Tarot jaarhoroscoop Tweelingen 2024 gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2024 voor het sterrenbeeld Tweeelingen

Nu is de tarot jaarhoroscoop tweelingen geen 1,90 meer maar gratis!!

Tarot jaarhoroscoop 2023 tweelingen gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

In deze tarot jaarhoroscoop 2024 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2024 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Tweelingen,
je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt dat jij van nature iemand bent die in eerste instantie een groot aanpassingsvermogen bezit. Je kunt door je veelzijdigheid op vele gebieden getalenteerd overkomen. In aanleg ben je kwiek, intelligent, geestig en logisch denkend. Soms kun je last hebben van nervositeit. Dit komt door je sterk ontwikkelde nieuwsgierigheid die ervoor kan zorgen dat je te veel tegelijkertijd wilt doen waardoor je moeite hebt om je op één ding te concentreren. Je bent waarschijnlijk levendig van aard en je praat graag en veel en daarom af en toe ook wat oppervlakkig. Want jouw drijfveer om alles te willen weten, maakt jou vluchtig zowel op het persoonlijke vlak als op het maatschappelijke vlak. Dit is zo`n beetje de valkuil voor iedere Tweeling.

Inleiding
De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2023 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2023 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld.  De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

De hoofdkaart is Schildknaap Zwaarden

Je hebt als hoofdkaart dit jaar een Zwaarden-kaart. De kaarten van Zwaarden zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen. Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment.  De kaarten geven weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren. Zij geven weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaarten gaan dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

Algemeen

De kaart Schildknaap Zwaarden staat symbool voor de vele mogelijkheden die er op jou afkomen. De kansen die er zullen zijn worden je niet perse op een dienblaadje aangeleverd. Ze kunnen ook in de vorm van opbouwende kritiek komen waar jij in dit jaar veel voordeel uit kunt halen. Echter als jouw ego jou de baas is, zal je weinig kunnen hebben van anderen en hun goede ideeën en raad met vuur en zwaard tegenhouden. De kaart geeft je, mits je de tijd neemt om na te denken, de kans om meer inzichten te verkrijgen in de dingen die er om jou heen spelen. Laat je gevoel van trots gedurende dit jaar je niet de baas zijn en neem de dingen aan waar je beter en rijker door wordt als mens.

Werk
De kaart Schildknaap van Zwaarden geeft aan dat in dit jaar eventueel wat conflicten kunt verwachten op je werk. Het zou echter ook kunnen beteken dat je, om iets te laten slagen, nog harder je best moet doen dan je al gewend bent. Zorg dat je, in je drift om jezelf te bewijzen, wel een teamspeler blijft. Want anders loop jij de kans dat alles wat er mis gaat op je werk, op jouw bordje wordt gelegd. Wees vooral dit jaar bereid om samen te werken, ventileer je ideeën maar sluit compromissen waarin jij en de ander beter uit komen.

 Relatie
In de liefdessfeer staat  de kaart Schildknaap van Zwaarden er symbool voor dat je het lastig vindt dat de ander kritiek op jou heeft of verwachtingen heeft waar jij niet aan kunt voldoen. De irritaties die dit opleveren kunnen tot strijd en meningsverschillen leiden. In de liefde gaat het er dit jaar niet om wie wint want dan heb je in de relatie een verliezer wat vaak het begin is van het einde.  Zorg dat je bereid bent om te praten. Niet dat je jouw ideeën geheel los moet laten. Maar als jij en je geliefde de misverstanden kunnen bespreken dan komen er zeker ook de toepasselijke oplossingen om de hoek kijken.

De gevoelskaart is De Keizer

De kaart De Keizer geeft  aan dat je dit jaar bij de dingen die spelen duidelijke keuzes kunt maken en dat je de wil en de behoefte hebt om dat op jouw manier te doen. Je wilt zelfstandig tot jouw oplossingen komen met betrekking tot de dingen die er eventueel spelen. Je kunt nu overtuigend over komen. Dit is een goed jaar om, als het nodig is, anderen te laten zien wat jij vindt en hoe jij denkt over zaken die jou bezig houden. En als je ergens het voortouw in moet nemen dan ben je moedig genoeg om dat aan te pakken wat er gedaan moet worden. Wees duidelijk naar de ander maar word niet star.

De gedachtekaart is Het Oordeel

De kaart Het Oordeel geeft in de denkwereld aan dat je in een jaar bent beland waarin je je gedachten op een rijtje kunt zetten. De gedachtekronkels over bepaalde thema`s die je hebben doen laten vastlopen, verdwijnen en daarentegen komt het gevoel van `ja, daar moet ik naar toe`. De heldere inzichten die je dit jaar krijgt kunnen je bevrijden van oude gewoontes doordat je nieuwe wegen gaat zien. Hierdoor zal je je mentaal vrijer gaan voelen en beter onder woorden weten te brengen wat jouw doelen zijn. Als je dit jaar goed voor jezelf zorgt en naar je innerlijke zelf kunt luisteren kun je op bepaalde gebieden goede beslissingen nemen. Omdat je meer dan anders helder kunt gaan nadenken, met de klemtoon op na.

© Willem Kunst, erkend astroloog

Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!


Wil je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

tarot jaarhoroscoop 2023 tweelingen

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bokalen
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van Tarot jaarhoroscoop 2024 Tweelingen

tarot jaarhoroscoop 2024 tweelingen, geboortehoroscoop Kinderhoroscoop Astrologie horoscopen tarot

Scroll naar boven