Tarot jaarhoroscoop Maagd 2022 gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2022 voor het sterrenbeeld Maagd

Nu is de tarot jaarhoroscoop Maagd geen 1,30 meer maar gratis!

Tarot jaarhoroscoop Maagd 2022 gratis!

In deze tarot jaarhoroscoop 2022 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2022 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Maagd , je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt waar jouw sterrenbeeld voor staat.

Als Maagd heb je meestal een natuurlijke uitstraling. Vaak heb jij een sterke binding met de natuur zelf.  Jij zoekt vaak meer het eenvoudige van het leven en je hebt niet zo heel veel op Maagd met allerlei opsmuk. Het is voor jou van belang dat dingen een bepaalde zuiverheid hebben en niet nep zijn. Je zoekt het eenvoudige, stille, dromerige geluk in kleine hoekjes. Meestal je ook niet zo van de grote gebaren en het theatraal gedrag. Je bent er gevoelig voor gemakkelijk van mening en van gedrag te veranderen waardoor anderen je soms als humeurig ervaren.
Je kunt soms wat prikkelbaar raken als je merkt dat er iets niet klopt wat een ander niet eens opmerkt. Maar vanwege je grote gevoel voor details, neem je de kleinste dingen waar. Deze waarnemingen zijn voor jou ook daadwerkelijk belangrijk terwijl een ander daarvan zou zeggen ‘maak je je daar nou druk om joh’. Voor jou als Maagd is het belangrijk om te leren dat niet iedereen zo kritisch kijkt en niet voor iedereen elk detail belangrijk is.

 Inleiding
De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2022 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2022 het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld. De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Tarot jaarhoroscoop Maagd 2022 geheel gratis!
Hoofdkaart = De hogepriesteres

Algemeen
De ‘Hogepriesteres kaart’ staat voor je intuïtie en onbewuste krachten. Zij gaat over de zekerheden die wij diep in onszelf al wel of niet hebben. Deze kaart gaat over jouw innerlijke wereld, de dingen die zich diep in jou afspelen. Gevoelens die de basis zijn van waaruit jij reageert op de wereld. De emoties die jou door de tijd heen gemaakt hebben wie jij bent.

Dit wordt een tijd waarin het belangrijk is dat je naar je intuïtie luistert om te horen wat deze jou te zeggen heeft. Dit hoeft niet alleen positief te zijn. Soms zegt je onbewuste, vanuit bepaalde opgelopen angstgevoelens, iets wel of niet te doen. Het is van belang om inzicht te krijgen in hoe jouw intuïtie werkt. Luister in ieder geval naar die stem. Het is je innerlijk die jou toespreekt. Onderzoek wat deze zeggen wil, ‘is het angst?, is het van ‘precies dat heb ik vaker meegemaakt in zo’n situatie?’. Het is een tijd dat je meer basiszekerheden kunt krijgen in jouw diepere belevingswereld.

Werk
De ‘Hogepriesteres kaart’ geeft in jouw werk aan dat je dingen waar jij intuïtief bij aanvoelt dat die niet kloppen en/of niet goed gaan, bespreekbaar kunt maken. Hierin is enigszins vertrouwen in je zelf voor nodig. Aangezien intuïtie een gevoel is en geen zekerheid kun je de dingen die jou opvallen ook beter vertolken, ‘klopt het dat wat ik voel ook zo is?’ in plaats van dat je overtuigend je stelling brengt dat jouw gevoel waar is.

Liefde
In je liefdesrelaties staat de kaart ‘De Hogepriesteres’ voor intense betrokkenheid. Deze komt diep vanuit de onderbuik. Je voelt je intens betrokken bij iemand die je lief hebt en jullie weten nu elkanders gevoelige snaren te raken. Er gaat een onzichtbaar draadje van jou uit naar de ander en je kunt hem in deze tijd bijzonder goed aanvoelen. In de relatiesfeer kan er een sfeer ontstaan van zielsverwantschap. Maar als het in de relatie met iemand niet klopt dan dat zal het stemmetje in jou je signalen geven dat er iets aan de hand is.

De gevoelskaart = Aas van Bokalen
De kaart ‘Aas van Bokalen’ geeft aan dat je in een fase zit waarin je kunt tonen wat je emotioneel in huis hebt.  De volle beker laat zien wat er op dit moment allemaal voor goeds in jou zit  en wat je dus ook allemaal kunt laten zien en gebruiken. Je bent in een creatieve emotionele vruchtbare tijd terecht gekomen. Een tijd waarin je met goede gevoelens een start kan maken om jezelf te profileren. Je bent in een fase terecht gekomen waarin je je potentieel moet gaan gebruiken. Handel dus niet vanuit valse bescheidenheid of vanuit gevoelens van ‘dat kan ik niet’.  Je hebt genoeg geïnvesteerd om datgene wat je je aangeleerd hebt om te zetten in werkelijke reële doelen. Deze hebben dan nu ook een grote kans van slagen.

De gedachtekaart = Schildknaap van Bekers
De kaart’ Schildknaap van Bekers’ staat symbool voor een periode waarin er leuke onschuldige dingen kunnen gebeuren op het liefdesvlak. Wie weet kom je in een geanimeerd gesprek terecht waarin die ander jou echt weet te raken. Je kunt hierdoor geboeid worden en wie weet een intense vriendschap opbouwen. Ook zou je een nieuwe liefde tegen kunnen komen die weet hoe hij jou moet charmeren. Het kan ook zijn dat iemand vanuit je kennissenkring va uit het niets jou zomaar in het zonnetje zet.  Het enige wat jij hoeft te doen is open te staan en de ander tegemoet te komen in zijn goede bedoelingen. Als het je lukt om het goede te zien, wordt dit een mooie tijd.

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!


Wil je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.
Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

tarot jaarhoroscoop maagd 2022

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bokalen
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten

Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van de Tarot jaarhoroscoop 2022 Maagd
geboortehoroscoop tekst @ W.Kunst
Tarot jaarhoroscoop 2022 Maagd gratis!

 

 

Scroll naar top