Tarot jaarhoroscoop Vissen 2023 gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2023 voor het sterrenbeeld Vissen

Nu is de tarot jaarhoroscoop Vissen 2023 geen 1,30 meer maar gratis!

Tarot jaarhoroscoop 2023 Vissen gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

In deze tarot jaarhoroscoop Vissen 2023 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2023 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Vissen, je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt dat jij van nature iemand bent met een meelevend en zacht karakter. Tevens bezit je een dromerige inslag die sterk op de omgeving reageert, tenminste als je niet dagdroomt. Je bent iemand die de dingen sterk vanuit zichzelf beleeft. Dit komt omdat je sterk geneigd bent vanuit het persoonlijke te reageren. Dit maakt dat je over de dingen die jou persoonlijk interesseren altijd wel iets kunt vertellen. Hierin schuilt het gevaar dat je je onbewust egocentrisch kunt opstellen. Je zal de neiging bezitten om alles aan elkaar te koppelen, waardoor je niet alleen voor jezelf een chaos creëert maar ook voor anderen. Als je jezelf veilig voelt bij anderen kun je een echte babbelaar zijn, gewoonweg omdat je dat gezellig vindt. Je bent iemand die zich snel futloos en beperkt kan voelen. Dit geeft een wat bedrukt gevoel, waarschijnlijk omdat je, bewust of onbewust, weet dat de dingen eindig zijn. Je probeert dan ook om ernstig om te gaan met de dingen die je bezig houden.

Inleiding
De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2023 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2023 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld. De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

De hoofdkaart
Tarot jaarhoroscoop 2023 Vissen gratis over liefde, geld, relatie en levens gelukJe hebt als hoofdkaart een Bokalen-kaart. De kaarten van Bokalen gaan over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Algemeen
De kaart van Bokalen Vier geeft aan dat je 2023 over bepaalde gevoelens en/of gedachtes niet tevreden bent en dat je dat ook wilt tonen aan de buitenwereld. Je kunt daardoor wat mopperig zijn en soms sneller geëerd raken. Het geeft echter ook wel aan dat je een beetje verwend bent geweest in het afgelopen jaar omdat je er vanuit zou kunnen gaan dat de anderen net zo denken als jij. Zoals je ziet op de kaart zit de jongen voor zich uit te staren met zijn armen over elkaar als teken dat hij nergens zin in heeft, hij kijkt op noch om. Er wordt hem een beker aangeboden met goede ideeën maar hij neemt niet aan wat hem geboden wordt. Ook al ben je ergens ontevreden over, ga er niet teveel in rond badderen. Zorg dat jij je geest in 2023 weer op scherp zet zodat je doelen kunt stellen waar je je op kunt richten en zodoende weer zin krijgt om actief bezig te zijn.

Werk
In je werksfeer geeft de kaart van Bokalen Vier in het jaar 2023 aan dat je het soms `even` niet meer ziet zitten. Je voelt je soms verlamd en je weet niet zo goed hoe je weer plezier in je werk kunt vinden. De kaart wijst erop dat er iets is in de werksfeer wat jou in meer of mindere mate een ontevreden gevoel geeft. Hierdoor laat je het misschien er soms even bij zitten omdat je je niet genoeg gemotiveerd voelt om 100% inzet te tonen. Ga op die momenten in 2023 niet mokken zoals de jongen op de kaart dit doet. Praat erover en zorg dat je je gevoelens kunt delen waardoor je geholpen kunt worden en daardoor vanuit een nieuwe zienswijze nieuwe mogelijkheden kan creëren.

Relatie
In de liefdessfeer staat de kaart van Bokalen Vier voor een echt probleem. Je kunt je minder gelukkig gaan voelen in 2023 in de relatiesfeer en je hebt geen puf meer om er energie in te stoppen. De kaart wijst op enige teleurstelling maar ook op het gegeven dat je je niet gezien en gerespecteerd voelt. Hierdoor ontstaat het stille protest om niets meer te doen dan alleen nog maar te mokken in 2023. Zet in dit nieuwe jaar je ontevredenheid om in taal, praat, praat, praat en niet alleen om het probleem op te lossen maar ook om je hart te luchten zodat je ruimte krijgt om keuzes te maken die je op den duur gelukkiger kunnen maken. `With or without you` zong de band U2, tip: luister er eens naar en zing het mee.

De gevoelskaart
Tarot jaarhoroscoop 2023 Vissen gratis over liefde, geld, relatie en levens gelukDe kaart De Ster geeft je gevoelsmatig een richting aan waardoor je weet waar je in 2023 naar toe moet werken. Het geeft je een ijkpunt om naar toe te werken. Hoewel het doel, zoals een Ster, veraf lijkt kun je dit jaar op het kompas van je gevoel een begin maken om aan die doelen te werken, die voor jou belangrijk zijn. Door je ingevingen te vertrouwen vind je mensen om je heen die met je op kunnen lopen en jou kunnen helpen omdat te bereiken wat belangrijk is. Zoals de noorderster het kompas is voor de zeevaarders, zo is jouw doel om ergens voor te gaan, jouw Ster. Heb het lef om te investeren in wat echt voor jou belangrijk is.

De gedachtekaart
Tarot jaarhoroscoop 2023 Vissen gratis over liefde, geld, relatie en levens gelukDe Ridder van Staven staat voor wat jij als mens in huis hebt. Als je in balans bent kun je je krachten en energie op een positieve manier richten. De kaart geeft aan dat jij in 2023 daadkrachtig bent en de dingen die je wilt in uitvoering kunt brengen. Het spreekt voor zich dat je dat wat je wilt wel overwogen kiest. De route die je met deze kaart inslaat zet een treintje op het spoor wat zomaar niet meer kan veranderen. Als je zeker bent komt jouw idee-trein op het juiste station op zijn plaats.

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

 


Wil je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.
Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Tarot jaarhoroscoop 2023 Vissen gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bokalen
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van de Tarot jaarhoroscoop Vissen 2023
Tekst @ W.Kunst
Tarot jaarhoroscoop 2023 Vissen gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

Scroll naar boven