Tarot jaarhoroscoop Vissen 2022 gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2022 voor het sterrenbeeld Vissen

Nu is de tarot jaarhoroscoop Vissen 2022 geen 1,30 meer maar gratis!

Tarot jaarhoroscoop Vissen 2022 gratis!

In deze tarot jaarhoroscoop Vissen 2022 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2022 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Vissen, je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt waar jouw sterrenbeeld voor staat.
Je bent iemand met een meelevend en zacht karakter. Tevens bezit je een dromerige inslag en reageer je sterk op de omgeving, tenminste als je niet dagdroomt. Je bent iemand die de dingen sterk vanuit zichzelf beleeft. Dit komt omdat je nogal geneigd bent vanuit het persoonlijke te reageren. Dit heeft als gevolg dat je over de dingen die jou persoonlijk interes­seren, altijd wel iets kunt vertellen. Hierin schuilt het gevaar dat je je onbewust egocentrisch op kunt stellen. Je zult de neiging bezitten om alles aan elkaar te koppelen waardoor je niet alleen voor jezelf een chaos creëert maar ook voor anderen. Als je jezelf veilig voelt bij anderen kun je een echte babbelaar zijn. Gewoonweg omdat je dat gezellig vindt. Je bent iemand die zich snel futloos en beperkt kan voelen. Dit geeft een wat bedrukt gevoel, waarschijnlijk omdat je, bewust of onbewust, weet dat de dingen eindig zijn. Je probeert dan ook om ernstig om te gaan met de dingen die je bezig houden.

Inleiding
De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2022 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2022 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld. De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.
Tarot jaarhoroscoop Vissen 2022 gratis!
Hoofdkaart = De Gematigdheid harmonie
Algemeen
De kaart ‘De Gematigdheid’ laat zien dat er een mogelijkheid is om in balans te zijn met jezelf. Je bent nu in staat om je emoties en je  verstand op een lijn te brengen. De vreugde van deze kaart zit hem voor al in de balans en betekent geen overdaad maar zeker ook geen schaarste. Je kunt nu goed inschatten wat je nodig hebt en wat niet. Voor jou is het nu belangrijk om innerlijke vrede te voelen. De kaart zegt dat, als je ongelukkig, ziek of verontrust bent, er nu een tijd aanbreekt waarin je vrede met je situatie kunt sluiten. Waardoor je in staat bent om beter in je vel te zitten en vanuit die stabiele situatie dat aan kunt pakken wat nodig is.

Werk
Deze kaart ‘De Gematigdheid’ laat in je werk zien dat het mogelijk is om je werk kalm en evenwichtig in uitvoering te brengen. Je weet wat je wilt en je bent in de juiste balans om niet te gestrest te zijn of juist de puf te hebben. Je kunt nu de juiste cadans vinden om de dingen goed te doen zonder dat je jezelf daarmee geweld aandoet. Bij belangrijke vergaderingen en/of sollicitaties zal de innerlijke balans die je nu voelt een positieve invloed hebben.

Liefde
De kaart ‘De Gematigdheid’ kan je in de relatiesfeer een tevreden gevoel geven. Je bent in staat om te zorgen voor geluk harmonie en samenwerking. Doordat je zelf meer in balans bent zal je mild, liefdevol en sensueel zijn. Je hebt door de harmonie die je nu in jezelf kunt voelen meer ruimte voor de liefde. Meer dan anders zal je verlangen naar intens intieme ervaringen die niet gekleurd worden door eigenbelang maar door een echt samenzijn met de ander.

De gevoelskaart = Schildknaap Zwaarden
De kaart ‘Schildknaap Zwaarden’ staat symbool voor al de mogelijkheden die er op jou afkomen. De kansen die er zullen zijn worden je niet perse op een dienblaadje aangeleverd. Ze kunnen ook in de vorm van opbouwende kritiek komen, maar jij kunt daar hoe dan ook veel voordeel uit halen. Echter als jouw emoties jou de baas zijn zal je weinig kunnen hebben van anderen. Je zult dan de goede ideeën en raadgeving van hen met vuur en zwaard tegenhouden. De kaart geeft je, mits je de tijd neemt om goed te voelen waar je staat, de kans om meer inzichten te verkrijgen in de dingen die er om jou heen spelen.

Gedachtekaart = De kluizenaar
Deze kaart ‘De Kluizenaar’ of ‘Heremiet’  staat symbool voor de behoefte om jezelf wat op de achtergrond te houden. Je doet er goed aan om meer naar binnen gericht te zijn en stil te staan bij het leven.  Het is een kaart van rust en stilte in je hoofd, je wilt mentaal even afstand nemen van de hectiek van het leven. Als je de afgelopen periode veel hebt moeten overdenken en daardoor niet toegekomen bent aan jezelf dan is deze kaart een aanduiding dat het verstandig is om, als het even kan,  je aan de waan van de dag te onttrekken. Neem ruimte om ‘na’ te denken waar je zelf staat.
Het overdenken van hoe het je vergaan is in de afgelopen tijd, maakt jou wijzer doordat je je ervaringen een plaats kunt geven. De buitenwereld is in deze periode gewoon even niet zo belangrijk. Voor sommigen kan het lijken alsof je je afzondert en alleen wilt leven. Maak kenbaar aan hen, als je dit bemerkt, dat je de tijd nodig hebt om jouw gedachtes in jouw leven een plekje te geven.

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

 


Wil je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.
Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Tarot jaarhoroscoop Vissen 2022 gratis!

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bokalen
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van de Tarot jaarhoroscoop Vissen 2022
Tekst @ W.Kunst
Tarot jaarhoroscoop Vissen 2022 gratis

Scroll naar top