Trump nu horoscoop

Horoscoop Trump astrokunst.nl


Trump – heeft Tweelingen als sterrenbeeld

Tweelingen hebben de opdracht om alle informatie die ze verzamelen door te geven. De kracht van een Tweeling is dat hij ook inderdaad veel informatie kan vergaren.
Het is niet de opdracht van een Tweeling om daar een richting aan te geven, deze opdracht ligt bij de Boogschutter.

Trump – heeft de Maan in Boogschutter

Dit drijft hem ertoe om alle kennis die hij heeft als één waarheid te zien. Hij gelooft dat wat hij voelt de waarheid is. Dit maakt dat hij in het contact met anderen als een sterk persoon over komt.

Trump – heeft een Leeuw ascendant

Dit maakt dat hij bazig over komt en zich ontpopt als een leider. Zijn wil is wet.

Het probleem met het leiderschap van Tweelingen is dat hij de leider is van heel veel feiten. Zoals uit de jaren van zijn presidentschap blijkt, had/heeft hij hierdoor geen constant verhaal. En kan hij steeds van mening veranderen. (Tweelingen is een veranderlijk teken)

Trump – heeft Mars en Pluto in het twaalfde huis

Deze stand wijst erop dat hij handelingen kan verrichten die uit zijn onderbuik komen en niet zichtbaar zijn voor de anderen. Zijn handelen weet hij goed geheim te houden. Mars – de planeet van mannelijke de seksualiteit – staat ook in het 12e huis en wijst erop dat hij heimelijke verlangens heeft op dit vlak. De foto’s met Epstein en uitspraken als “grap them by the pussy” kunnen hierop duiden. Wie weet wat er na zijn aftreden hierover nog naar buiten komt.

Trump – Mars staat nu in het 8ste huis van de geheimen

Vanaf woensdag 16 december gaat mars zijn 9e huis binnen. Dit is het moment waar zijn handelingen en geheimen meer zichtbaar gaan worden.  Hij zal door zijn eigen omgeving steeds meer bevraagd gaan worden. Vanaf deze tijd treedt een kentering op; ofwel door hem zelf in negatieve zin, omdat hij nog meer aan zijn ideeën vasthoudt en zijn dictatoriale houding nog zichtbaarder wordt; Of omdat hij zich uiteindelijk door anderen die hem na staan, laat beïnvloeden.


Op AstroKunst vindt je ook mooie persoonlijke horoscopen.
Op zoek naar een uitgebreide horoscoop voor jezelf of een geliefde?
Je kunt kiezen voor een kinderhoroscoop, geboortehoroscoop, liefdeshoroscoop, relatiehoroscoop, beroepshoroscoop of een persoonlijke jaarhoroscoop klik hier voor meer informatie.

Sabine HagedorenBelgische beroemdheden

 


 

Naast de uitgebreide horoscopen vind je ook de rubriek bijzondere horoscopen:

Gelukshoroscoop
Wat kun je doen om gelukkig te zijn.
De levensles horoscoop
Wat kun je doen om een vol en rijk leven te hebben, lees het in je levensles horoscoop.
Hondenhoroscoop
Wat is het basiskarakter van jouw hond?
Aspecten en hun betekenis

Ook vind je hier tarotleggingen

AstroKunst verzorgt gratis de tarot jaarhoroscoop
Alsook: Tarotlegging: Harmonie en Geluk (kosten € 5.-) Hoe kun je aan je geluk werken. Leg deze harmonie en geluk tarotlegging om het te weten.


Tarotlegging: Liefdeslegging (kosten € 5.-) Wil je weten waar je staat in de liefde. Ben je zo ver om je liefdesleven te verdiepen?


Op AstroKunst vindt je ook veel informatie bv. over de tarot

Inleiding tarotkaarten

De eerste kaart (de middelste) staat voor het hoofdthema van de bv. maandlegging kortom, ‘waar gaat het deze maand over’. De hoofdkaart duidt het thema aan dat deze maand het belangrijkste is.
Het legt de thema’s bloot die in deze periode een rol spelen en het geeft je advies over hoe je daar deze maand het beste mee om kunt gaan.

De tweede kaart staat voor de gevoelswereld Deze gevoelskaart legt uit hoe je emotioneel kunt reageren op het hoofdthema. Het vertelt je hoe je hiermee het beste om kan gaan.

De derde kaart staat voor de gedachtewereld De gedachtekaart gaat over hoe je nadenkt over het thema. Het geeft een richting aan deze gedachtes.
De kaart helpt je om je gedachten op een rijtje te zetten.

Aspecten en hun betekenis, astrologie elementen, tarotjaarhoroscoop 2021

De Grote Arcana van het tarot spel bestaat uit 22 kaarten.

De 22 kaarten van de Grote Arcana stellen onze verschillende stadia in het leven van de geest voor. De geboorte van ons bewustzijn tot en met het vinden van de antwoorden die we zoeken op onze ontdekkingstocht in het leven.
Door besef te krijgen van deze symbolische beeldentaal is ons verstand in staat om de gevoelens in ons te vertalen naar inzicht.

De Tarotkaarten bestaan net zo als bij de astrologie uit vier elementen.

Tarotkaarten Staven zijn vuur kaarten
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Een staven kaart gaat over hoe je met je energie omgaat en hoe je je daadkracht inzet om iets te bereiken. Het geeft weer hoe sterk je wilskracht is en hoe je deze moet richten of juist niet.
Het geeft je de kracht, de moed en de geest om die dingen aan te pakken die doortastend aangepakt moeten worden. Het is de geest die de wil een richting opstuurt.

De tarotkaarten: Pentakels zijn aarde kaarten

De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is de Aas van Pentagrammen. De kaart van Pentakels gaat over aardse zaken zoals bezit. Het gaat over de normen en waarden waarover we beschikken en hoe je je toont naar de buitenwereld. De kaarten van Pentakels zijn bouwkaarten waar je op voort kunt borduren. Kun je delen en/of ben je creatief met hetgeen je hebt? Ben je arm of rijk van geest?
De basis van deze kaart gaat voornamelijk over de fysieke kant van het leven.

De tarotkaarten Bokalen zijn Water kaarten

Bekers
De symbolische algemene betekenis van de hoofdkaart:
Deze middelste kaart is van bokalen. Een kaart van Bokalen gaat over gevoelens en de innerlijke belevenis daarvan. De kaart zegt iets over hoe je je voelt en wat je daarvan laat zien of niet laat zien. De werking van bokalen is veelal voor anderen niet direct zichtbaar omdat deze zich op een dieper emotioneel vlak manifesteert. Bokalen gaan ook over hoe we zaken verwerken en een plek geven. Het kan ons met onze diepere lagen contact laten maken waardoor we ervaringen, die zijn blijven liggen in het verleden, een nieuwe plek kunnen geven.

Zwaarden-lucht tarotkaarten
Een kaart van Zwaarden: Dit zijn kaarten die helpen om onze gedachtes duidelijk en helder te krijgen.
Zwaarden gaan over onze manier van denken op dat moment. De kaart geeft weer hoe we nu denken en hoe we de dingen die nu op ons pad verschijnen, analyseren.
Hij geeft weer hoe we wel of juist niet moeten redeneren om tot een oplossing te komen. Deze kaart gaat dus met name over wat er zich tussen onze oren afspeelt.

Planetdance is een gratis astrologie programma

by Jean Cremers

http://www.jcremers.com

@ W.Kunst
Trump horoscoop 2021, Astrokunst, astrologie content, horoscopen, tarot, astrologie, entertainment,

 

 

Scroll naar boven