Tarot jaarhoroscoop Schorpioen 2022 gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2022 voor het sterrenbeeld Schorpioen

Nu is de tarot jaarhoroscoop Schorpioen 2022 geen 1,30 meer maar gratis!

Tarot jaarhoroscoop Schorpioen 2022

In deze tarot jaarhoroscoop 2022 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2022 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Schorpioen , je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt waar jouw sterrenbeeld voor staat.
Een Schorpioen is iemand met krachtige gevoelens en emoties. Als jij goed in je vel zit dan kan jij hier doelbewust mee omgaan.  Een Schorpioen is geneigd om alle dingen die op zijn pad komen tot op de bodem uit te zoeken.  Je wilt persé weten en ervaren hoe dingen en mensen in elkaar zitten. Jij bent bij wijze van spreken de rechercheur of laborant, de onderzoeker die het naadje van de kous wilt weten. Dit maakt dat jij Schorpioen een diepzinnig en vastberaden karakter bezit. Waarschijnlijk zal je ook een vorm van achterdocht bezitten omdat je in de loop van jouw leven steeds duidelijker bent gaan voelen dat je je eerst richt op de noden van anderen en dan pas op die van jezelf. Dit kan ervoor zorgen dat je de neiging hebt ontwikkeld om cynisch op de dingen van jezelf en/of die van anderen te gaan reageren.

Je bent iemand die sterke seksuele spanningen kan beleven. Over het algemeen kan jij, als je niet lekker in je vel zit, gesloten en weinig mededeelzaam overkomen. Voor jou is het belangrijk dat je mensen om je heen hebt die je 100% kunt vertrouwen. Hierdoor kun je je kwetsbaarheden uitspreken en kan je deze delen zonder raar gevonden te worden. Niets van jou is raar, maar door de intense beleving van jouw gevoelens kun je jezelf kwetsbaar en anders voelen. Een Schorpioen is gelijk aan één ieder maar alles gaat bij jou net iets dieper in de beleving. Vandaar dat psychologie en occulte zaken ook jouw interesse kunnen hebben.

 Inleiding
De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2022 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2022 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld. De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.
Tarot jaarhoroscoop Schorpioen 2022 geheel gratis
Hoofdkaart = De Wereld
Algemeen

De kaart ‘De Wereld’ staat voor eenheid, de volheid van het bestaan. Er breekt voor jou een tijd aan waarin je je een poosje heel voelt. Je kunt terug kijken op en genieten van hetgeen je bereikt hebt. Als het goed is voel je voldoening en kun je deze tijd gebruiken om bij te tanken en daarna weer te beginnen aan een nieuwe cyclus in je leven. Alles wat je mee hebt gemaakt kun je nu verinnerlijken waardoor je met jezelf in het reine komt en de balans vindt die daarbij hoort.
De kaart de wereld kan ook op een specifiek pad duiden zoals het behalen van een opdracht, een studie promotie, het vinden van een baan, allerlei belangrijke dingen waardoor je door kunt stromen naar een volgende levenscyclus. Hoe dan ook, deze kaart staat voor harmonie, eenheid en goedheid en belooft een fijne tijd.

Werk
De kaart ‘De Wereld’ geeft in de werksfeer aan dat je op de juiste plek zit en er alles uit kunt halen wat erin zit. Maar dat maakt je ook direct bewust van het feit dat dit het is, wat het is en dat jij dus niet nog meer uit je functie kan halen. Je kunt in dit geval tevreden zijn en terecht hier even bij stil staan, maar dan dringt de volgende vraag zich op. Ben je zo tevreden dat je dit voor langere tijd wilt doen of wil je toch weer nieuwe uitdagingen? Je kunt midden in het leven staan en bemerken dat je ook voor veel andere gebieden geïnteresseerd bent. Als je ergen de top in hebt bereikt dan kun je er op uit willen trekken, de wereld in.

Liefde
In liefdessfeer  geeft de kaart ‘De Wereld’ aan dat je in de bloei van een relatie kunt staan. Dat het even allemaal heel goed loopt. Er heerst harmonie en eenheid en er is genoeg dynamiek om het ook echt samen spannend en gezellig te hebben. Maar het kan ook andersom. De volheid van deze kaart kan je ook laten zien dat er juist geen eenheid is en dat er amper passie of harmonie leeft. Dan is de relatie op en is de  volheid van het negatieve behaald. Het is dan tijd om opnieuw de wereld in te gaan. Voor de vrijgezel staat deze kaart er symbool voor dat je je in volle glorie kunt tonen naar de buitenwereld. En wie wil niet iemand die zo in harmonie met zichzelf is.

 De gevoelskaart = 8 pentagrammen
De kaart ‘Pentakels Acht’ duidt het begin aan van een nieuwe periode.
De kennis en vaardigheden die jij op het gevoelsvlak  belangrijk vindt, zijn nog niet helemaal uitgekristalliseerd. De grote lijnen heb je wel door en je weet waar je heen wilt met jouw  gevoelens. Maar om het goed te doen, moet je nu nog je resterende angsten en onzekerheden bijstellen. Je kunt het gevoel hebben dat waar je emotioneel mee bezig was, wel een goede plek heeft gekregen en dat je weet wat je moet doen. Vergeet echter het addertje onder het gras niet. Zorg dat je al de losse eindjes ook werkelijk aan elkaar knoopt. Zorg dat je werkelijk weet waar je gevoelsmatig staat en jezelf weet te beschermen. Als dat gelukt dan sta ten aanzien van wat nu belangrijk is stevig in je schoenen.

De gedachtekaart = Staven Zes
De kaart ‘Staven Zes’ weerspiegelt in de gedachtewereld een tijd waarin het bereiken van de dingen die voor jou persoonlijk belangrijk  zijn, nu een goede kans van slagen hebben. In ieder geval kun je erop rekenen dat je sommige zaken die je bedacht hebt succesvol zult beëindigen.  Het belangrijkste is dat je erkenning krijgt voor wat je gedaan hebt. Het is niet zo belangrijk dat je perse bewierookt moet worden, het gaat er nu vooral om dat je je open kunt stellen voor de signalen van anderen die jou waarderen. Wees hier blij mee maar ga niet naast je schoenen lopen. Succes is altijd een ervaring die ook weer verdwijnt. Dat neemt niet weg dat je wel trots op jezelf mag wezen dat je echt zaken verwezenlijkt hebt die boven je verwachtingspatroon lagen. Een feestje mag altijd als je iets goed gedaan hebt. Geniet vooral van de voldoening die je kunt beleven.

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

 


Wil je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.
Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

tarot jaarhoroscoop Schorpioen 2022

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bokalen
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van detarot jaarhoroscoop Schorpioen 2022
geboortehoroscoop tekst @ W.Kunst
Tarot jaarhoroscoop Schorpioen 2022 gratis!

Scroll naar top