Tarot jaarhoroscoop Schorpioen 2024 gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2024 voor het sterrenbeeld Schorpioen

Nu is de tarot jaarhoroscoop Schorpioen 2024 geen 1,30 meer maar gratis!

Tarot jaarhoroscoop 2024 Schorpioen gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

In deze tarot jaarhoroscoop 2024 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2024 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Schorpioen,
je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt dat jij van nature iemand bent met krachtige gevoelens en emoties en als je dat wilt zou je hier doelbewust mee om kunnen gaan. Je bent geneigd om de dingen die er op je pad komen tot op de bodem uit te zoeken om te weten en te ervaren hoe ze in elkaar zitten. Dit maakt dat je een diepzinnig en vastberaden karakter bezit. Waarschijnlijk zal je ook over een vorm van achterdocht beschikken omdat je in de loop van je leven steeds duidelijker bent gaan voelen dat je je eerst richt op de noden van anderen en dan pas op die van jezelf. Dit kan maken dat je geneigd bent om cynisch op de dingen van jezelf en/of die van anderen te reageren. Je bent iemand die sterke seksuele spanningen kan beleven. In het algemeen kun je gesloten en weinig mededeelzaam overkomen. Psychologie en occulte zaken liggen in jouw interesseveld.

Inleiding
De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2023 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2023 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld. De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

hoofdkaart is Aas van Pentakels

Je hebt dit jaar als hoofdkaart een Pentakel-kaart. De kaarten van Pentakels gaan over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest? De basis van deze kaarten gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

Algemeen

De Aas van Pentakels staat voor de capaciteit die in je aanwezig is. Deze kaart geeft je de kans om dat wat je in potentie in je hebt ook te verwezenlijken. Je kunt de bron die in jou is dit jaar optimaal gebruiken en het is een tijd om je zelf `beter` te maken omdat je nu dichter bij je eigen oerkrachten komen kunt. De kaart herbergt rijkdom in zich en ook groei. De Aas van Pentakels is een gelukskaart, het biedt je de kans om rijker te worden. Dit kan financieel zijn, bijvoorbeeld door een meevaller, of plaats vinden op het geestelijke vlak en voor de heel gelukkigen op beide vlakken. Het gaat hierbij niet alleen om uiterlijke rijkdom maar dus ook om innerlijke rijkdom. Het is een jaar waarin je je ideeën kunt realiseren of concreet kunt maken. Het is niet zo dat het geluk je zomaar in de schoot valt, het is ook een beloning van hoe je in het leven staat.  Als je pessimistisch in het leven staat, zal je beslist niet in één keer positief in het leven gaan staan. Maar je kunt wel voelen dat met wat meer optimisme je geluksgevoel in dit jaar toe kan nemen.

Werk

Deze kaart geeft op het gebied van werk weer dat je kunt gaan oogsten wat je hebt bereikt en ook concreet waargemaakt hebt. De zaken die dit jaar af komen zullen dan ook door de anderen gewaardeerd worden. Er is kans op een promotie. Maar er is ook een kans dat je ergens een nieuwe baan vindt. Als je een poosje niet wist waar je naar toe wou of geen puf had er te komen, dan belooft deze kaart jou een nieuwe weg te vinden die concreet en duidelijk voor je zal worden.

Relatie

De Aas van Pentakels geeft in de relatiesfeer dit jaar aan dat je een concrete kans krijgt om een intens gelukkig makende, solide en duurzame relatie aan te gaan en/of je huidige relatie te verdiepen. De Aas van Pentakels geeft een nieuw begin aan voor singles en is een hoopvolle kaart omdat je nu werkelijk toe bent aan een nieuwe relatie en deze ook zou kunnen vinden. Deze kaart herbergt, voor hen die relatiepijn hebben, ook een nieuw begin in zich omdat het de gelegenheid biedt gedurende dit jaar opnieuw hun leven in balans te brengen en te kunnen kiezen tussen verder gaan of opnieuw beginnen.

De gevoelskaart is Pentakels Twee

Je staat op het emotionele punt waarin je een keuze kunt, misschien zelfs moet, maken waar jij blij van wordt. Het feit dat er keuzes gemaakt kunnen worden maakt Pentakels Twee tot een positieve kaart. Je kunt je emotioneel  vrijer gaan voelen en je zodoende met gemak mee laten voeren op de dingen die er aan komen waaien in dit jaar. Het geeft een beetje een ontspannen sfeer weer waarin je besluiteloosheid en je verlangen om spontaan vrij ergens voor te kiezen, geen moeilijkheden opleveren. Maar bij te weinig initiatief van jouw eigen kant dit jaar zorg je ervoor dat het lot voor jou de keuzes maakt en deze kunnen dán ook negatief zijn. De kaart zorgt, door je emotionele  speelse en vrije houding, er weer voor dat je geen zin hebt om keuzes te maken. Je kunt een beetje aan het twijfelkonten zijn. Zorg dat je dit niet doet bij belangrijke beslissingen.

De gedachtekaart is De Ster

De kaart De Ster geeft een richting aan jouw denken die je in staat stelt om iets belangrijks uit te kristalliseren. Je kunt hierdoor een begin maken om erachter te komen hoe en op welke manier je ideeën kunt verwezenlijken voor de toekomst. Een belangrijk onderdeel hiervan is om zelfvertrouwen te hebben maar ook om hulp van anderen te accepteren bij het verwezenlijken van je plannen.  De ideeën die dit jaar uit jouw brein ontspruiten kunnen tot wasdom worden gebracht als je maar gelooft in je eigen kunnen en in het samenwerken met anderen.  Laat je beïnvloeden en inspireren waardoor het licht van jouw ster nog helderder kan gaan schijnen.

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

 


Wil je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.
Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Tarot jaarhoroscoop 2023 Schorpioen gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bokalen
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van detarot jaarhoroscoop Schorpioen 2024
geboortehoroscoop tekst @ W.Kunst
Tarot jaarhoroscoop 2024 Schorpioen gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

Scroll naar boven