Tarot jaarhoroscoop Boogschutter 2022 gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2022 voor het sterrenbeeld Boogschutter

Nu is de tarot jaarhoroscoop Boogschutter 2022 geen 1,30 meer maar gratis!

Tarot jaarhoroscoop Boogschutter 2022

In deze tarotjaarhoroscoop 2022 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2022 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Boogschutter, je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt waar jouw sterrenbeeld voor staat.
Boogschutter je bent iemand met een joviaal, optimistisch en veelzijdig karakter die probeert om zich zo onbevooroordeeld mogelijk op te stellen. Zaken als inschikkelijkheid, vrijheidsliefde en oprechtheid zijn dingen die je hoog in het vaandel hebt staan. Door je spontaniteit kan je soms wat tactloos overkomen. Je kunt ertoe geneigd zijn om te overdrijven en het moeilijk vinden om naar anderen te luisteren. Je bent iemand die waarschijnlijk van reizen houdt en graag onderweg is. Je hebt een idealistische en edelmoedige instelling maar aan de andere kant kan je je snel geprikkeld voelen. Je zal je waarschijnlijk uitstekend kunnen verwoorden en geneigd zijn om teveel over je zelf te spreken.

Je bent iemand die filosofisch van aard is en je bezit een grote behoefte  aan geestelijke kennis. Dit kan er ook voor zorgen dat je in eerste instantie (goed)gelovig bent. Het maakt je weldenkend, menslievend en innemend, maar door je sterke behoefte aan een geestelijke wereld kun je door een te naïeve houding ook een volgeling worden. Het kan daarom belangrijk zijn om iets te gaan bestuderen wat ervoor zorgt dat je zelf leert nadenken in plaats van een ander te geloven. Mensen die geloven realiseren zich vaak niet dat zij vertrouwen op de ervaring van een ander. En zoals bekend, wat goed is voor een ander, hoeft niet goed voor jou te zijn.

Inleiding
De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2022 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2022 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld. De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Tarot jaarhoroscoop Boogschutter geheel 2022 gratis!
Hoofdkaart =
De Zegewagen
Algemeen
De kaart ‘De Zegenwagen’ staat voor vooruitgang die je op eigen kracht bereikt hebt. De kaart geeft aan dat je in staat bent om op jouw eigen manier dat voor elkaar te krijgen wat nu voor jou belangrijk is. Je bezit nu genoeg vrijheidsdrang om voor jouw eigen plannen en meningen op te komen. De kaart de Zegenwagen laat zien dat je, als je aan je ambities en geldingsdrang de juiste richting geeft, in staat bent om je doelen te bereiken.  Je kunt  nu de kracht en de moed hebben om nieuwe paden in te slaan. Maar dat gaat niet vanzelf, je moet wel op de Zegenwagen gaan zitten en gaan rijden. Je zou het kunnen zien alsof jouw lichaam de auto (zegenwagen) is en dat jij, je verstand (bewustzijn), achter het stuur zit. Jij wordt de bestuurder  van de auto en je leven waardoor je glansrijk die doelen kunt halen die jij op dit moment wilt bereiken.

Werk
De kaart ‘De Zegenwagen’ geeft in de werksfeer aan dat je een grote stap voorwaarts kunt maken. Als jij je emoties en verstand op een lijn kunt krijgen, doordat je met je geest de baas bent over deze elementen, dan kun jij je gestelde doelen behalen. Bijv. als je een belangrijk project hebt, kun je dat nu glansrijk afronden. Als jij de baas bent over jezelf en je energie doelmatig weet in te zetten dan ben je in deze periode in staat om te laten zien wat je in je mars hebt. Het kan inhouden dat je misschien wel promoveert of in ieder geval de erkenning krijgt die je hierdoor verdient. Bij een sollicitatie heb je nu de overredingskracht om te laten zien wat je in je mars hebt.

 Liefde
De kaart ‘De Zegenwagen’ geeft op het liefdesgebied aan dat je toe bent aan een nieuwe fase in je liefdesleven. Je wilt het vertrouwde loslaten en nieuwe wegen inslaan die oprecht zijn en dichter bij jezelf liggen. Soms wijst deze kaart erop dat je toe bent aan een nieuwe liefde of in ieder geval aan een nieuwe start. Om je gevoel en verstand op één lijn te houden, is de oude omgangsvorm er één die nu gaat indruisen tegen waar jij echt behoefte aan hebt in de liefde. Door oprechtheid en moed kun je in je liefdesleven die veranderingen aanbrengen die je bevrijden van knellende banden. Dit zal je helpen om op een vrijere manier te kunnen leven met hen die je lief hebt.

Gevoelskaart = Aas van Staven
De kaart ‘Aas van Staven’ staat voor een tijd waarin er meer mogelijkheden zijn dan anders. Het is een tijd die voor jou bezwangerd is met vele kansen. Dit kan zijn doordat je de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontplooien of doordat je meer inzicht krijgt in wie je bent en hoe je op de dingen om jou heen reageert. De kaart is een ontwikkelingskaart. Het geeft je de mogelijkheid om op elk gewenste vlak te groeien. Onderzoek wat voor jou belangrijk is. Stel jezelf vragen zoals: ‘Waar word ik gelukkig van? Waar voel ik me onzeker bij? Waarin voel ik me niet gezien? Wat wil ik van de ander?’. Pak je kansen en durf te groeien ook al zullen anderen dat niet meteen prettig vinden.

Gedachtenkaart = Het Rad van Fortuin
De kaart ‘Het Rad van Fortuin’  geeft aan dat je verstandelijk op de wip zit omdat je niet weet welke richting je op wilt. Je bent je ervan bewust dat elke keuze die je maakt twee kanten heeft. Ga niet teveel piekeren en je schuldig voelen. Stijg boven het dualisme uit. Wees niet bang om iets te kiezen waar anderen moeite mee hebben. Maak een verbinding tussen wat je voelt en wat je denkt. Bezin je hierop en stem deze twee elementen op elkaar af en maak een keuze die goed voor jou is.

 

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

 


Wil je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.
Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

tarot jaarhoroscoop Boogschutter 2022

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bokalen
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van detarot jaarhoroscoop Boogschutter 2022
Tekst @ W.Kunst
tarot jaarhoroscoop Boogschutter 2022

Scroll naar top