Tarot jaarhoroscoop Weegschaal 2024 gratis!

Tarot jaarhoroscoop 2024 voor het sterrenbeeld Weegschaal

Nu is de tarot jaarhoroscoop Weegschaal  geen 1,90 meer maar gratis!

Tarot jaarhoroscoop 2024 Weegschaal gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

In deze tarot jaarhoroscoop 2024 Weegschaal kun je lezen waar je je spiritueel en psychologisch verder kunt ontwikkelen. Je komt er snel achter wat 2024 jou te bieden heeft op het gebied van carrière, financiën, liefde, familie, vriendschap en gezondheid. Wil je weten waar je geluk zit het komende jaar of waar je voor moet waken? Kies dan nu voor de wijsheid van de Tarot, want je leest het hier. Deze horoscoop is geschreven door Willem Kunst, al ruim 28 jaar praktijkvoerend astroloog en tarotist.

Beste Weegschaal,
je leest en begrijpt deze teksten het beste als je in je achterhoofd de gedachte houdt dat jij van nature iemand bent die in eerste instantie een prettige indruk maakt. Je bloeit op in harmonische omgevingen. Vandaar dat je geneigd bent om steeds met iedereen een plezierige en vredelievende omgang te creëren. Door je sterke afkeer van conflicten tracht je je onder die omstandigheden diplomatiek op te stellen om te proberen de strijdende partijen tot elkaar te brengen. Dit kan maken dat je soms last kunt hebben van sombere gevoelens omdat naar jouw gevoel iets al snel conflictueus is. Je bent iemand die in aanleg een goed ontwikkeld gevoel voor schoonheid heeft en gevoelig is voor hoe dingen er uitzien. Dit kan betekenen dat je zelf creatief bent. Belangrijk is dat je moet leren om te staan voor wat je waard bent en wat jij zelf vindt. Ook is essentieel dat je met het ouder worden leert om jouw mening niet langer te vermengen met die van een ander. Want zo kun je jezelf nooit echt duidelijk neerzetten. Het conflict aangaan werkt voor jou bevrijdend.

Inleiding
De eerste kaart staat voor het hoofdthema van de jaarlegging kortom, `waar gaat het dit jaar over`. De hoofdkaart duidt het thema aan dat dit jaar het belangrijkste is. Het legt de thema`s bloot die in 2023 een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar in 2023 het beste mee om kunt gaan.
De tweede kaart staat voor de gevoelswereld. Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.
De derde kaart staat voor de gedachtewereld. De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes. De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

De hoofdkaart is Ridder van Bokalen

Je hebt dit jaar als hoofdkaart een Bokalen-kaart. De kaarten van Bokalen  gaan over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Algemeen

De kaart Ridder van Bokalen staat symbool voor het idee dat je op dit moment vrede in jezelf vindt en in jouw behoefte om in harmonie met je omgeving te leven. Als je onenigheid hebt met anderen dan zal je in dit jaar gemakkelijker de juiste woorden kunnen vinden om vrede te sluiten met hen.  Je ervaart, door de innerlijke rust en tevredenheid die je nu in jezelf kunt voelen, het verlangen om te zorgen dat er meer liefde en evenwicht om je heen is. Dit maakt dat het je juist in 2015 goed lukt om te investeren in een liefdevolle wereld,  in je verlangen naar romantiek, mooie muziek noem maar op, in alles wat je denken voedt om de schoonheid van het leven te vieren. Verstandelijk sta je open voor een nieuwe liefde, de vlinders en cupido staan klaar om jouw hart weer in beroering te brengen. Zorg dat je geest open is en blijft.

Werk

In de werksfeer geeft de kaart Ridder van Bokalen een jaar aan waarin je op een fijne manier kunt functioneren. Je voelt je stabiel wat maakt dat je rustig bent en continu bereid bent om zaken te overleggen. Je kunt nu met iedereen samenwerken zonder jezelf te verliezen. Het is een jaar waarin je door je hoffelijkheid en wellicht ook charme, zaken op je werk voor elkaar kunt krijgen waar jij maar ook de anderen profijt van hebben

Relatie

In de liefdessfeer staat de kaart Ridder van Bokalen symbool voor de behoefte om in echte harmonie met elkaar te leven. Je wilt je open kunnen voelen en je wilt je kwetsbaarheden delen zonder jezelf klein te maken. De echte vrede en liefde is er een van onschuld, het kunnen handelen en het kunnen laten handelen van de ander – zonder oordeel – is vaak de ware weg naar liefde en vrede. Dat is wat jij nu de anderen wilt bieden in dit jaar. De ridder op het witte paard die zijn gevoelens wil delen. Sterk, kwetsbaar, vol zelfvertrouwen en open.

De gevoelskaart is Aas van Bokalen

De kaart Aas van Bokalen geeft aan dat je in een jaar zit waarin je kunt tonen wat je emotioneel in huis hebt. De volle beker laat zien wat er in 2015 allemaal voor goeds in jou zit  en wat je dus ook allemaal kunt laten zien en gebruiken. Je bent in een creatief emotioneel vruchtbaar jaar terecht gekomen. Een tijd waarin je met goede gevoelens een start kan maken om jezelf te profileren. Je bent in een fase terecht gekomen waarin je je potentieel moet gaan gebruiken. Handel dus niet vanuit valse bescheidenheid of vanuit gevoelens van `dat kan ik niet`.  Je hebt genoeg geïnvesteerd om datgene wat je je aangeleerd hebt om te zetten in werkelijke reële doelen. Deze hebben dan in dit mooie jaar ook een grote kans van slagen.

De gedachtekaart Bokalen Zeven

De kaart Bokalen Zeven staat dit jaar voor alle verleidingen die er zijn, zowel materieel als immaterieel. Alles lijkt mooi en is even aanlokkelijk in dit jaar. Je verlangen om dingen te hebben kan nu je realiteitszin verblinden. Voordat je het weet word je ertoe verleid om iets te kopen waar je later spijt van krijgt. Maar ook in de liefdessfeer ben je in dit jaar gevoelig voor bedrog en listige praktijken van anderen. Het lijkt erop dat je moeite hebt om met beide voeten op de grond te blijven staan. Het gevoel van `dat wil ik ook` of `oh wat is dat mooi, fijn, lief` enzovoort, zet jou een roze bril op. Hoe mooi iets of iemand ook lijkt, wees je ervan bewust dat je er later geen spijt van krijgt. Voorkom dat je achteraf alsnog bedenkt, `Zie je nou wel, ik had naar mijn gevoel moeten luisteren`.

 

© Willem Kunst, erkend astroloog
Bedankt voor je bezoek aan www.astrokunst.nl. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

 


Wil je meer weten over de tarotkaarten lees hier dan verder.
Inleiding tarot kaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’ . De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema ‘s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan. ram

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Tarot jaarhoroscoop 2024 Weegschaal gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven. Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarot kaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe jij je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet. Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bokalen
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bakalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe wij zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt. Meer info tarot

Terug naar het begin van de Tarot jaarhoroscoop 2024 Weegschaal
geboortehoroscoop tekst @ W.Kunst
Tarot jaarhoroscoop 2023 Weegschaal gratis over liefde, geld, relatie en levens geluk

 

Scroll naar boven