Menu Sluiten

Rico Verhoeven Horoscoop

Horoscoop Rico Verhoeven een echte Ram!!

Rico Verhoeven heeft zijn Zon in Ram staan conjunct Venus en Mercurius. Dit maakt Dat zijn natuur (Ram) pure energie is deze onverschrokken kracht werkt samen met zijn gevoel voor schoonheid (Venus) en zijn manier van denken (Mercurius). Rammen dus. Rico is snel in zijn denken, snel met zijn energie en voert zijn slagen met schoonheid uit. Hij is hierdoor enorm uitgebalanceerd in zijn krachten. Rico heeft zijn pure energie in Tweelingen staan dat maakt hem snel in zijn handelen. Hij voelt de bewegingen die de ander maakt door zijn Maan in Tweelingen feilloos aan. Hij is tevens iemand die al doende leert. Zijn intellect groeit met de jaren door ervaring. Dit zal hem veelzijdig maken op meerdere gebieden (Jupiter Tweelingen).

Rico Verhoeven werd in 2004 actief op professioneel niveau en maakte deel uit van de franchises K-1, It’s Showtime, Superkombat en Glory.

Verhoeven werd op 21 juni 2014 wereldkampioen in het zwaargewicht bij Glory. Hij versloeg die dag Daniel Ghiță op basis van een unanieme jurybeslissing en eigende zich zo de op dat moment vacante titel toe. Verhoeven verdedigde zijn kampioenschap daarna tegen achtereenvolgens Errol Zimmerman (technische knock-out), Benjamin Adegbuyi (unanieme jurybeslissing), opnieuw Adegbuyi (knock-out), Mladen Brestovac (unanieme jurybeslissing), Anderson Braddock Silva (technische knock-out), Jamal Ben Saddik (technische knock-out)[1], opnieuw Brestovac (unanieme jurybeslissing) en Guto Inocente (unanieme jurybeslissing). Wikipedia