Tarot jaarhoroscoop Stier 2024 gratis!

Tarot jaarhoroscoop 2024 voor het sterrenbeeld Stier

Nu is de tarot jaarhoroscoop Stier 2024 geen 1,90 meer maar gratis!

tarot jaarhoroscoop Stier 2024 gratis

In deze tarot jaarhoroscoop 2024 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2024 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Stier,
je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt dat jij van nature iemand bent die in eerste instantie een rustige kalme indruk maakt. Iemand die niet snel verrast is en dus niet snel op iets zal reageren. Je bent van nature enigszins genotzuchtig ingesteld wat jou wat lui en gevoelig maakt voor eten. Je bent iemand met een vasthoudend karakter. Als jij iets vindt ben je daar niet zo gemakkelijk van af te brengen. Zomaar van ideeën of meningen veranderen dat doe je niet zo snel. Of het nu positief is of negatief, iets in jou zegt `ik heb hier voor gekozen en daar ga ik voor`. Bij veel zaken maakt dat jou betrouwbaar omdat de ander weet dat jij doet wat je zegt. Maar deze eigenschap zet je ook door als je een meningsverschil hebt of verkeerde levenskeuzes hebt gemaakt. Je bent dan koppig en eigenwijs en gaat als een Maagd door die op de rode lap reageert. Op tijd dingen inzien en als het nodig is bijstellen, dat is belangrijk voor jou.

Inleiding
De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2023 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2023 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld.  De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

De hoofdkaart is De Keizerin

Je hebt dit jaar als hoofdkaart een kaart uit de Grote Arcana. De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven  van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal  is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

Algemeen

De kaart van De Keizerin staat voor de natuurlijke scheppende kracht van het leven. Het is de vrouwelijke kracht die de schepper is van het nieuwe leven. Deze kaart speelt meer op het emotionele level. De keizerin is de baas over de emoties. Het geeft aan dat je in dit jaar op het vlak van emoties dicht bij jezelf moet en kunt blijven. Je kunt nu dingen op een creatieve manier oplossen en je laat je daardoor niet snel uit het veld slaan. Je kunt nu op het gevoelsvlak sterk in je schoenen staan en zodoende trouw aan je eigen belevenissen blijven. Dit geeft je de kracht en het vertrouwen om lopende zaken bij de bron aan te pakken en hierdoor jezelf te herontdekken. De veranderingen die je dit jaar op het gevoelsmatige vlak aan kunt brengen zijn van fundamentele aard. De kracht om je te vernieuwen is dit jaar aanwezig en als je deze oppakt zal je je levendig, vrolijk en uitbundig voelen. Bij sommigen houdt deze kaart ook in dat er werkelijk een begin is van een nieuw leven. De veranderingen kunnen soms groeipijnen opleveren maar eenmaal het proces begonnen staan er jou door de groei mooie en nieuwe ontwikkelingen te wachten.

Werk

De kaart van De Keizerin geeft je in je werk aan dat je je creatiever op wilt en kunt stellen. Als je je betrokken voelt bij je werk, dan breekt er een jaar aan waarin je er zin in hebt om de werksfeer aangenamer te maken. Niet in de zin van gezelligheid maar je wenst een sfeer te creëren waarin jij beter uit de verf komt. Je voelt de drang om je jezelf op dit gebied opnieuw uit te vinden. Als je op de juiste plek zit, zal je geïnspireerd zijn wat tot grootse  creativiteit, verrassende ideeën,  groei en vernieuwingen kan leiden. Als je je niet op je plek voelt, dan zal de boven beschreven kracht je helpen om op jouw passende pad te komen in dit jaar.

Relatie

De kaart van De Keizerin staat in de liefdessfeer voor levendigheid en groei en wijst op een nieuwe verfrissende periode in je liefdesleven. De drang om je liefdesleven grootser en intenser te maken, zorgt ervoor dat je diepere en intensere contacten krijgt met hen die jij lief hebt. Je zult de drang gaan voelen om in een bestaande relatie verandering aan te brengen. Het kan dit jaar letterlijk het beginnen van een gezin betekenen, het scheppen van een kind. Maar het kan ook erop duiden dat je je liefdesleven een nieuwe vorm gaat geven. Relaties die dit jaar beginnen zullen dichter aansluiten op jouw gevoelsleven.

De gevoelskaart is De Geliefden

De kaart De Geliefden staat voor een grote intense liefdesgebeurtenis. De kaart houdt ook in dat er keuzes gemaakt moeten worden. Waar ga je dit jaar  voor en waarvoor niet? Ben je blij met hoe je relatie aanvoelt of wil je het anders. Het is een kruispunt tussen de keuze om echt voor de liefde te gaan. Of om uiteindelijk de knoop door te hakken. Het is een tijd dat de keuze die je maakt jou de richting biedt wat je op den duur zal helpen om je gevoelens in balans te brengen. Het is een keuze tussen hart en hoofd. Ga je echt voor de liefde voor iemand of niet.

De gedachtekaart is De Toren

De kaart De Toren staat symbool voor veranderingen in je denktrant doordat er zich onverwachte gebeurtenissen kunnen voordoen die belangrijke zaken in een ander daglicht zetten. Hoewel het inzicht als bliksem aan een heldere hemel kan ontstaan en als schokkend ervaren kan worden, is dit een jaar waarin je een geheel nieuwe en frisse kijk kunt krijgen op bepaalde thema`s in je leven. De heldere momenten van `aha` belevenissen kunnen je denkwijze verrijken en vergroten mits je open staat voor vernieuwing en veranderingen.  De veranderingen herbergen geen verlies maar een begin om dingen jouw denk- en begrippenwereld nog beter op te kunnen bouwen.

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!


Wil  je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Tarot jaarhoroscoop 2023 gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

 


De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van Tarot jaarhoroscoop Stier 2024

Tarot jaarhoroscoop 2023 gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

 

 

 

Scroll naar boven