Tarot jaarhoroscoop Waterman 2023 gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2023 voor het sterrenbeeld Waterman

Nu is de tarot jaarhoroscoop Waterman 2023 geen 1,30 meer maar gratis!

Tarot jaarhoroscoop 2023 Waterman gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

In deze tarot jaarhoroscoop Waterman 2023 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2023 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Waterman, je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt dat jij van nature iemand bent die sterk de behoefte heeft om op een onafhankelijke manier zichzelf te uiten. Je zult waarschijnlijk een grote hang naar vrijheid hebben en je snel geïrriteerd gaan voelen als je het idee krijgt dat anderen je hierin beperken of willen beperken. Je bent iemand die probeert om op zo`n humaan mogelijke manier in het leven te staan. Dit kan betekenen dat je probeert om op een gelijkwaardige manier met anderen om te gaan. Hoewel je zeer humaan kan zijn, zal je soms toch geneigd zijn om teveel vanuit jezelf te redeneren. Het kan hierdoor zijn dat het idee `vrijheid` soms te bedacht is omdat je het moeilijk vindt om te voelen wat die ander zegt of heeft. Het jezelf aanvoelen is iets wat je niet al te gemakkelijk lukt omdat je geneigd bent om jouw eigen gevoelens te zeer te beredeneren.

Inleiding
De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2023 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2023 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld. De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

De hoofdkaart
Tarot jaarhoroscoop 2023 Waterman gratis over liefde, geld, relatie en levens gelukJe hebt als hoofdkaart een Bokalen-kaart. De kaarten van Bokalen gaan over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Algemeen
De kaart Koning van Bokalen staat dit jaar er symbool voor dat je je gevoelens nu goed kunt behoeden voor nare gedachten. Je bent hierdoor in 2023 in staat om deze in harmonie te brengen. En als er eenmaal rust is, beschik je over de kracht om op essentiële zaken van jouw leven uit te komen. Je kunt in dit nieuwe jaar 2023 meer inzicht krijgen in jouw motivaties en je gevoelsleven. Dat levert op dat je meer de baas over jezelf kunt worden, je krijgt de tijd om stil te zijn. Je hoeft je immers nu even niet af te vragen waarom je iets deed want dat heb je in 2023 veel gemakkelijker door. En dit creëert ruimte om je meer af te stemmen op de grotere zaken van het leven. De rust die je in 2023 ondervindt maakt je ontvankelijker voor de diepere lagen van het leven. Je staat dan meer

Werk
In de werksfeer staat de kaart Koning van Bokalen er symbool voor om in 2023 te laten zien wat je in je mars hebt. Je wilt je ideeën en vaardigheden in dit jaar laten gelden. Je zit in 2023 goed in je vel en je bent je bewust van je talenten en valkuilen op de momenten dat dat nodig is. Je kunt vertrouwen op je eigen kunnen en varen op de goede gevoelens die je ten aanzien van je werk kunt hebben. Dit is een prima kaartlegging om in 2023 te laten zien over welke kwaliteiten jij beschikt ongeacht of je je nu alleen wilt laten gelden, hogerop wilt of je moet profileren zoals bij een sollicitatie. Je kunt alle vertrouwen hebben in je eigen krachten.

Relatie
In de liefdessfeer staat de kaart Koning van Bokalen er in 2023 symbool voor dat je nu meer dan anders je gevoelens zelfverzekerd kunt uiten. Het is een jaar waarin je regelmatig je met meer trots durft te tonen. Je weet waar je staat en je weet nu meer dan anders wat je wilt in de liefde. Mochten er gevoelige issues zijn dan kun je die dit jaar beter bespreekbaar maken, mede omdat je minder angstig bent om je kwetsbaarheid te tonen. Deze goede tijd maakt het mogelijk om je relatie of je liefdesleven een positieve impuls te geven.

De gevoelskaart
Tarot jaarhoroscoop 2023 Waterman gratis over liefde, geld, relatie en levens gelukDe kaart Zwaarden Twee geeft aan dat je dit jaar gevoelsmatig over een keuze aan het twijfelen bent. Je weet nog niet waar je staat en welk pad je wilt gaan bewandelen. Het is het een of het ander. Het kan zijn dat je teveel in je emoties aan het wroeten bent en het daardoor lastig vindt om een keuze te maken die bij jou past. Het wordt dan ook tijd om ook je verstand en intuïtie in te schakelen. Het zal je helpen om tot een evenwichtigere keuze te komen die meer bij jou past en zorgt dat je bij jezelf kunt blijven. Keuzes die in overeenstemming zijn met je hart en je gevoelsleven. Een belangrijk advies is om niet ad hoc een beslissing te nemen maar er de tijd voor te nemen!

De gedachtekaart
Tarot jaarhoroscoop 2023 Waterman gratis over liefde, geld, relatie en levens gelukDeze kaart De Kluizenaar of Heremiet staat voor de behoefte om je gedachtewereld goed op een rijtje te zetten. Je doet er goed aan om bij jezelf na te gaan hoe jouw denktranten verlopen. Waarom doe je iets en waarom kies je voor het één en niet voor het ander. De kluizenaar gaat in zijn eigen kelder, de duisternis, op zoek naar de diepere antwoorden van zijn bestaan. Het `hoe`, het `waarom` en `waardoor`, zijn de belangrijke vragen voor jou. De gedachtes die je in 2023 uitspreekt en de keuzes die je maakt moeten echt vanuit jezelf komen. Het is een jaar waarin je vanuit jezelf de diepere antwoorden moet vinden die jou ook daadwerkelijk verder helpen. Door te begrijpen hoe je redeneert, wordt er innerlijke wijsheid geschapen die je op den duur in het contact met anderen kunt gebruiken.

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

 


Wil je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.
Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Tarot jaarhoroscoop 2023 Waterman gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bokalen
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van de Tarot jaarhoroscoop Waterman 2023
Tekst @ W.Kunst
Tarot jaarhoroscoop 2023 Waterman gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

Scroll naar boven