Tarot jaarhoroscoop Stier 2023 gratis!

Tarot jaarhoroscoop 2023 voor het sterrenbeeld Stier

Nu is de tarot jaarhoroscoop Stier 2023 geen 1,30 meer maar gratis!

tarot jaarhoroscoop Stier 2023

In deze tarot jaarhoroscoop 2023 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2023 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Stier, je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt dat jij van nature iemand bent die in eerste instantie een rustige kalme indruk maakt. Iemand die niet snel verrast is en dus niet snel op iets zal reageren. Je bent van nature enigszins genotzuchtig ingesteld wat jou wat lui en gevoelig maakt voor eten. Je bent iemand met een vasthoudend karakter. Als jij iets vindt ben je daar niet zo gemakkelijk van af te brengen. Zomaar van ideeën of meningen veranderen dat doe je niet zo snel. Of het nu positief is of negatief, iets in jou zegt `ik heb hier voor gekozen en daar ga ik voor`. Bij veel zaken maakt dat jou betrouwbaar omdat de ander weet dat jij doet wat je zegt. Maar deze eigenschap zet je ook door als je een meningsverschil hebt of verkeerde levenskeuzes hebt gemaakt. Je bent dan koppig en eigenwijs en gaat als een Maagd door die op de rode lap reageert. Op tijd dingen inzien en als het nodig is bijstellen, dat is belangrijk voor jou.

Inleiding
De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2023 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2023 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld.  De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

De hoofdkaart

Tarot jaarhoroscoop 2023 stier gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk Je hebt als hoofdkaart een Pentakel-kaart. De kaarten van Pentakels gaan over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest? De basis van deze kaarten gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

Algemeen

De Pentakels Acht kaart geeft het begin aan van een nieuwe periode. Je staat zo gezegd aan het begin van een nieuwe onderneming in 2023. De kennis en vaardigheden die je belangrijk vindt zijn nu nog niet helemaal uitgekristalliseerd. De grote lijnen heb je wel door en je weet waar je heen wilt met deze gedachten. Maar om het goed te doen moet je in 2023 nog de details afmaken/verfijnen. Je kunt het gevoel hebben dat waar je mee bezig was in 2013 wel af is en dat je weet wat je moet doen. Vergeet echter het addertje onder het gras niet. Zorg dat je de losse eindjes ook werkelijk aan elkaar knoopt zodat je de voorwaarden schept om je gestelde doelen te realiseren in 2023. Of je nu begint aan een nieuwe relatie, een studie of geestelijke fase, zorg dat je leerbaar bent zodat je je inzichten kunt verfijnen. Hierdoor kun je met de inspanning die je volbracht hebt ook daadwerkelijk gaan oogsten in 2023.

Werk

De kaart Pentakels Acht staat in je werk voor een nieuwe tijd die eraan komt in 2023. Eentje waarin je al je investeringen qua kennis actief kan gebruiken om een stap verder te komen. Je hebt bij wijze van spreken alle vaardigheden onder de knie gekregen in de afgelopen jaren en je gaat over van leerling tot meester. De kaart geeft aan dat je zelf de mogelijkheden geschapen hebt om hogerop te gaan. Je bent zo ver dat je gepromoveerd kunt worden. Als het goed is, breekt er nu een jaar aan waarin je je vruchten van studeren en hard werken kunt gaan inzetten.

Relatie

In de liefdessfeer geeft Pentakels Acht weer dat je in 2023 zo ver bent dat je een nieuwe relatie kunt beginnen of dat je je bestaande relatie verder uit kunt bouwen. Je weet dan beter waar je staat en wat je aan jezelf hebt. Je hebt, als het goed is, aan je zelf gewerkt in 2013 waardoor je de weg heb geëffend om met iemand een gelijkwaardige relatie te starten. Een relatie die een goede degelijke bodem heeft en waar jij zelfverzekerd in kan stappen of blijven.

De gevoelskaart

Tarot jaarhoroscoop 2023 stier gratis over liefde, geld, telatie en levens geluk De kaart Pentakels Tien staat voor een periode waarin je in bloei staat en kunt genieten van al het mooie dat er om je heen is. Het is dus in 2023 een tijd om geluk te voelen bij hetgeen je hebt. Als je je gevoelsmatig over kunt geven en een vorm van tevredenheid kunt ervaren dan brengt deze kaart een gevoel van volheid en intense voldoening teweeg. Kijk naar de schoonheid om je heen. Zie de goede kant van de mensen rondom jou. Het maakt het mogelijk dat je je echt kunt inspannen voor dat wat voor jou belangrijk is en je laat leiden door de positieve kant van het leven.

De gedachtekaart

Tarot jaarhoroscoop 2023 Stier gratis over liefde, geld, relatie en levens gelukDe kaart Pentakels Zeven staat symbool voor dat je een bodem hebt gelegd om je ideeën en gedachten om te zetten in daden. Het fundament is in 2013 gelegd en je kunt in 2023 werken aan het uitvouwen van de dingen die je bedacht hebt. Het begin van het oogsten is aangebroken. De zaden die je, bij wijze van spreken, in de grond hebt gezaaid komen nu tevoorschijn. Zorg dat je zuinig en alert blijft op datgene wat je wilt realiseren zodat het ook daadwerkelijk tot wasdom kan komen.

 

 

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!


Wil  je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Tarot jaarhoroscoop 2023 gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van Tarot jaarhoroscoop Stier 2023

Tarot jaarhoroscoop 2023 gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

 

 

 

Scroll naar boven