Tarot jaarhoroscoop Boogschutter 2023 gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2023 voor het sterrenbeeld Boogschutter

Nu is de tarot jaarhoroscoop Boogschutter 2023 geen 1,30 meer maar gratis!

Tarot jaarhoroscoop 2023 Boogschutter gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

In deze tarotjaarhoroscoop 2023 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2023 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Boogschutter, je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt dat jij van nature iemand met een joviaal, optimistisch en veelzijdig karakter bent die probeert om zich zo onbevooroordeeld mogelijk op te stellen. Zaken als inschikkelijkheid, vrijheidsliefde en oprechtheid zijn dingen die je hoog in het vaandel zal hebben staan. Maar door je spontaniteit kan je soms als tactloos overkomen en kun je geneigd zijn tot overdrijven. Het gaat je op die momenten moeilijk af om naar anderen te luisteren.

Je bent iemand die waarschijnlijk van reizen houdt en graag onderweg is. Je hebt een idealistische en edelmoedige instelling maar aan de andere kant kun je je snel geprikkeld voelen. Je zal je waarschijnlijk uitstekend kunnen verwoorden, je kan geneigd zijn om teveel over jezelf te spreken. Door je neiging om alles met een korreltje zout te nemen kunnen anderen jou soms als lichtzinnig beschouwen

Inleiding
De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2023 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2023 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld. De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

De hoofdkaart
Tarot jaarhoroscoop 2023 Boogschutter gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk
Je hebt als hoofdkaart een Staven-kaart. Een staven-kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.


Algemeen

De kaart Staven Negen staat symbool voor dat je je in dit jaar min of meer bedreigd of, op de één of andere manier, aangevallen voelt door je omgeving. Je denkt dat de anderen het op jou gemunt hebben en je staat klaar om te vechten. Je weet dan niet zo goed wie je vrienden zijn en wie niet. Je kunt het gevoel hebben dat er achter de schermen over jou gepraat wordt. Op de één of andere manier zijn er dingen gebeurd die oud zeer oproepen en waar je al eerder van geprobeerd hebt je te bevrijden. Daarbij kun je een gevoel hebben van `dit gebeurt me nooit weer`. De beste manier om te zorgen dat je iets nooit meer overkomt is door uit de situatie te stappen. Ga in het nieuwe jaar niet vechten, verlies je niet in allerlei gedachten dat jij het op moet lossen. De kaart laat zien dat je dat al vaak gedaan hebt. Laat de anderen nu maar eens in 2023 voor jou knokken zodat je erkenning krijgt. Of het nu in je kracht of zwakte is, niets menselijk is ons vreemd.

Werk
Op je werk kunnen er in het jaar 2023 problemen ontstaan. Misschien heb je moeite om je te schikken naar dat wat jou wordt opgedragen. Misschien vind je dat jouw kwaliteiten niet gezien worden of dat je gepasseerd wordt. Hoe dan ook kun je je minder prettig op je werk voelen. Als je tegen oude problemen aanloopt is het tijd om je te vernieuwen in 2023. Met de ervaringen die je hebt kun jij in ieder geval zelf een andere manier/weg vinden om met de ontstane spanningen in het nieuwe jaar op je werk te dealen. Laat zien wat je in je mars hebt en durf te gaan voor wat je kunt. Misschien ben je bang dat iets je weer niet lukt maar vergeet dan niet dat je die ervaring al gehad hebt.

Relatie
In de liefdessfeer staat de kaart Staven Negen voor het kwetsbare kind in jezelf. Dat gedeelte in jezelf wat verlegen is en niet weet hoe het goed voor zichzelf op kan komen. De kaart geeft weer dat je in 2023 angst hebt voor kleine en grote conflicten. Je hebt een tak in de hand en je bent bereid om iemand die ook maar te dicht bij jouw kwetsbaarheden komt aan te vallen. De kaart vertelt je dat de angst die in jou opkomt op die momenten voornamelijk jouw vijand is. Durf in 2023 open en kwetsbaar te zijn. De kaart zegt dat je dan door je angst heen kan breken. Je bent dan in staat om terug te vechten met argumenten en met eerlijke gevoelens. Praat!

De gevoelskaart
Tarot jaarhoroscoop 2023 Boogschutter gratis over liefde, geld, relatie en levens gelukDe kaart Koning van Zwaarden geeft aan dat je in 2023 je gevoelens goed op een rijtje kunt zetten en tot uitdrukking weet te brengen. Je kunt je verlangens en dat wat je wilt en voelt scherp onder woorden brengen. Er gaat dit jaar een grotere zelfverzekerdheid van jou uit bij de ideeën die je vertolkt. Mocht je ergens een presentatie moeten houden, gaan solliciteren, of iets anders moeten doen waarbij het belangrijk is dat je jezelf goed neerzet, dan zal dit je zeker lukken. Je hebt het voordeel dat je je in die situaties emotioneel zeker kunt voelen. Te meer doordat je je in dit jaar minder druk maakt over wat de anderen ervan vinden. Dit komt doordat het geloof in jouw eigen kunnen op dit gebied meer aanwezig zal zijn in 2023.

De gedachtekaart
Tarot jaarhoroscoop 2023 Boogschutter gratis over liefde, geld, relatie en levens gelukDe kaart van Bokalen Vier geeft aan dat je over bepaalde gedachtes niet meer tevreden bent in 2023 en dat je dat dan ook wilt tonen aan de buitenwereld. Je kunt daardoor wat mopperig worden en sneller geërgerd raken. Het geeft echter ook wel aan dat je een beetje verwend bent geweest omdat je er vanuit zou kunnen gaan dat de anderen net zo denken als jij. Zoals je ziet op de kaart zit de jongen voor zich uit te staren met zijn armen over elkaar als teken dat hij nergens zin in heeft, hij kijkt op noch om. Er wordt hem een beker aangeboden met goede ideeën maar hij neemt niet aan wat hem geboden wordt. Ook al ben je ergens ontevreden over, ga er niet teveel in rond badderen.

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

 


Wil je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.
Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Tarot jaarhoroscoop 2023 Boogschutter gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bokalen
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van det tarot jaarhoroscoop Boogschutter 2023
Tekst @ W.Kunst
tarot jaarhoroscoop Boogschutter 2022

Scroll naar boven