13 december 2018
  • 13 december 2018
  • Menu

Astro entertainment

AstroAct

Event astroloog Willen Kunst werkt op vele eventen en verzorgt workshops. Door zijn jaren lange ervaring leest Willem op feesten zonder vaktermen te gebruiken horoscopen in een hoog tempo. Door zijn heldere uitleg staan mensen er meestal verbluft bij hoe snel hij dicht bij kan komen met zijn uitleg. Hierdoor durven mensen hem dan ook belangrijke vragen te stellen over wat hen bezig houdt. Tevens wordt Willem gewaardeerd omdat hij de uitleg weet te relativeren met een gezonde dosis humor.

Willem Kunst is een bekend astroloog van tijdschriften o.a. Cosmopolitan, Fliar.be, Panorama, Telegraaf, De Gelderlander, Story, RTL,, NL bruist, SD&P, Magriet.nl, TV gids België,  + diverse andere bladen en websites. Grote internet portalen zoals startpagina.nl, Cahtarinaweb,  symbolicgids.be,  e.a. en van het content dat hij schrijft voor televisie programma’s.

De AstroAct

Verbluffend persoonlijk…

Alleen de precieze datum en geboorteplaats, en als het kan de geboortetijd, zijn nodig. Na deze gegevens te hebben ingevoerd in zijn laptop, verschijnt binnen enkele seconden een persoonlijke horoscooptekening. Daarna geeft Willem korte consulten met een persoonlijke tint. Hij weet je in korte tijd te raken en een opbouwend advies mee te geven.

De AstroAct is geschikt voor elk evenement.