Tarot jaarhoroscoop Maagd 2024 gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2024 voor het sterrenbeeld Maagd

Nu is de tarot jaarhoroscoop Maagd geen 1,90 meer maar gratis!

Tarot jaarhoroscoop 2024 Maagd gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

In deze tarot jaarhoroscoop 2023 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2024 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je 4geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Maagd,
je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt dat jij van nature iemand bent die  scherpzinnig en analytisch van aard is. Je beschikt over een praktische en bescheiden instelling en je kunt een goed ontwikkeld gevoel hebben voor handvaardigheid, details en zuiverheid. Waarschijnlijk heb je een sterke drang naar kennis, waarbij je zeer kritisch en methodisch te werk kunt gaan. Je bent iemand die met beide benen op de grond wil staan en het liefst wil je alles bewezen zien. Je bent verstandig van aard maar door de soms te sterke aandacht voor details kun je door de bomen het bos niet meer zien. Je bent iemand die kieskeurig kan zijn en veel aandacht aan hygiëne en voeding kan besteden. Je vindt het belangrijk om op de een of andere manier je eigen geld te verdienen. Je bent iemand die niet zo op de voorgrond hoeft te staan, je doet liever gewoon. Je bent dienstbaar van aard waardoor je niet zo´n leider bent. Jouw leiderschap zit meer in kennis en je kunt met je fileerbare vermogen de ander behoorlijk in zijn hemd zetten als hij de puntjes op de i vergeet.

Inleiding
De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2023 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2023 het beste mee om kunt gaan. De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld.  De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

De hoofdkaart is Ridder van Bokalen

Je hebt dit jaar als hoofdkaart een Bokalen-kaart. De kaarten van Bokalen  gaan over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Algemeen

De kaart Ridder van Bokalen staat symbool voor het idee dat je dit jaar vrede in jezelf vindt en in jouw behoefte om in harmonie met je omgeving te leven. Als je onenigheid hebt met anderen dan zal je in dit jaar gemakkelijker de juiste woorden kunnen vinden om vrede te sluiten met hen.  Je ervaart, door de innerlijke rust en tevredenheid die je nu in jezelf kunt voelen, het verlangen om te zorgen dat er meer liefde en evenwicht om je heen is. Dit maakt dat het je juist in 2015 goed lukt om te investeren in een liefdevolle wereld,  in je verlangen naar romantiek, mooie muziek noem maar op, in alles wat je denken voedt om de schoonheid van het leven te vieren. Verstandelijk sta je open voor een nieuwe liefde, de vlinders en cupido staan klaar om jouw hart weer in beroering te brengen. Zorg dat je geest open is en blijft.

Werk

In de werksfeer geeft  de kaart Ridder van Bokalen een jaar aan waarin je op een fijne manier kunt functioneren. Je voelt je stabiel wat maakt dat je rustig bent en continu bereid bent om zaken te overleggen. Je kunt nu met iedereen samenwerken zonder jezelf te verliezen. Het is een jaar waarin je door je hoffelijkheid en wellicht ook charme, zaken op je werk voor elkaar kunt krijgen waar jij maar ook de anderen profijt van hebben

Relatie

In de liefdessfeer staat de kaart Ridder van Bokalen symbool voor de behoefte om in echte harmonie met elkaar te leven. Je wilt je open kunnen voelen en je wilt je kwetsbaarheden delen zonder jezelf klein te maken. De echte vrede en liefde is er een van onschuld, het kunnen handelen en het kunnen laten handelen van de ander – zonder oordeel – is vaak de ware weg naar liefde en vrede. Dat is wat jij nu de anderen wilt bieden in dit jaar. De ridder op het witte paard die zijn gevoelens wil delen. Sterk, kwetsbaar, vol zelfvertrouwen en open.

De gevoelskaart is Aas van Zwaarden

De Aas van Zwaarden staat voor de  emoties en mogelijkheden die in onze gevoelswereld aanwezig zijn. De kaart geeft je een kans om emoties die je nu ervaart uit te kristalliseren en een juiste plaats te geven. Daardoor zal je ingevingen krijgen van `Oh ja, zo zit dat`. Bijvoorbeeld als je onder anderen bent en je niet prettig voelt of onzeker gaat voelen, je verstopt jezelf of overschreeuwt jezelf, kortom je doet jezelf te kort. Het is een jaar om je gevoelens verder te begrijpen en ontwikkelen en sterker in je schoenen te gaan staan. De voornemens die je nu bedenkt op dit vlak helpen je om meer tevreden te zijn en goede plannen die je gemaakt hebt om te zetten in vorm. Ga jouw ideeën hierover dus concreet maken.

De gedachtekaart is Pentakels Drie

De kaart Pentakels Drie geeft aan dat je op het mentale gebied hard gewerkt hebt en dat je een beproeving goed doorstaan hebt. Je bent in staat geweest om verschillen bij elkaar te brengen waardoor je dit jaar aan een oplossing kunt werken. Maar het kan ook betekenen dat je daadwerkelijk een moeilijk leerproces goed hebt afgerond en je dit jaar de beloning en erkenning krijgt voor het harde werken dat je daarvoor hebt moeten doen. Het geeft je een goed fundament. Je hebt op een bepaald gebied laten zien dat je de vaardigheden en de kennis hebt om het juiste te doen. Dit wil in feite zeggen dat je het je eigenhandig mogelijk hebt gemaakt om nieuwe wegen in te slaan.

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!


Wil je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.
Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Tarot jaarhoroscoop 2023 Maagd gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bokalen
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten

Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van de Tarot jaarhoroscoop 2024 Maagd
geboortehoroscoop tekst @ W.Kunst
Tarot jaarhoroscoop 2023 Maagd gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

 

 

Scroll naar boven