Tarot jaarhoroscoop Steenbok 2022 gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2022 voor het sterrenbeeld Steenbok

Nu is de tarot jaarhoroscoop Steenbok 2022 geen 1,30 meer maar gratis!

Tarot jaarhoroscoop Steenbok 2022 gratis!

In deze tarot jaarhoroscoop Steenbok 2022 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2022 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Steenbok, je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt waar jouw sterrenbeeld voor staat.
Je bent iemand met een betrouwbaar, standvastig en ambitieus karakter. Je hebt behoefte aan een vorm van discipline en wilt behoedzaam je weg gaan. Je hebt een goed ontwikkeld doorzettingsvermogen en je kunt daardoor, als je dat wilt, het geduld opbrengen om te verwezenlijken waar je naar verlangt. Dit kan aan de andere kant maken dat je soms star over komt en te hoge eisen aan de anderen stelt. Je bent iemand die een overwegend praktische instelling en een aangeboren werkelijkheidszin hebt. Hierdoor kun je soms, als je de behoefte hebt om dingen te overdenken, jezelf terugtrekken en daardoor bij de mensen om je heen een ernstige indruk achterlaten.

Je bent iemand die goede organisatorische bekwaamheden en leiderschapscapaciteiten kan bezitten. Je vindt het belangrijk om te slagen in een beroep of carrière. Het streven naar macht en naar een onafhankelijke positie, geeft jou het gevoel dat je de baas over jezelf wordt. Hierdoor kun je te ambitieus worden en moet je oppassen dat je relatie en vriendschappen daar niet onder gaan lijden. Waarschijnlijk was één van je ouders heerszuchtig, wat geleid kan hebben tot (ernstige) onenigheden. Je moet oppassen dat je zelf op een bepaald gebied niet doorslaat door je bijv. te sterk te willen bewijzen. Dit kan zich uiten in dat je op het maatschappelijke vlak grootse dingen wilt doen, waardoor je uiteindelijk te streberig wordt.

Inleiding
De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2022 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2022 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld. De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.
Tarot jaarhoroscoop Steenbok 2022 geheel gratis
Hoofdkaart = Het Oordeel
Algemeen
De kaart van ‘Het Oordeel’ geeft aan dat je bevrijd wordt uit vastgeroeste patronen of knellende banden waarin je verwikkeld bent geraakt. Je krijgt de kans om op te staan en het inzicht te krijgen en benutten dat je zelf uit een situatie kunt stappen. Het verlost je van de ketens die je geestelijk, materieel of emotioneel vasthielden. Voor sommigen kan dit plaats vinden zonder dat het lijkt alsof ze moeite hebben moet doen om een oplossing voor knellende banden op te lossen. Het is alsof je ingesproken krijgt wat je moet gaan doen.  Zoals je ziet op de kaart stappen de mensen uit de kisten/ graven waarin ze vastzitten. Hun ziel zat gevangen in onwetendheid waardoor ze in de kist bleven zitten. De engel op de kaart geeft aan dat jij zelf in staat bent om eruit te stappen en dat jij de nieuwe realiteit met vrijheid tegemoet kan treden. Je bent wakker geworden.

 Werk
In de werksfeer staat de kaart ‘Het Oordeel’ voor een fase waarin je te horen kunt krijgen hoe je functioneert. En als je goed gefunctioneerd hebt dan verloopt dit met opbouwende kritiek en de mogelijkheid om uit je routine te stappen om zo je ogen te openen en je verder te ontwikkelen. Wie weet is er een betere functie of kun je binnen je functie je ontwikkelen zodat je je voorwerk kunt doen om te promoveren.
Maar wanneer de engel Lucifers is dan kan deze een slecht bericht inhouden zoals een ontslag, een afwijzing op een sollicitatie of een conflict op je werk. De negatieve berichten kunnen ontstaan zijn doordat je je zelf niet voor 100 procent hebt ingezet. Maar ook door vette pech doordat er bijv. op de arbeidsmarkt honderd  geïnteresseerden zijn waaruit een werkgever kan kiezen.

Liefde
In je liefdesleven  geeft de kaart ‘Het Oordeel’ aan dat je belevenissen en gevoelens nog intenser kunnen zijn. Dit kan waargemaakt worden door uit je comfortzone te stappen. Zoals je ziet staan de drie personen ieder in hun eigen kist. Het oordeel zou kunnen zijn dat je gezamenlijk de muren afbreekt en één kist maakt waardoor je elkander wel moet vertrouwen. De restricties verdwijnen en het gezamenlijke bootje waar je instapt, wordt dan het nieuwe verbond van blindelings vertrouwen en met een diepliggende liefdesband. De kaart laat je zien dat oppervlakkigheid je niet helpt om uit je eigen kist te komen.

De gevoelskaart = Het Oordeel
De kaart van ‘Het Oordeel’ geeft aan dat je in een tijd bent beland waarin je je emotioneel kunt bevrijden van vastgeroeste patronen of knellende relatiebanden. Je gaat het zogezegde licht zien en weet daardoor uit oude vervelende toestanden te stappen. Je blik is nu naar voren gericht en je krijgt het gevoel dat je je eigen pad weer kunt gaan bewandelen. De oude lastige emoties/gevoelens kunnen vrijgelaten worden. Je voelt de energie om op bepaalde gebieden een nieuwe start te maken. De nare ervaringen worden nu getransformeerd naar mogelijkheden om het beter te doen en dichter bij jouw eigen intuïtie te blijven.

De gedachtekaart = Bokalen Vijf
De kaart ‘Bekers Vijf’ symboliseert dat er iets is gebeurd wat ertoe leidt dat je afscheid moet nemen van iets of iemand waar je aan gehecht bent. De kaart geeft aan dat je het verdriet wat je bij iets kunt voelen, het beste oplost door er afstand van te nemen en door goed na te denken. Soms zijn er dingen die in het heden niet meer gerepareerd kunnen worden. Bedenk dat het leven bestaat uit ontmoetingen waar in de ene wel bij je blijft horen en de ander niet meer. Zeker als je zelf de laatste tijd verandert bent.

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

 


Wil je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.
Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Tarot jaarhoroscoop Steenbok 2022 gratis!

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bokalen
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van de Tarot jaarhoroscoop Steenbok 2022
Tekst @ W.Kunst
Tarot jaarhoroscoop Steenbok 2022 gratis

Scroll naar top