Tarot jaarhoroscoop Weegschaal 2023 gratis!

De Tarot jaarhoroscoop 2023 voor het sterrenbeeld Weegschaal

Nu is de tarot jaarhoroscoop Weegschaal  geen 1,30 meer maar gratis!

Tarot jaarhoroscoop 2023 Weegschaal gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

In deze tarot jaarhoroscoop 2023 Weegschaal kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2023 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Weegschaal, je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt dat jij van nature iemand bent die in eerste instantie een prettige indruk maakt. Je bloeit op in harmonische omgevingen. Vandaar dat je geneigd bent om steeds met iedereen een plezierige en vredelievende omgang te creëren. Door je sterke afkeer van conflicten tracht je je onder die omstandigheden diplomatiek op te stellen om te proberen de strijdende partijen tot elkaar te brengen. Dit kan maken dat je soms last kunt hebben van sombere gevoelens omdat naar jouw gevoel iets al snel conflictueus is. Je bent iemand die in aanleg een goed ontwikkeld gevoel voor schoonheid heeft en gevoelig is voor hoe dingen er uitzien. Dit kan betekenen dat je zelf creatief bent. Belangrijk is dat je moet leren om te staan voor wat je waard bent en wat jij zelf vindt. Ook is essentieel dat je met het ouder worden leert om jouw mening niet langer te vermengen met die van een ander. Want zo kun je jezelf nooit echt duidelijk neerzetten. Het conflict aangaan werkt voor jou bevrijdend.

Inleiding
De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2023 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2023 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld. De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

De hoofdkaart
Tarot jaarhoroscoop 2023 Weegschaal gratis over liefde, geld, relatie en levens gelukJe hebt als hoofdkaart een Zwaarden-kaart. De kaarten van Zwaarden zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen. Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaarten geven weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.  Zij geven weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaarten gaan dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

Algemeen
De kaart Koningin van Zwaarden staat voor een jaar waarin je je vrij en onafhankelijk wilt voelen. Je bent in dit aankomende jaar 2023 goed in staat om helder te krijgen waar je voor staat en hoe je jezelf wilt profileren. De drang naar je `vrij` voelen kan hierdoor krachtig aanwezig zijn. Je wilt laten zien dat je een sterk wezen bent die op eigen benen kan staan. Jouw geest gaat nu vloeiend samen met jouw verstand waardoor je zeer geïnteresseerd kan zijn en voor je zelf helder krijgt hoe je verder wilt in je leven. Je hebt in dit jaar de moed om je leven meer naar jouw eigen `ik` in te richten.

Werk
In het werk staat de kaart Koningin van Zwaarden in het jaar 2023 symbool voor dat je weet wat je wilt en waar je naar toe wilt werken. Je weet wat je kwaliteiten en talenten zijn. Je kunt je je zodoende uitstekend profileren op je werk. Je honger om vooruit te komen in deze periode maakt je bereid om je bij te scholen of zelfs een studie te volgen. Je kunt in dit jaar zo gemotiveerd zijn om je te bewijzen, dat je vol overtuiging voor je gestelde doelen kunt gaan.

Relatie
In de liefdessfeer staat in het jaar 2023 de kaart Koningin van Zwaarden symbool voor dat je weet wie je bent en wat je verwacht van de ander. Je vindt het van groot belang om in dit jaar te zorgen dat je gezien, erkend en gewaardeerd wordt in je relatie(s). Je zelfbewustzijn zal in 2023 het mogelijk maken om alle scheefgegroeide zaken binnen de relatiesfeer aan te pakken. Zo weet jij te borgen dat je als gelijkwaardige partners met elkander om kan gaan. Kortom je weet wie je bent en je weet hoe je in de liefde behandeld wilt worden. In dit jaar kun je in je liefdesleven een degelijk fundament leggen. Waar je nog jaren plezier van kunt hebben.

De gevoelskaart
Tarot jaarhoroscoop 2023 Weegschaal gratis over liefde, geld, relatie en levens gelukDe kaart Schildknaap van Bokalen staat symbool voor een jaar waarin er emotioneel onbevangen en onschuldige dingen kunnen gebeuren op het liefdesvlak. Wie weet kom je daarom in een geanimeerd gesprek terecht waarin die ander jou echt weet te raken of andersom. Je kunt hierdoor geboeid worden en wie weet een intense vriendschap opbouwen. Ook zou je een nieuwe liefde tegen kunnen komen die weet hoe hij jou moet charmeren. Het kan ook zijn dat iemand vanuit je kennissenkring vanuit het niets jou zomaar in het zonnetje zet. Het enige wat jij hoeft te doen is emotioneel open te staan en de ander tegemoet te komen in zijn goede bedoelingen. Als het je lukt om het goede te zien, dan wordt dit een mooi jaar.

De gedachtekaart
Tarot jaarhoroscoop 2023 Weegschaal gratis over liefde, geld, relatie en levens gelukDe kaart Staven Acht staat in 2023 voor onverwachte nieuwe ideeën die jou een impuls kunnen geven om nieuwe wegen te gaan bewandelen. De kaart herbergt de kracht om de kansen die nu op je pad komen op te pakken. Je staat open voor nieuwe zaken die jouw kijk op jouw leven en handelen kunnen veranderen. Hierdoor heb je de kracht en overtuiging om je leven aan te vullen met nieuwe mogelijkheden of zelfs nieuwe wegen in te slaan.

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

 


Wil je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.
Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Tarot jaarhoroscoop 2023 Weegschaal gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bokalen
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van de Tarot jaarhoroscoop 2023 Weegschaal
geboortehoroscoop tekst @ W.Kunst
Tarot jaarhoroscoop 2023 Weegschaal gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

 

Scroll naar boven