Tarot jaarhoroscoop Stier 2022 gratis!

Tarot jaarhoroscoop 2022 voor het sterrenbeeld Stier

Nu is de tarot jaarhoroscoop Ram geen 1,30 meer maar gratis!

Tarot jaarhoroscoop 2022

In deze tarot jaarhoroscoop 2022 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2022 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Stier, je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt waar jouw sterrenbeeld voor staat.

Als iemand de zon in Stier heeft staan, dan is hij iemand met een rustige en stabiele grondhouding. Onveranderlijkheid is een belangrijk kenmerk van de Stier. Hij kan wat conservatief zijn maar daar staat tegenover dat hij ook goedhartig en trouw is. Een Stier staat stevig – vast – en hij komt niet zo snel in beweging, maar als het nodig is dan kan hij op hol slaan en alles vermorzelen. Gelukkig gebeurt dit bij de meeste Stieren niet zo vaak zolang ze maar in een rustige en harmonieuze omgeving kunnen wonen en/of werken. Een Stier houdt van mooie dingen. Antiek en kunst zijn bij hem in goede handen. Hij kan sterk ontwikkelde lust- en onlustgevoelens beleven. Dit kan zich uiten in (te) veel lekker eten en drinken. Voor een Stier blijft het vaak belangrijk om te zorgen dat hij op gewicht blijft en voldoende aan beweging toekomt. De lente gaat over groeien. Daarmee een parallel trekkend naar de Stier, is het voor hem belangrijk dat hij zijn fysieke groei onder controle heeft en de groei omzet in iets creatiefs of in iets ambachtelijks.

Tarot jaarhoroscoop 2022
Inleiding
De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2022 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2022 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld. De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.
Tarot jaarhoroscoop Stier 2022 gratis!
De hoofdkaart = De Keizerin

De kaart van ‘De Keizerin’ staat voor de vrouwelijke krachten je bent nu meer dan anders instaat om je gevoel te betrekken in je gedachten kant. Dit maakt dat je betrokkene zult zijn en je intuïtief de ander sneller aan kunt voelen. Je kunt nu scheppend bezig zijn en beginnen met het uit werken van nieuwe ideeën. In deze tijd zal je creatiever kunnen denken waardoor je meer oplossingen kunt vinden en zien. In de relatiesfeer staat deze kaart er voor dat je harmonischer over komt maar bovenal kun je je nu je inlevingsvermogen om zetten in verstandige taal.

Algemeen
De kaart van ‘De Keizerin staat voor de natuurlijke scheppende kracht van het leven. Het is de vrouwelijke kracht die de schepper is van ‘het nieuwe leven. Deze kaart speelt meer op het emotionele level. De keizerin is de baas over de emoties. Het geeft aan dat je nu op het vlak van emoties dicht bij jezelf moet en kunt blijven. Je kunt nu dingen op een creatieve manier oplossen en je laat je daardoor niet snel uit het veld slaan. Je kunt nu op het gevoelsvlak sterk in je schoenen staan en zodoende trouw aan je eigen belevenissen blijven. Dit geeft je de kracht en het vertrouwen om lopende zaken bij de bron aan te pakken en hierdoor jezelf te herontdekken. De veranderingen die je nu op het gevoelsmatige vlak aan kunt brengen zijn van fundamentele aard. De kracht om je te vernieuwen is nu aanwezig en als je deze oppakt zal je je levendig, vrolijk en uitbundig voelen. Bij sommigen houdt deze kaart ook in dat er werkelijk een begin is van een nieuw leven. De veranderingen kunnen soms groeipijnen opleveren maar eenmaal het proces begonnen staan er jou door de groei mooie en nieuwe ontwikkelingen te wachten.

Werk
De kaart van ‘De Keizerin’ geeft in je werk aan dat je je creatiever op wilt en kunt stellen. Als je je betrokken voelt bij je werk, dan breekt er een tijd aan waarin je er zin in hebt om de werksfeer aangenamer te maken. Niet in de zin van gezelligheid maar je wenst een sfeer te creëren waarin jij beter uit de verf komt. Je voelt de drang om je jezelf op dit gebied opnieuw uit te vinden. Als je op de juiste plek zit, zal je geïnspireerd zijn wat tot grootse  creativiteit, verrassende ideeën,  groei en vernieuwingen kan leiden. Als je je niet op je plek voelt, dan zal de boven beschreven kracht je helpen om op jouw passende pad te komen.

Liefde
De kaart van ‘De Keizerin’ staat in de liefdessfeer voor levendigheid en groei en wijst op een nieuwe verfrissende periode in je liefdesleven. De drang om je liefdesleven grootser en intenser te maken, zorgt ervoor dat je diepere en intensere contacten krijgt met hen die jij lief hebt. Je zult de drang gaan voelen om in een bestaande relatie verandering aan te brengen. Het kan letterlijk het beginnen van een gezin betekenen, het scheppen van een kind. Maar het kan ook erop duiden dat je je liefdesleven een nieuwe vorm gaat geven. Relaties die nu beginnen zullen dichter aansluiten op jouw gevoelsleven.

De gevoelskaart = De Magiër
De kaart ‘De Magiër’ staat symbool voor zelfbewustzijn. Dit kan een tijd worden waarin je je bewuster wordt van hoe jij vanuit je bron reageert op de wereld om jou heen. Het kunnen de eerste duidelijke stappen worden van het leven in het ‘nu’ . Doordat je jezelf meer in de gaten krijgt, kun je je intuïtie en diepere gevoelens beter verstaan en begrijpen.
Door met je verleden bezig te zijn, krijg je een groter inzicht in jezelf. Deze kaart herbergt de belofte dat als je hieraan gaat werken, je een groter zelfbewustzijn zult krijgen. Daarbij zal je de dingen die je intuïtief oppakt concreet kunnen maken. Het zorgt ervoor dat je jouw gevoelens meer op één lijn kunt krijgen met je verstand.

De gedachtekaart = 3 bokalen
Deze kaart staat voor feestvieren, vreugde en zorgeloosheid. Er zijn redenen om stil te staan en je zegeningen te tellen. Wees dankbaar voor wat je hebt en voor wat er in het verschiet ligt. De kaart zegt dat je wat je nu hebt, ook verdient hebt en dat er dus een reden is om daar blij mee te zijn. Maar deze kaart kan jou ook een beetje blind maken waardoor je alleen nog maar hunkert naar een beker van overvloed en je met minder geen genoegen neemt. Feest en geniet maar zorg ook dat je niet verwend raakt. Dit geldt zowel in geestelijk als in materieel opzicht.

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!


Wil  je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

kinderhoroscoop Ram

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van Tarot jaarhoroscoop Stier 2022

gTarot jaarhoroscoop 2022 voor het sterrenbeeld Stier

 

 

 

Scroll naar top