Tarot jaarhoroscoop Waterman 204 gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2024 voor het sterrenbeeld Waterman

Nu is de tarot jaarhoroscoop Waterman 2024 geen 1,90 meer maar gratis!

Tarot jaarhoroscoop 2024 Waterman gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

In deze tarot jaarhoroscoop Waterman 2024 kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2024 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Waterman,
je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt dat jij van nature iemand bent die sterk de behoefte heeft om op een onafhankelijke manier zichzelf te uiten. Je zult waarschijnlijk een grote hang naar vrijheid hebben en je snel geïrriteerd gaan voelen als je het idee krijgt dat anderen je hierin beperken of willen beperken. Je bent iemand die probeert om op zo`n humaan mogelijke manier in het leven te staan. Dit kan betekenen dat je probeert om op een gelijkwaardige manier met anderen om te gaan. Hoewel je zeer humaan kan zijn, zal je soms toch geneigd zijn om teveel vanuit jezelf te redeneren. Het kan hierdoor zijn dat het idee `vrijheid` soms te bedacht is omdat je het moeilijk vindt om te voelen wat die ander zegt of heeft. Het jezelf aanvoelen is iets wat je niet al te gemakkelijk lukt omdat je geneigd bent om jouw eigen gevoelens te zeer te beredeneren.

Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2023 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2023 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld. De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.
De hoofdkaart is De Toren

Je hebt dit jaar als hoofdkaart een kaart uit de Grote Arcana. De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven  van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal  is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

Algemeen

De kaart  staat voor heftige onverwachte gebeurtenissen die oude ideeën en gewoontes op de kop kunnen zetten. De toren staat voor de mens met zijn vaste gewoontes en zijn eigenaardigheden. Je kunt nu in een tijd terechtkomen waar je opeens geraakt wordt door een inzicht vanuit jezelf of door een eyeopener van een ander. Er kunnen dit jaar dingen gebeuren waardoor je een andere kijk krijgt op wat je normaal vindt. Deze tijd geeft je de kans om als een slang uit je huidige bestaan te klimmen en op een hoger bewustzijnsniveau te komen. De bliksem staat voor de geest, vandaar dat je je inzichten kunt verrijken. Wees niet bang voor nieuwe ideeën of om te veranderen. Je hebt in dit jaar de kans om je bewustzijn te vergroten zowel spiritueel, verstandelijk als emotioneel. De sleutel tot veranderen is door niet bang te zijn voor het verliezen van oude gewoontes. Elke oude gewoonte die je dit jaar aflegt, is even bevrijdend als het afleggen van een oude onnodige rugzak

Werk

De kaart De Toren staat in de beroepsfeer voor onverwachte gebeurtenissen en voor veranderingen waar je je hebt aan te passen of voor moet wijken.  Het kan zijn dat je geheel iets anders wilt gaan doen of gedwongen wordt om het anders te doen. Het kan, als het niet zo heftig is, betekenen dat je door een blikseminslag getroffen wordt en ineens weet hoe de dingen die je doet anders en beter kunnen. Als er in dit jaar veranderingen gebeuren op dit vlak dan doe je er goed aan om niet vast te houden aan oude gewoontes en behoeftes. Je zult nu de kracht moeten hebben om mee te gaan in de gevraagde veranderingen

Relatie

In de liefdessfeer geeft De Toren aan dat als er vastgeroeste patronen zijn en vaste ongeschreven wetten,  deze met een blikseminslag wakker geschud zullen worden. Je kunt bemerken dat je in een sfeer terecht bent gekomen die niet meer verrassend en romantisch is. Of erger nog, je kunt opmerken dat je geliefde oog heeft voor een ander. Maar als jij zelf degene bent met het oog voor die ander kan dat dit jaar ook aan het licht komen. Wat niet klopt in de liefdessfeer, zal door een flits van inzicht even duidelijk worden. Is je liefdesleven nog een stevig bouwsel of is het toch al zo langzamerhand een ruïne geworden. Het is tijd om nieuw leven in je liefdesleven te blazen.

De gevoelskaart is Pentakels Twee

Je staat dit jaar op het emotionele punt waarin je een keuze kunt, misschien zelfs moet, maken waar jij blij van wordt. Het feit dat er keuzes gemaakt kunnen worden maakt Pentakels Twee tot een positieve kaart. Je kunt je emotioneel  vrijer gaan voelen en je zodoende met gemak mee laten voeren op de dingen die er aan komen waaien in dit jaar. Het geeft een beetje een ontspannen sfeer weer waarin je besluiteloosheid en je verlangen om spontaan vrij ergens voor te kiezen, geen moeilijkheden opleveren. Maar bij te weinig initiatief van jouw eigen kant dit jaar zorg je ervoor dat het lot voor jou de keuzes maakt en deze kunnen dán ook negatief zijn. De kaart zorgt, door je emotionele  speelse en vrije houding, er weer voor dat je geen zin hebt om keuzes te maken. Je kunt een beetje aan het twijfelkonten zijn. Zorg dat je dit niet doet bij belangrijke beslissingen.

De gedachtekaart is Ridder van Staven

De Ridder van Staven staat voor wat jij als mens in huis hebt.  Als je in balans bent kun je je krachten en energie op een positieve manier richten.  De kaart geeft aan dat jij dit jaar daadkrachtig bent en de dingen die je wilt in uitvoering kunt brengen. Het spreekt voor zich dat je dat wat je wilt wel overwogen kiest. De route die je met deze kaart inslaat zet een treintje op het spoor wat zomaar niet meer kan veranderen. Als je zeker bent komt jouw idee-trein op het juiste station op zijn plaats terecht in dit jaar.

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

 


Wil je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.
Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Tarot jaarhoroscoop 2024 Waterman gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bokalen
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van de Tarot jaarhoroscoop Waterman 2024
Tekst @ W.Kunst
Tarot jaarhoroscoop 2024 Waterman gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

Scroll naar boven