Tarot jaarhoroscoop Schorpioen 2023 gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2023 voor het sterrenbeeld Schorpioen

Nu is de tarot jaarhoroscoop Schorpioen 2023 geen 1,30 meer maar gratis!

Tarot jaarhoroscoop 2023 Schorpioen gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

In deze tarot jaarhoroscoop 2023 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2023 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Schorpioen, je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt dat jij van nature iemand bent met krachtige gevoelens en emoties en als je dat wilt zou je hier doelbewust mee om kunnen gaan. Je bent geneigd om de dingen die er op je pad komen tot op de bodem uit te zoeken om te weten en te ervaren hoe ze in elkaar zitten. Dit maakt dat je een diepzinnig en vastberaden karakter bezit. Waarschijnlijk zal je ook over een vorm van achterdocht beschikken omdat je in de loop van je leven steeds duidelijker bent gaan voelen dat je je eerst richt op de noden van anderen en dan pas op die van jezelf. Dit kan maken dat je geneigd bent om cynisch op de dingen van jezelf en/of die van anderen te reageren. Je bent iemand die sterke seksuele spanningen kan beleven. In het algemeen kun je gesloten en weinig mededeelzaam overkomen. Psychologie en occulte zaken liggen in jouw interesseveld.

Inleiding
De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2023 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2023 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld. De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

De hoofdkaart
Tarot jaarhoroscoop 2023 Schorpioen gratis over liefde, geld, relatie en levens gelukJe hebt als hoofdkaart een kaart uit de Grote Arcana. De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

Algemeen
De kaart van De Keizerin staat voor de natuurlijke scheppende kracht van het leven. Het is de vrouwelijke kracht die de schepper is van het nieuwe leven. Deze kaart speelt meer op het emotionele level. De keizerin is de baas over de emoties. Het geeft aan dat je in 2023 op het vlak van emoties dicht bij jezelf moet en kunt blijven. Je kunt dan dingen op een creatieve manier oplossen en je laat je daardoor niet snel meer uit het veld slaan. Je kunt dan op het gevoelsvlak sterk in je schoenen staan en zodoende trouw aan je eigen belevenissen blijven. Dit geeft je de kracht en het vertrouwen om lopende zaken bij de bron aan te pakken en hierdoor jezelf te herontdekken. De veranderingen die je dan op het gevoelsmatige vlak aan kunt brengen zijn van fundamentele aard. De kracht om je te vernieuwen is in 2023 duidelijk aanwezig en als je deze oppakt zal je je levendig, vrolijk en uitbundig voelen. Bij sommigen houdt deze kaart ook in dat er werkelijk een begin is van een nieuw leven. De veranderingen kunnen soms groeipijnen opleveren maar eenmaal het proces begonnen staan er jou door de groei mooie en nieuwe ontwikkelingen te wachten in 2023.</p>

Werk
De kaart van De Keizerin geeft in je werk aan dat je je in 2023 creatiever op wilt en kunt stellen. Als je je betrokken voelt bij je werk, dan breekt er een jaar aan waarin je er zin in hebt om de werksfeer aangenamer te maken. Niet in de zin van gezelligheid maar je wenst een sfeer te creëren waarin jij in dit nieuwe jaar beter uit de verf komt. Je voelt dan de drang om je jezelf op dit gebied opnieuw uit te vinden. Als je op de juiste plek zit, zal je geïnspireerd zijn wat tot grootse creativiteit, verrassende ideeën, groei en vernieuwingen kan leiden. Als je je niet op je plek voelt, dan zal de boven beschreven kracht je helpen om op jouw passende pad te komen.

Relatie
De kaart van De Keizerin staat in de liefdessfeer voor levendigheid en groei en wijst op een nieuw verfrissend jaar in je liefdesleven. De drang om je liefdesleven grootser en intenser te maken, zorgt ervoor dat je diepere en intensere contacten krijgt met hen die jij lief hebt. Je zult in 2023 de drang gaan voelen om in een bestaande relatie verandering aan te brengen. Het kan letterlijk het beginnen van een gezin betekenen, het scheppen van een kind. Maar het kan ook erop duiden dat je je liefdesleven een nieuwe vorm gaat geven. Relaties die in 2023 beginnen zullen dichter aansluiten op jouw gevoelsleven.

De gevoelskaart
Tarot jaarhoroscoop 2023 Schorpioen gratis over liefde, geld, relatie en levens gelukDe kaart Ridder van Bokalen staat voor het verlangen om in harmonie met jezelf en je omgeving te leven. Als je onenigheid hebt met anderen dan zal je in 2023 gemakkelijker vrede kunnen sluiten met hen waar je een meningsverschil mee kunt hebben. Je hebt het verlangen om te zorgen dat er meer liefde en warmte om je heen is. Dit maakt dat je juist dit jaar goed in staat bent om te investeren in de liefde. Je verlangen naar romantiek, mooie muziek, noem maar op, alles wat je gevoel voedt om de schoonheid van het leven te vieren. Emotioneel sta je open voor een nieuwe liefde, de vlinders en cupido staan klaar om jouw hart weer in beroering te laten geraken. Zorg dat je je opent.

De gedachtekaart
Tarot jaarhoroscoop 2023 Schorpioen gratis over liefde, geld, relatie en levens gelukDe kaart Zwaarden Negen staat symbool voor een tijd waarin je wat kunt malen in je hoofd en je zorgen kunt maken. Je kunt je ongerust en misschien wel verdrietig voelen. Vragen die dit jaar in je hoofd rondtollen hebben te maken met situaties waarbij je je afvraagt of jij schuld hebt aan bepaalde dingen die er gebeuren. Je kunt er op zo`n manier vragen bij gaan stellen dat het jouw zelfvertrouwen ondermijnt. De kunst is, ook al heb je iets verkeerds gedaan, het probleem te erkennen. Erkennen wat je niet goed of niet gedaan hebt om dan aan de slag te gaan met wat je wel kan doen. Hoe kan ik mij inzetten om de ontstane situatie om te zetten in een nieuw begin.

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

 


Wil je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.
Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Tarot jaarhoroscoop 2023 Schorpioen gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bokalen
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van detarot jaarhoroscoop Schorpioen 2023
geboortehoroscoop tekst @ W.Kunst
Tarot jaarhoroscoop 2023 Schorpioen gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

Scroll naar boven