18 februari 2019

Horoscoop Frenkie de Jong

By on 14 januari 2019 0 533 Views

Frenkie de Jong sterkste punten zijn de pass, de dribble en zijn overzicht. Eind 2018 gaf hij zelf aan nog te willen werken aan verbetering van zijn lange pass en afstandsschot. Frenkie de Jong heeft de Zon in Stier kalmte, rust, vakmanschap. Maan in Leeuw leider, artiest, koninklijk, organisator. Mercurius Stier vastberaden, maakt zijn plannen af. Venus in Tweelingen zoek de schoonheid in afwisseling en beweeglijkheid. Mars in Schorpioen gaat tot het gaatje, groot uithoudingsvermogen, voor niemand bang. Angsten worden pas achteraf beleefd.
‘Frenkie de Jong en PSG akkoord:

vijfjarig contract en miljoenensalaris in Parijs’

Gepubliceerd: zondag 13 januari 2019 om 20:38

Paris Saint-Germain heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Frenkie de Jong. Althans, dat meldt Paris United. De Ajax-middenvelder gaat miljoenen verdienen in Frankrijk.

Alle seinen voor de megatransfer van De Jong naar PSG staan na maanden van onderhandelen op groen, meldt Paris United zondagavond. Het doorgaans goed ingevoerde medium uit Frankrijk claimt dat er dit weekend een persoonlijk akkoord is gesloten.

In Parijs ligt een vijfjarig contract klaar voor De Jong. Ali Dursun, de zaakwaarnemer van de Ajacied, zou een topsalaris hebben bedongen in de onderhandelingen: De Jong strijkt naar verluidt acht miljoen euro per jaar op. Hij gaat per jaar meer verdienen en krijgt bonussen bij elke gespeelde wedstrijd, gewonnen prijs en individuele onderscheiding.

De transfer van De Jong is volgens Paris United nog niét rond. PSG en Ajax praten nog over de transfersom. De Amsterdammers vragen naar verluidt 75 miljoen euro. De komst van De Jong brengt PSG niet in de problemen wat betreft de regels rond Financial Fair Play.

Op de achtergrond hengelt FC Barcelona ook nog steeds naar de diensten van De Jong. Eric Abidal, sportief directeur van de Catalaanse grootmacht, zou echter een moeizame relatie hebben met Dursun. De zaakwaarnemer onderhandelt liever met PSG-directeur Antero Henrique.

Bron: Vp VoetbalPrimeur.nl

Logo VoetbalPrimeur.nl

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *