Tarot jaarhoroscoop Maagd 2023 gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2023 voor het sterrenbeeld Maagd

Nu is de tarot jaarhoroscoop Maagd geen 1,30 meer maar gratis!

Tarot jaarhoroscoop 2023 Maagd gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

In deze tarot jaarhoroscoop 2023 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2023 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Maagd, je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt dat jij van nature iemand bent die  scherpzinnig en analytisch van aard is. Je beschikt over een praktische en bescheiden instelling en je kunt een goed ontwikkeld gevoel hebben voor handvaardigheid, details en zuiverheid. Waarschijnlijk heb je een sterke drang naar kennis, waarbij je zeer kritisch en methodisch te werk kunt gaan. Je bent iemand die met beide benen op de grond wil staan en het liefst wil je alles bewezen zien. Je bent verstandig van aard maar door de soms te sterke aandacht voor details kun je door de bomen het bos niet meer zien. Je bent iemand die kieskeurig kan zijn en veel aandacht aan hygiëne en voeding kan besteden. Je vindt het belangrijk om op de een of andere manier je eigen geld te verdienen. Je bent iemand die niet zo op de voorgrond hoeft te staan, je doet liever gewoon. Je bent dienstbaar van aard waardoor je niet zo´n leider bent. Jouw leiderschap zit meer in kennis en je kunt met je fileerbare vermogen de ander behoorlijk in zijn hemd zetten als hij de puntjes op de i vergeet.

Inleiding
De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2023 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2023 het beste mee om kunt gaan. De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld.  De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

De hoofdkaart
Tarot jaarhoroscoop 2023 Maagd gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk
Je hebt als hoofdkaart een Staven-kaart. Een staven-kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest  die de wil een richting opstuurt.


Algemeen
De kaart Staven Zes geeft een jaar aan waarin het bereiken van de dingen die voor jou persoonlijk belangrijk zijn, nu een goede kans van slagen hebben. In ieder geval kun je erop rekenen dat je sommige zaken in 2023 succesvol kunt beëindigen. Het belangrijkste is dat je dit jaar erkenning krijgt voor wat je gedaan hebt. Het is niet zo belangrijk dat je perse bewierookt moet worden, het gaat er dan vooral om dat je je open kunt stellen voor de signalen van anderen dat deze jou waarderen. Wees hier blij mee maar ga niet naast je schoenen lopen. Succes is altijd een ervaring die ook weer verdwijnt. Dat neemt niet weg dat je wel trots op jezelf mag wezen dat je echt zaken verwezenlijkt hebt die boven je verwachtingspatroon lagen. Een feestje mag altijd als je iets goed gedaan hebt. Geniet vooral van de voldoening die je kunt beleven in het jaar 2023.

Werk

In de werksfeer geeft de kaart Staven Zes aan dat hetgene waar je je voor ingezet hebt gezien zal worden en, als het goed is, ook echt voor gewaardeerd zal worden in 2023. Wie weet word je wel meer in de schijnwerpers gezet en biedt het jou de mogelijkheid om meerdere succesjes binnen te halen in dit nieuwe jaar. Wie weet heb je hierdoor een basis gelegd voor het begin van een mooie carrière. Maar het kan ook zijn dat je je studie of enig andere opdracht goed volmaakt hebt waar je dan met trots op terug mag kijken.

Relatie

In de liefdessfeer staat de kaart Staven Zes symbool voor gelukkige tijden in het jaar 2023 waarin de basis wordt gelegd om een mooi liefdesvol jaar te beleven waarin je je gelukkig en ontspannen kunt voelen. Er breekt een tijd aan van genieten en plezier maken. Doordat je evenwichtig en goed in je vel zit, ben je meer dan anders in staat om met wie dan ook ontstane problemen op te lossen. Geniet van de mooie tijd die nu aanbreekt want het blijft niet altijd feest.

De gevoelskaart

Tarot jaarhoroscoop 2023 Maagd gratis over liefde, geld, relatie en levens gelukDe kaart Ridder van Staven staat symbool voor wat jij als mens gevoelsmatig in huis hebt. Als je in balans bent in het nieuwe jaar bent kun je je emoties, krachten en energie op een positieve manier richten. De kaart geeft aan dat jij op die momenten daadkrachtig bent en de dingen die je aanvoelt in uitvoering kunt brengen. Het spreekt voor zich dat je dat wat je wilt weloverwogen  gaat uitvoeren in 2023. De richting die je met deze kaart dit jaar inslaat zet een treintje op het spoor wat zomaar niet meer kan veranderen. Als je zeker bent komt jouw idee -trein- op het juiste station aan. Zeker door de betrokkenheid die je voelt bij de keuzes die je maakt. Wees kritisch maar luister naar wat je voelt dit jaar.
De gedachtekaart

Tarot jaarhoroscoop 2023 Maagd gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk De kaart Pentakels Vier geeft weer dat je dit jaar mentaal veel behoefte hebt aan zekerheid. Veranderingen kunnen je nu in de war brengen en het in je denken onrustig maken wat angst in kan boezemen. Het liefst blijf je dit jaar zitten waar je zit. Dit verlangen naar zekerheid betekent echter wel dat je je niet kunt ontwikkelen. Dat voelt misschien veilig en daardoor goed, maar dat is meer een schijngedachte want je durft immers in 2023 soms niet je comfortzone te verlaten en je maakt hierdoor weinig mee. Laat staan dat je op die manier even afstand kunt nemen van de situaties waar je in kunt komen. Verstar niet en houd niet vast aan je gedachten. Probeer op die momenten objectief en met enige afstand na te denken over de dingen die spelen. Durf in 2023 een nieuwe weg in te slaan die jou uiteindelijk meer vrijheid geeft en van daaruit meer voldoening.

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!


Wil je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.
Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Tarot jaarhoroscoop 2023 Maagd gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bokalen
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten

Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van de Tarot jaarhoroscoop 2023 Maagd
geboortehoroscoop tekst @ W.Kunst
Tarot jaarhoroscoop 2023 Maagd gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

 

 

Scroll naar boven