Tarot jaarhoroscoop Vissen 2024 gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2024 voor het sterrenbeeld Vissen

Nu is de tarot jaarhoroscoop Vissen 2024 geen 1,90 meer maar gratis!

Tarot jaarhoroscoop 2024 Vissen gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

In deze tarot jaarhoroscoop Vissen 2024 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2024 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Vissen,
je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt dat jij van nature iemand bent met een meelevend en zacht karakter. Tevens bezit je een dromerige inslag die sterk op de omgeving reageert, tenminste als je niet dagdroomt. Je bent iemand die de dingen sterk vanuit zichzelf beleeft. Dit komt omdat je sterk geneigd bent vanuit het persoonlijke te reageren. Dit maakt dat je over de dingen die jou persoonlijk interesseren altijd wel iets kunt vertellen. Hierin schuilt het gevaar dat je je onbewust egocentrisch kunt opstellen. Je zal de neiging bezitten om alles aan elkaar te koppelen, waardoor je niet alleen voor jezelf een chaos creëert maar ook voor anderen. Als je jezelf veilig voelt bij anderen kun je een echte babbelaar zijn, gewoonweg omdat je dat gezellig vindt. Je bent iemand die zich snel futloos en beperkt kan voelen. Dit geeft een wat bedrukt gevoel, waarschijnlijk omdat je, bewust of onbewust, weet dat de dingen eindig zijn. Je probeert dan ook om ernstig om te gaan met de dingen die je bezig houden.

Inleiding
De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2023 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2023 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld. De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

De hoofdkaart is Pentakels Zes

Je hebt dit jaar als hoofdkaart een Pentakel-kaart. De kaarten van Pentakels gaan over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest? De basis van deze kaarten gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

Algemeen

De kaart Pentakels Zes staat in het dagelijks leven symbool voor een periode waarin jij je rijk kan voelen en dit kan ofwel  financieel, emotioneel of geestelijk zijn maar evengoed alle drie de mogelijkheden. Het is een jaar waarin je voelt dat je behoefte hebt om mensen die het minder hebben te helpen. Je voelt je dit jaar meer betrokken bij jouw leefomgeving en kunt het verlangen voelen om het voor zowel jezelf als anderen beter te maken. Dit heeft er veel mee te maken dat je juist in dit jaar sterker dan anders kunt ervaren dat de wereld om jou heen ook iets over jou zegt. Het zou zelfs een begin kunnen zijn van een fase waarin jij je gaat inzetten voor een organisatie die de wereld beter wil maken.

Werk

De kaart Pentakels Zes staat in de werksfeer symbool voor een tijd waarin je de vruchten kan plukken voor je inzet die je getoond hebt. De mensen zien jouw kwaliteiten en goede inzet. Je bent dit jaar dan ook meer dan anders behept met goede ideeën en een prima inzet. Als jij werkelijk zo goed in je vel zit zoals de kaart suggereert, dan betekent dit een aangenaam jaar op je werk waarin je gezien en gewaardeerd wordt. Maar meer dan dat kun je ook laten zien wat voor goeds jij in huis hebt.

Relatie

In de liefdessfeer geeft de kaart Pentakels Zes aan dat je in een jaar zit waarin je met veel liefde de ander de ruimte en erkenning kunt geven die hij nodig heeft. Je bent dit jaar meer dan anders complimenteus en attent. Mocht je partner of een ander die je lief hebt hulp of steun nodig hebben in dit jaar, dan is deze nu bij jou aan het goede adres. De rijkheid die je van binnen beleeft, maakt dat je je sterk en gelukkig genoeg voelt om zonder jezelf te verliezen de ander te helpen.

De gevoelskaart is Het Rad van Fortuin

De kaart Het Rad van Fortuin  geeft aan dat je emotioneel geen speelbal meer wilt wezen van de omstandigheden. Dit jaar wil je de baas worden over je eigen emoties maar wat je lastig kunt vinden is om echt ergens voor te kiezen. Dat kan komen omdat je dit jaar meer  dan anders je bewust bent van het feit dat aan elke keuze twee kanten zitten. Eentje die bijvoorbeeld voor jou goed is maar voor de ander minder. Maar je kunt het dit jaar ook lastig vinden om je verborgen verlangens te tonen omdat je het gevoel hebt dat anderen een kant van jou zien waarvan je nu nog niet weet wat zij er van vinden. Durf jezelf te zijn en wees je gevoelens trouw.

De gedachtekaart is Staven Negen

De kaart Staven Negen staat er symbool voor dat je je dit jaar bedreigd en op de één of andere manier aangevallen voelt door je omgeving. Je denkt dat de anderen het op jou gemunt hebben en je staat klaar om te vechten. Op de ;e;en af andere manier zijn er dingen gebeurd die oud zeer oproepen en waar je al eerder van geprobeerd hebt je te bevrijden. Daarbij kun je een gevoel hebben van `dit gebeurt me nooit weer`. De beste manier om te zorgen dat je iets nooit meer overkomt is door uit de situatie te stappen. Ga niet vechten, verlies je niet in allerlei gedachten dat jij het op moet lossen. De kaart laat zien dat je dat al vaak in de afgelopen jaren gedaan hebt. Laat de anderen nu maar eens voor jou knokken zodat je erkenning krijgt. Of het nu in je kracht of zwakte is, niets menselijk is ons vreemd.

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

 


Wil je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.
Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Tarot jaarhoroscoop 2024 Vissen gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bokalen
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van de Tarot jaarhoroscoop Vissen 2024
Tekst @ W.Kunst
Tarot jaarhoroscoop 2023 Vissen gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

Scroll naar boven