. Er heerst een zekere rust waardoor je meer overzicht hebt en openstaat voor het goede van het leven. De instelling die jou dit jaar het beste past is `Pluk de dag`. Welke problemen of hindernissen je ook moet nemen, het helpt wanneer jij je openstelt voor het schone en het mooie van het leven. Het helpt je om daar waar dat nodig is harmonie te brengen. Het zorgt ervoor dat je de kansen ziet om je innerlijk rijker te maken. Het stelt je open om gelukkiger te zijn en in relaties meer liefhebbend te wezen.  Kijk en zie de schoonheid van het leven en je zult dit jaar in staat zijn om je enorm rijk te voelen.

De gedachtekaart is Schildknaap van Staven

De kaart Schildknaap van Staven staat symbool voor het begin van allerlei mogelijkheden die er op je af komen. Je hebt hier hard voor gewerkt en de kansen die dit jaar komen moet je proberen te pakken. Het kan zijn dat je je op sommige gebieden nog wat onzeker voelt maar zie dat of buig het om naar leerbaarheid. Je hebt intussen genoeg kennis in de afgelopen jaren opgebouwd om zeker te zijn van je ideeën en gedachtes. In ieder geval sta je stevig in je schoenen en is al wat je dit jaar leert of doet een groei van jouw eigen mogelijkheden. Je bent als een roos in de knop, het begin van een mooie tijd is aangebroken.

 

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl  We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

 


Wil  je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.
Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Tarot jaarhoroscoop 2023 kreeft gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van de Tarot jaarhoroscoop 2023 Kreeft
geboortehoroscoop tekst @ W.Kunst
Tarot jaarhoroscoop 2023 Kreeft gratis!

Scroll naar boven