Tarot jaarhoroscoop Waterman 2022 gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2022 voor het sterrenbeeld Waterman

Nu is de tarot jaarhoroscoop Waterman 2022 geen 1,30 meer maar gratis!

Tarot jaarhoroscoop Waterman 2022 gratis!

In deze tarot jaarhoroscoop Waterman 2022 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2022 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Waterman, je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt waar jouw sterrenbeeld voor staat.
Je bent iemand die sterk de behoefte heeft om op een onafhankelijke manier zichzelf te uiten. Je zal waarschijnlijk een grote hang naar vrijheid hebben. Je kunt je snel geïrriteerd voelen als je het idee krijgt dat anderen je hierin beperken of willen beperken. Je bent iemand die probeert om op een zo humaan mogelijke manier in het leven te staan. Dit kan maken dat je je best doet om op een gelijkwaardige manier met anderen om te gaan. Hoewel je zeer humaan kan zijn, ben je soms toch geneigd om te veel vanuit jezelf te kijken. Het kan hierdoor zijn dat het idee vrijheid soms te bedacht is omdat je het moeilijk vindt om te voelen wat die ander zegt of heeft. Het jezelf aanvoelen is iets wat je niet al te gemakkelijk kan vinden omdat je geneigd bent om je eigen gevoelens te zeer te beredeneren.

Je hebt een temperamentvol karakter en je voelt je aangetrokken tot nieuwe ideeën of zaken. Vooral alternatieve, of in ieder geval niet dagelijkse, dingen trekken je zeer aan. Omdat je regelmatig wilt veranderen en je er een hekel aan hebt om jezelf aan te passen, kun je op sommige mensen wat excentriek overkomen. Je zal regelmatig plotselinge inzichten hebben en daardoor sterk geneigd zijn om op je eigen intuïtie in te gaan. Je vindt het belangrijk om op een bepaalde manier onafhankelijk in de maatschappij te staan en te laten zien wie jij bent en wat jij kunt. Je hebt hierin sterk de behoefte aan erkenning. Je bent iemand die erg ambitieus is en hierin misschien het meest geremd wordt door je eigen verleden. Je wilt graag vernieuwend bezig zijn waardoor je geneigd kunt zijn om de anderen te provoceren.

Inleiding
De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2022 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2022 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld. De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.
Tarot jaarhoroscoop Waterman 2022 geheel gratis!
Hoofdkaart = De Hogepriester
Algemeen
Deze kaart De Hogepriester, die ook wel de ouderwetse naam kent van De Hiërofant, gaat over onze innerlijke wijsheid en het vertrouwen wat we daar uit putten. De kaart zegt iets over je zelfvertrouwen en waar jij geloof in hebt. Het gaat over jouw toekomstperspectief  en je persoonlijke interesse hierin. Het commitment dat je nu maakt komt diep vanuit jouw binnenste. Het is van belang dat je naar jezelf luistert en je innerlijke kennis gebruikt om je koers uit te zetten. Als het goed is ben je nu in staat om de ander aan te horen en uit te leggen wat jouw visie is op een probleem of te formuleren hoe jij de toekomst ziet. De kaart suggereert dat je de behoefte voelt om even uit de ditjes en datjes te stappen om vervolgens met de meer dieper liggende emoties en “weten” aan de slag te gaan. Het is hierdoor een goede tijd om bij anderen in alle rust aan te geven hoe jij denkt, ziet en voelt.</p>

Werk
De kaart De Hogepriester, kan in het werk ervoor staan dat je toe bent aan verdieping. Specifieke vragen kunnen je bezighouden zoals: Haal ik dat uit het werk waar ik me goed door voel?, Sta ik achter het beleid dat ik uit moet voeren?, Wat beteken ik in mijn functie? of Kan ik verdieping aanbrengen in hetgeen ik doe?, Draag ik als mens eraan bij om een betere wereld te creëren?, Ben ik een zinvolle schakel in het geheel? De kaart zegt dat je behoefte hebt aan het je zinvol kunnen voelen zodat je trouw aan je eigen normen en waarden kunt blijven, normen en waarden die boven de materiële wereld staan maar vooral gaan over humanisme. Je zult nu meer dan anders de behoefte voelen om trouw te zijn aan oprechtheid en eerlijkheid.

Liefde
In de liefdessfeer staat de kaart De Hogepriester voor een periode waarin vertrouwen erg belangrijk is. Je wilt dat je geliefde jouw innerlijk oprecht begrijpt en aanvoelt. Het is een tijd waarin je zekerder in je vel kunt zitten waardoor je je geliefden op een weloverwogen en zekere manier kunt laten zien wat jouw diepere zielsberoeringen zijn. Het is daardoor een prima periode om meer gelijkwaardigheid in je relaties aan te brengen en in je zelf te voelen.

Gevoelskaart = De ridder van zwaarden
De ‘Ridder van Zwaarden’ staat voor een periode waarin het lijkt, als je je niet kunt beheersen en tot het uiterste gaat om je gelijk te halen, dat jij voor welk standpunt dan ook in de bres wilt springen .  Deze kaart duidt erop dat jij nu niet zo dichtbij je gevoelens kunt blijven op het moment dat je ergens door geprikkeld raakt.  Je kunt de mening of ideeën van de anderen te snel als een aanval op jou ervaren.  De rede en het inlevingsvermogen staat nu op een minder hoog vuurtje. Door je felheid kun je nu meer kapot maken dan je lief is. Als je ergens voor wilt knokken, zodat je deze energie in goede banen leidt, doe het dan voor een goede zaak. Richt je op iets wat opbouwend is.

Gedachtenkaart = 8 bokalen
De ‘Bekers Acht’ kaart staat voor het afscheid nemen van iets, iemand of een gevoel en het zal je in eerste instantie zwaar vallen. Je kunt je afgewezen voelen en het idee hebben dat je daarom weg gestuurd wordt. Dat kan op het eerste gezicht zo lijken, maar in die situaties is het ook tijd om te gaan. Anders blijf je voor de afwijzing of mislukkingen gaan. Soms gaan de dingen niet zoals je verwacht had en dat kan pijn doen. Sta erbij stil maar verdrink er niet in. Door door te gaan vind je nieuwe wegen, nieuwe oplossingen en zelfs nieuwe geliefden.

 

 

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

 


Wil je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.
Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Tarot jaarhoroscoop Waterman 2022 gratis!

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bokalen
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van de Tarot jaarhoroscoop Waterman 2022
Tekst @ W.Kunst
Tarot jaarhoroscoop Waterman 2022 gratis

Scroll naar top