Tarot jaarhoroscoop 2024 Leeuw gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2024 voor het sterrenbeeld Leeuw

Nu is de tarot jaarhoroscoop Leeuw geen 1,90 meer maar gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2023 voor het sterrenbeeld Leeuw

In deze tarotjaarhoroscoop 2024 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2024 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

De Tarot jaarhoroscoop 2024 voor het sterrenbeeld Leeuw

Beste Leeuw,
je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt dat jij van nature iemand bent  die sterk kan overkomen en intuïtief uit hoe je je voelt. In wezen ben je iemand met een dominant karakter en met een sterke zelfexpressie. Waarschijnlijk ben je iemand die erg van genieten houdt en in eerste instantie niet zo van (hard) werken. Feestjes, sport, dansen, erotiek, zingen, alle dingen die met uitleven te maken hebben, passen waarschijnlijk goed bij je.

Je bent iemand die veel plezier kan halen uit allerlei vormen waar een spelelement inzit, dingen waarin je moet uitblinken. Waarschijnlijk vind je het hierdoor leuk om aan een of andere sport te doen. Je wilt graag uitblinken en in de schijnwerpers staan. Dit kan ervoor zorgen dat je graag de baas wilt spelen en als je dat op de juiste manier doet ben je niet autoritair maar iemand die de anderen kan enthousiasmeren. Je bent iemand die veel levensvreugde uit liefdesbetrekkingen kan halen. Erotiek en een harmonisch seksueel leven zijn belangrijke ingrediënten om een langdurige relatie te kunnen onderhouden. Je kunt veel geluk uit de opvoeding van kinderen halen omdat zij appelleren aan het spel element. Waarschijnlijk heb je af en toe de neiging een gokje te wagen. Waarschijnlijk ben je zelf toegeeflijk waardoor je moet oppassen voor genotzuchtige zaken. Je hebt wellicht interesse of een talent voor kunst.

Indeling

De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2023 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2023 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld.  De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

De hoofdkaart is Bokalen Zes

Je hebt als hoofdkaart dit jaar een Bokalen-kaart. De kaarten van Bokalen gaan over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Algemeen

De kaart Bokalen Zes staat dit jaar voor goede gevoelens en herinneringen. Je ziet in gedachten de afgelopen jaren terug wat je zoal mee hebt gemaakt en je begint jezelf op dit moment beter te begrijpen. Het kan zijn dat je je bewuster wordt van bepaalde emoties en/of gedachtegangen die je vanuit het verleden met je meedraagt. Je kunt tot de conclusie komen dat je sommige dingen anders bent gaan doen wat jou dichter bij jezelf heeft gebracht. De kaart brengt je inzicht in wat je vroeger deed maar laat je ook zien wat je nu beter doet om jezelf te zijn en te begrijpen. Een valkuil van deze kaart is dat je je verleden gevoelsmatig gaat romantiseren en het afzet tegen je leven nu. Doe dit niet, het remt je op je pad en het weerhoudt je ervan om onbekommerd goede en nieuwe ervaringen op te doen.

Werk

In de werksfeer staat dit jaar de kaart Bokalen Zes symbool voor het moment waarop je terug kunt kijken en kunt bezien wat je bereikt hebt. Het geeft een moment weer dat je kunt zien dat je op de goede weg bent. Je kunt dit jaar leren van je verleden en zodoende je werk op den duur nog beter gaan doen. De kaart geeft aan dat je de unieke kans hebt om bij je werk of datgene waar je mee bezig bent, gevoelsmatig en innerlijk betrokken te zijn. Hierdoor vind je diepe innerlijke vervulling bij wat je doet.

Relatie

In de liefdessfeer staat dit jaar deze gevoelige kaart Bokalen Zes symbool voor die momenten waarin je je gelukkig voelt en voelde. Je kunt nu met veel plezier op bepaalde zaken terug kijken. Hierdoor kunnen er fijne gevoelens ontstaan die je weer open en ontvankelijk maken om weer daadwerkelijk voor de liefde te gaan. Deze mooie milde kaart maakt je zacht en geeft je in 2015 de ruimte om de liefde weer geheel in bloei te brengen.

De gevoelskaart is Bokalen Drie

De kaart Bokalen Drie staat er symbool voor dat je dit jaar emotioneel toe bent aan feestvieren, vreugde en zorgeloosheid. Er zijn redenen om stil te staan en je zegeningen te tellen. Wees dankbaar voor wat je hebt en voor wat er in het verschiet ligt. De kaart vertelt je dat wat je nu hebt, je ook verdiend hebt en dat er dus een reden is om daar diep van binnen blij mee te zijn. Maar deze kaart kan jou ook gevoelsmatig een beetje blind maken waardoor je alleen nog maar hunkert naar een beker van overvloed en je met minder geen genoegen neemt. Feest en geniet maar zorg ook dat je gedurende dit jaar niet verwend raakt. Dit geldt zowel in geestelijk als in materieel opzicht. Goede gevoelens moet je koesteren en niet vast willen houden.

De gedachtekaart is Bokalen Vier

De kaart van Bokalen Vier geeft aan dat je dit jaar over bepaalde gedachtes niet tevreden bent en dat je dat ook wilt tonen aan de buitenwereld. Je kunt daardoor wat mopperig zijn en sneller geërgerd raken. Het geeft echter ook wel aan dat je een beetje verwend bent omdat je er vanuit zou kunnen gaan dat de anderen net zo denken als jij. Zoals je ziet op de kaart zit de jongen voor zich uit te staren met zijn armen over elkaar als teken dat hij nergens zin in heeft, hij kijkt op noch om. Er wordt hem een beker aangeboden met goede ideeën maar hij neemt aan niet wat hem geboden wordt. Ook al ben je ergens ontevreden over, ga er niet teveel in rond badderen.

 

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!


Wil je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Tarot jaarhoroscoop 2024 Leeuw gratis

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van Tarot jaarhoroscoop 2024 Leeuw

Tarot jaarhoroscoop 2022 Leeuw gratis!

 

 

 

 

 

Scroll naar boven