Tarot jaarhoroscoop Weegschaal 2022 gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2022 voor het sterrenbeeld Weegschaal

Nu is de tarot jaarhoroscoop Weegschaal  geen 1,30 meer maar gratis!

Tarot jaarhoroscoop Weegschaal 2022 gratis

In deze tarot jaarhoroscoop 2022 Weegschaal kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2022 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Weegschaal , je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt waar jouw sterrenbeeld voor staat.
Als Weegschaal ben je gevoelig van aard. Doordat je in beginsel niet een groot ego hebt, ben je niet zo goed in staat om voor jezelf op te komen. Dit maakt jou wat kwetsbaar.
Disharmonie Weegschaal in jouw omgeving brengt al snel teweeg bij jou dat je verstoord raakt van binnen. De hang naar harmonie en vreedzaamheid kan een Weegschaal zeker in de eerste 20 jaar van het leven enigszins kwetsbaar maken. Jij kunt de mening van de ander net zo belangrijk vinden als je eigen standpunt. Dit maakt het moeilijk voor jou om je ergens voor of tegen uit te spreken want aan elk verhaal zie jij immers twee kanten.
Voor jou als Weegschaal is het belangrijk dat je je bewust bent van het feit dat de twee schalen gedragen worden door de staander in het midden. Dit midden is het anker en deze moet stabiel zijn zodat, als er één argument zwaarder weegt dan de ander, dit geen probleem is. Niet alles hoeft even belangrijk en gelijk te zijn. Zoekt de ware liefde; er is altijd wel iets te bespreken of te harmoniseren

Inleiding
De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2022 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2022 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld. De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Tarot jaarhoroscoop Weegschaal
Hoofdkaart = De Kracht

Algemeen
De kaart ‘De Kracht’ geeft innerlijke harmonie weer. Zoals je ziet is de persoon in harmonisch contact met de Leeuw. De kaart symboliseert dat je grip hebt op je verlangens maar dat het je nog niet duidelijk is of je ze zult beheersen of in een bepaalde vorm duidelijker kunt uiten. Jouw levenslust, moed, levensdrang en passie vragen je om aandacht. Durf je verlangens te uiten, leef ze niet direct uit maar gooi ze in een vorm waarbij je trouw kunt blijven aan je eigen behoeftes zonder daarmee een ander te domineren.
Het is een tijd dat je meer naar je instincten en diepste verlangens moet luisteren en deze beter niet kunt verbergen. Je moet ze leren te accepteren en op een goede manier leren te gebruiken. De kaart staat voor jouw oerkrachten, de basis van jouw zijn. Luister hiernaar en geef er richting aan zodat je ze op een verantwoordelijke manier los kunt laten.

Werk
De kaart ‘De Kracht’ staat in de werksfeer er symbool voor dat je vooral vanuit je hart betrokken wilt zijn bij hetgeen je doet. Als je goed ingezet wordt kun je nu een stroom van energie en doorzettingsvermogen beleven. Je kunt vanuit die kracht een groot zelfvertrouwen hebben waardoor je nu veel kunt bereiken. Als je op een plek zit waar jouw creativiteit en verlangen om hartstochtelijk bezig te zijn geremd wordt, dan kunnen er nu krachten in jou loskomen die ervoor gaan om jouw doelen te bereiken. Maar het zal jou ook de moed geven om een nieuwe werksfeer te zoeken waarin jij je passie en betrokkenheid wel kwijt kunt.

Liefde
In de liefdessfeer staat de kaart ‘De Kracht’ voor jouw harstocht. Je kunt je meer dan anders gepassioneerd voelen. Je staat dan ook sneller in vuur en vlam. Je wilt je liefdesgevoelens op laten laaien. Niet een klein beetje maar zoals een goed kampvuur waar de vuurvonken vanaf vliegen. Als deze mooie energie door jezelf of anderen gedwarsboomd wordt, dan zal zij tevoorschijn komen door onervarenheid. De relaties die onder deze omstandigheden tot stand komen zullen op dat moment zeer gepassioneerd zijn.

De gevoelskaart = Staven negen
De kaart ‘Staven Negen’ staat voor een periode waarin je het gevoel had/hebt dat je moet vechten om voor jezelf op te komen. Je kunt je emotioneel aangevallen of gekwetst voelen en de indruk krijgen dat je voor je eer en je plaats moet knokken. Als je in emotionele zin overdonderd bent geweest, kun je het gevoel hebben dat je hoe dan ook voor jezelf op moet komen. Laat je niet meeslepen door je emoties en neem in deze periode de tijd om afstand te nemen. Laat je verstand de baas worden zodat je jezelf kunt beschermen en een weg kunt bedenken om uit een vervelende situatie te komen. Bescherm jezelf in deze tijd.

De gedachtekaart = Drie Staven
Je hebt hier de ‘Drie Staven’ kaart liggen en deze herbergt de gedachte dat je dit op een nieuw punt aankomt en zaken afgerond kunt krijgen die echt belangrijk voor jouw gedachtewereld waren. Waarschijnlijk heb je je energie moeten richten op dingen die mentaal/verstandelijk veel van jou vroegen maar die nu, na een lange klim achter de rug, werkelijk bereikt zijn. Dit betekent dat je nu op dat gebied op een hoger plan bent aangekomen. Je gaat je nu in je denken en communiceren zekerder voelen en zodoende ook prettiger in het contact. De Drie Staven kaart geeft jou even rust en de tijd om te genieten van hetgeen je gedaan hebt. Het andere dat deze kaart jou biedt is de gelegenheid om op een goede manier met je toekomst bezig te zijn.

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

 


Wil je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.
Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Tarot jaarhoroscoop Weegschaal 2022 gratis

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bokalen
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van de Tarot jaarhoroscoop 2022 Weegschaal
geboortehoroscoop tekst @ W.Kunst
Tarot jaarhoroscoop Weegschaal 2022 gratis

 

Scroll naar top